• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar düğününüzde eşinize ne taktınız?

nişanda ve düğünde annemle kardeşim taktı ben birşey takmadım:)

anaaa bide bişimi takıcam ne takıcam yaw...obana taktı sağolsun delikafaduldendelikafadulden

Bişey takmadım eşimin ailesi bişey yapmadığı için onların alması gereken eşyaları aldığım için alamadım para kalmadı

ben hiçbirşey takmadım annem saat babam künye ablamda çeyrek taktı künyede altın değil yalnız gümüş çünkü eşim altın şeyler takmayı sevmez bende bi erkeğe yakıştırmam zaten ama künyesi çok güzel takmam falan dedi ama kolundan hiç çıkmıyor kendiside beğendi saatide duruyor ama çeyreği bozdurdukkaydirigubbakcemile3

Ben ne takam yaws, sanki kendi cok sey takti da, bi tarla bi dana :roflol: daha ne olsun bedavaya gittim, bi de ona bi sey mi takcaktim, mafoldumben ...

onlar bana ne yaptılarki ne bekleyecekler. o şartlarda beni almış daha büyük bi lütuf olur mu. bedaveden hatun sabisi oldu.

:)))))))))
ben eşime saat aldım
onuda nişanda taktım zaten

eşime süper bi saat takmışlardı annemler..

kullanıyo özel gönlerde..

kastettiğin ailenin ne taktığıysa saat taktılar ama ben bişey takmadım zaten işimde yok takamam yani

Kalbimin anahtarını verdim :roflol: saf altından daha değerli, yersen :roflol:

Back
X