• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar düğününüzde eşinize ne taktınız?

nişanda altın takmıştı ailem..
düğünde ise boynuna kalın bir zincir taktı ailem seviyor diye..
yine nişanda alyans almıştık..

ah kalamis arkadasim...sen yine dertlimisin yoksa bana mi oyle geldi ?

dugunde, annem saat, babam kunye yada altin kolye takmayi planliyorlar. yada annem saat babam ise para. bilmiyorum açikçasi da sormuyorum pek. ben ise kendimi taktim ona, yeter amannn

:-)))))

niaşnda kendi maaşımla şık bir saat almıştım,onu taktı babacığım..
düğünde de kelepçe bileklik aldık ince babam taktı yine onu..
kardeşimde düğünde tam altın taktı..
ama ben bişe takmadım..ben hediyesini gece vermiştim
jeyyar

walla benim eşim takıları fazla sewmez ama istediği bir saat vardı guess in klasik modell onu almıştı babam düğünde onu taktık...nişanda dolar ve tam altın taktılar bizimkiler.
onlar bana düğünde beyaz altın set taktılar.nişandada inci seti ve yine beyaz altın set takmışlardı...görümcemler bileklik taktılar 2 adette onlardan geldi eşimin halalarıda taktı bileklik

ah kalamis arkadasim...sen yine dertlimisin yoksa bana mi oyle geldi ?

dugunde, annem saat, babam kunye yada altin kolye takmayi planliyorlar. yada annem saat babam ise para. bilmiyorum açikçasi da sormuyorum pek. ben ise kendimi taktim ona, yeter amannn

:-)))))

canm yok çok şükür iyiyim bunun dertlilikle ne alakası varkı yaralım
düğünüm yaklaşıyor bızde saat takıcaz ve sadece fıkır aldım tecrubeli arkadaşlardan
hem sen kıme taktın kimin düğünündn bahsedıyorsun anlamadım sen bekar değilmisin :uhm:yoksa nişanındanmı bahsedıyorsun

biz de takıya önem verilir ve de çok düşkünlerdir.ama ben eşime saat taktım

canm yok çok şükür iyiyim bunun dertlilikle ne alakası varkı yaralım
düğünüm yaklaşıyor bızde saat takıcaz ve sadece fıkır aldım tecrubeli arkadaşlardan
hem sen kıme taktın kimin düğünündn bahsedıyorsun anlamadım sen bekar değilmisin :uhm:yoksa nişanındanmı bahsedıyorsun

e bende senin ayni durumdaydim iste, dugune hazirlik gerçi benim daha çoook var da planliyorlar dedim zaten, dugune onlari takacaklarmis.
dert dedigisem yanlis anlama, hani bi ara nisanda erkek tarafi kiza ne altini yapar diye konusmustuk ya, e bende o yollardan geçtigim için, gulumsedim. ayni seyleri bizde soruyoruz kendi kendimize.
:-)
hadi hayirlisi
sanada banada...hepimize :-D

Nİşanda ben birşey takmadım... abim bileklik taktı
babam ve annem birer yarım altın takmışlardı
Düğünde ben saat taktım... annem abim ve babam para taktılar...

şahsen ben kendisine hiç bir şey takmadım...
künye, kolye, küpe zaten takmaz... bir saat kullanır...
saati de gelin değil babası takar benim bildiğim...

Back
X