Ben her şeyi dört dörtlük yapmak konusunda kendime yüklenmedim hiç, yüklenmeyeceğim de
En az eşim kadar çalışıyorum bende sonuçta..
Hafta içi 18:00 e kadar Cumartesi 13:00 kadar çalışıyoruz, İstanbul trafiği sağolsun bir buçuk saat sonra evde oluyoruz
Bi sebze yemeği zaten 2-3 gün gidiyor iki kişi olduğumuz için, yanına da hemencik bi pilav yapıyorum.. Turşu, yoğurt ne varsa artık onları da çıkarıyoruz..
2 tabak 2 çatal zaten, onlarıda hemen akıtıp bulaşık makinesine dizip
Cipsimi alıp ( eşim pek sevmez )tv karşısına geçiyoruz
Bakım ve makyaj konusu sorulmuş bana göre bunlar ayrı ayrı konular.. Makyajlı olmak bakımlı olmak değil..
Ben bakım ve temizliğimi yaparım ama makyaj bi alışkanlık ben bekarkende sevmediğim için hala daha yapmam ne evde ne dışarıda.. Rimel dışında.. Bu soğukta da bildiğiniz polar takım eşofmanlardan giyinirim , pembe pembe
Sabahları da evde kahvaltı hazırlama derdine düşmem, bana göre uyku daha önemli
Bir iki kere denedim ilk zamanlar, eşimde benim gibi kalkar kalkmaz birşey yiyemiyo diye devam ettirmedik
İşyerinde simit, poğaça ve çay ile kahvaltı yapıyoruz ikimizde
Temizlik konusuna gelince her gün süpürge açan, toz bezi ile dolaşan bir tip değilim zaten
Hafta sonu Cumartesi veya Pazar hangi gün müsait olursa o gün silip süpürüyoruz her yeri, mutfak ve banyonun da temizliğini yapıyoruz.. Bu kadarı yetiyo.. İki kişiyiz, akşamdan akşama eve geliyoruz çocuk ta olmadığından öyle çok dağılan veya kirlenen bi evimiz yok çok şükür.. Diğer gün de geziyoruz..
Hem hayat kısa, ben evimde rahat olamayacaksam her yer bal dök yala olsa ama diken üstünde otursam rahatıma bakamasam veya eşime de onu öyle yeme dökülür bunu buraya koyma dersem zaten yeterince iş ve trafik stresi varken hayat daha bi çekilmez olu diye düşünüyorum..
Destan yazdım mübarekAma böyle işte, tüm sorulan cevabı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?