• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar eski dostlarıyla görüşmeli midir?

benim eşim asla böyle bişey yapmaz. o şöyle düşünüyor. bir erkek bir kıza karşı asla kardeşçe duygular beslemez. eskiden ben de aynı şeyi düşünüyordum ama dostumu tanıyımca onun asla böyle düşünmediğini biliyorum.

yanlış düşünüyo senin kocan erkek de benim ki sütlaç mıkaydirigubbakcemile3
mantık yanlış baştan karakterinden ödün vermemliydin
biz daha bekarken arkadaş çevremi bilirdi
falan yere gidicem derdim uzakmış söyle çağrının işi yoksa
o da gelsin senle derdi
güven meselesi ama benden ziyade eşimin kendine
güveniyle alakalı diye düşünüyorum
ham adam işi bence bu tür kıskanç tavırlar..

benim çok yakın erkek arkadaşlarım var ve eşimde hepsiyle tanışır hatta bazılarıyla benim olduğumdan daha yakın oldu. yani karşı cinslerin arkadaşlığı benim için gayet normal hatta mutlaka olması gereken bir durum.sadece, sürekli yarış içinde olduğumuz hemcinslerimizle devam ettiremem hayatımı.
ama senin soruna gelince sen kesinlikle görüşmemelisin. neden ? çünkü sen eşinin bu konudaki özgürlüğünü elinden almışsın. birine hele ki eşine bir konuda kısıtlama getirmişsen bunun tersini ondan istemek gibi bir hakkın olmayacağını düşünüyorum.

kesinlikle haklısın. karşı cinsle arkadaşlık konusunda. ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum. mesela yeni bir okula tayinim çıkıyor, erkek hocalarla daha kafam uyuyor. gerçi anne olunca bayanlarla çoluk çocuk muhabbeti de hoşuma gitmiyor değil. benim şu andan itibaren arkadaşımla görüşmem olmayacak bişey dimi. haklısın

sen bence hiç bu erkek arkadaş olayına girme o zaman, sonunda sen zararlı çıkarsın.
madem eşinin bi kız arkadaşı olmasına tahammülün yok sen de mecbur arkadaşınla görüşmeyeceksin cnm.
durduk yere huzurunuzu bozma bence..

eşim duysa şimdi bana çok küser

madem sen eşinin kız arkadaşlarıyla görüşmesine müsade etmiyorsun seninde görüşmemen en doğrusu hem bak eşin sana saygısından sana verdiği değerden dolayı senin hoşlanmadığın akrabasıyla görüşmeyi kesmiş seninde ona saygı duyman gerek bence msjlaşmayıda kes bişekilde eşin görürse ay bu benim kankamdıya desende inanmayabilir çünkü daha önceden tanıştırmamışsın

yanlış düşünüyo senin kocan erkek de benim ki sütlaç mıkaydirigubbakcemile3
mantık yanlış baştan karakterinden ödün vermemliydin
biz daha bekarken arkadaş çevremi bilirdi
falan yere gidicem derdim uzakmış söyle çağrının işi yoksa
o da gelsin senle derdi
güven meselesi ama benden ziyade eşimin kendine
güveniyle alakalı diye düşünüyorum
ham adam işi bence bu tür kıskanç tavırlar..

ama onu bu hale getiren benim. en başta ben piskopatça kıskançlık krizleriyle kimseyle görüştürmedim. belki ben ılımlı olsam o da beni kısıtlamazdı

madem sen eşinin kız arkadaşlarıyla görüşmesine müsade etmiyorsun seninde görüşmemen en doğrusu hem bak eşin sana saygısından sana verdiği değerden dolayı senin hoşlanmadığın akrabasıyla görüşmeyi kesmiş seninde ona saygı duyman gerek bence msjlaşmayıda kes bişekilde eşin görürse ay bu benim kankamdıya desende inanmayabilir çünkü daha önceden tanıştırmamışsın

yüzyüze tanışmadılar ama onu biliyor. çok samimi olduğumuzu biliyor. bana çok gücvenir eşim. yalan söylemem. ama şimdi dürüstlük olsun diye de ona bahsedemem. ben bu olayı bitiricem hemen.

sana kalmşş görüşüp görüşmmemek..sadece arkadaşsanız göüşün..duygusal anlamda bişe yoksa...eşinle tanıştıı onun eşi varsa beraber sosyeeleşebilirsiz eşinde arkadaşını tanımış olurCADIARZU

sana kalmşş görüşüp görüşmmemek..sadece arkadaşsanız göüşün..duygusal anlamda bişe yoksa...eşinle tanıştıı onun eşi varsa beraber sosyeeleşebilirsiz eşinde arkadaşını tanımış olurCADIARZU

elbette ki arkadaşız. ama ben bunun için geç kaldığımı anlıyorum canım. tanıştırma işini başta yapıcaktım.

ama onu bu hale getiren benim. en başta ben piskopatça kıskançlık krizleriyle kimseyle görüştürmedim. belki ben ılımlı olsam o da beni kısıtlamazdı

yazık değil mi size neden böyle davranırsınız ki?? evlilik hayatını işkenceye dönüştüren baş neden birey olma vasfını unutmak, unutturmak bence.
şimdi siz o arkadaşınızı o kadar özleyeceksiniz ki belki belli bir noktadan sonra evlendim eşimden dostumdan oldum moduna gireceksiniz. durduk yere mutsuzluk işte bingo!
bence siz yine de eşinizle bu konuyu konuşun. biliyorsun böyle böyle bir arkadaşım vardı. tanıştırmak hiç kısmet olmadı ama face de gördüm nasılsın yazmış filan de. tanışmanızı çok isterim eğer sevmezsen bir daha ben de görüşmem de.
aslında dediğim gibi bu duruma hiç sıcak bakmıyorum ben ama siz eşinizin bu özgürlüğünü aldığınız için, görüşüp görüşmemenize karar verme onun hakkıdır

elbette ki arkadaşız. ama ben bunun için geç kaldığımı anlıyorum canım. tanıştırma işini başta yapıcaktım.

ozamnn kendi kararını önce kendin ver canım görüşmelyim yoksa görüşmmeeliyim..çok zor bi karar deill 2 seçenekten teki:)sevgileryerimseniben

maalesef çoğu erkeklerin düşünceleri hep böyle.
eşlerinin,sevgililerinin erkeklerle görüşmesini kesinlikle istemezler
çok saçma bir düşünce...
sende başta eşine bu konuda tavrını koymuşsun...
şimdi gidip arkadaşımla görüşecem desen...
sana olan tavrını en iyi sen bilirsin...
ama ılımlıda yaklaşacağını hiç zannetmiyorum...

O da sana eskilerden br kız arkadaş çıkarıverir görürsün gününü,al sana sosyalleşmekaydirigubbakcemile3
Takılıyorum sana:1:
Bende eşimin eski bir dostu çıksa ne alaka derim istemem.Hatta çok kızarım.Eminim sende aynısını yaparsın.
Empati yap canım benim.
Zaten ihtiyacın olsa eski olmazdı adından belli.Salla ya..:delphin:

Ne garip geliyor bana bu işler..
İnsan evlenince neden dostluğu bitsin ki?
Belki eski sıklıkla görüşemez onu anlarım ama eşlerin kıskanması,karışması ne demek?
Ben arkadaşımla yanlış bir iş mi yapıyorum da görüşmemi istemiyor diye düşünürüm..
Hatayı siz ilk başından yapmışsınız..
Geçmiş ola!

Belki eski sıklıkla görüşemez onu anlarım ama eşlerin kıskanması,karışması ne demek?
Ben arkadaşımla yanlış bir iş mi yapıyorum da görüşmemi istemiyor diye düşünürüm..
Geçmiş ola!

kesinlikle katılıyorum vereliniortak

teşekkür ederim kızlar. çok haklısınız. biraz düşünmem lazım. bi karar vericem

teşekkür ederim kızlar. çok haklısınız. biraz düşünmem lazım. bi karar vericem

Önce eşine anlatmakla başlayabilirsin,daha önce erkek arkadaşların olduğunu biliyormuş,hatta erkek gibi kızsında demiş :))
O halde facede eski arkadaşını gördüğünü ve çok mutlu olduğunu söyle,
bakalım tepkisi ne olacak.Ama sende eşinin eski bayan arkadaşı çıkarsa ne diyeceğini düşün,demokrat ol yani yerimseniben

evet, baştan siz böyle bir istekte bulunduğunuz için maalesef.

her şey zamanında derler ya. bir de sanırım 3 yıl oldu demişsiniz, hani o kadar yakınız olaydı ne bileyim 3 yıl ayrı kalamazdınız. yani şu anda düzeninizi altüst etmeye değmez gibi geliyor.

O da sana eskilerden br kız arkadaş çıkarıverir görürsün gününü,al sana sosyalleşmekaydirigubbakcemile3
Takılıyorum sana:1:
Bende eşimin eski bir dostu çıksa ne alaka derim istemem.Hatta çok kızarım.Eminim sende aynısını yaparsın.
Empati yap canım benim.
Zaten ihtiyacın olsa eski olmazdı adından belli.Salla ya..:delphin:

1.:roflol:
2. vereliniortak

Geçmiş ola!

ben de hiç anlamıyorum. benim başımdan da geçmiş yüzyılda geçti böyle bir tane ama neyse ki geçti, gitti. kendime saygısızlık olarak algılıyorum ben de böyle şeyleri. sanki her konuştuğum/yemek yediğim erkekle ... tövbe tövbee...

iş yerimizdeki düzen gereği, çoğu kez bir erkek-bir kadın öğle yemeğine çıkmak durumunda kalabilir. zaman zaman görmüyor değiliz, bize söylemeye çekiniyorlar, meğer sevgilileri/eşleri karşıymış bu duruma ondan istemiyorlarmış o şekilde yemek yemeyi akannehir

belki de bu başlık kıskançlık olayını abartanlara bir ders olur biraz da olsa, sevindim bunu açık açık paylaştığınıza ve kendi hatanızın da farkında olduğunuza.

Bence görüşmemezlik ederek ayıp etmişsiniz. Tabi ki görüşmelisiniz. Ama eşiniz de bayan arkadaşlarıyla görüşmek isterse o zaman anlayışlı olacaksınız.

Back
X