evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

helhel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
90
9
98
İstanbul
Hanımlar konuyla ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var, her ne kadar bu kelimeyi sevmesem de günümüzün moda tabiriyle elektriği eşlerinizle ilk görüşme de mi aldınız ? Yoksa sonraki görüşmelerle beraber yakalanan bir uyum mu oldu?

ben ilk gördüğümde hiç begenmedim elektrik filan hiç bişey ben kaçtıkça o geldi sonra nasıl olduysa bi şekilde görüşmeye başladm nedense her gün daha da çok onu arar oldum zamanla ona gercekten her gün aşık oldum .sonra tam 3 sene sevdik birbirimizi bizimkisi böle gelişti ve şu an evliyiz onu çok seviyorum bida dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim ama dediğim gibi ilk gördüğümde hiç begenmedm elektrik falan almadım. o peşimden gele gele en sonunda sevdirdi kendini

ben nişanlımı ilk gördüğümde.
önce bı içimden wawwww cekıp sonrasında allah sahıbıne bağışlasın yakışıklı çocukmuş demıstım.
onada söylemıstım.
sımdı hep bana der " allah sahıbıne bağışladı mı" der

Ben esimi ilk gördüğümde pek elektrik alamadim.ona da söylerim bunu zaten. Yok yaa olmaz falan dedim icimden. Ama veda ani geldi bi daha görüşelim mi falan diye sorunca yok hayır diyemedim. 2 ay kadar böyle olmaz falan diye acaba hissedebilecekmiyim bisey diye görüştüm. Ama iyi ki benim kocam olmus simdi.onu herseyden cok seviyorum. Rabbim onu benden ayirmasin

HAYIR :) Daha doğrusu evetle hayır arası :) İnternette tanıştık ilk yüz yüze geldiğimizde sanki hep yanyanaymış gibi doğal ve güzeldi.Ama sonra sanki beğenmediğimi hissettim hatta nasıl söylüycem falan diyordum...Ben söylemek için yollar ararken bir baktım ki daha beter bağlanmışım :) Garip duygulardı :) Ama sevgimden tamamen emindim evlenirken,acabalar olmadı hiç...Çünkü zamanla bağ baya sağlamlaşıyor...

daha sevgılı olmadan evlenecegım adam demıstım :) evlendık :)

Evet gözlerine bakınca bu adam benim kocam olacak diye düşünmüştüm..
O da aynısını söyledi
İnsan hissediyor demek ki yakında bizimde nişanımız olacak

ilk görüşte aşka inanmadım hiç bi zaman eşimdende ilk görüşmede elektrik almadım bi süre görüşme tafartarıydım olursa olur olmazsa biter. ama 3. görüşmemizde elektiriği geçtim yıldırım çarptı aslında farklı bişey yapmadı diğer 2 görüşmede nasılsa 3. görüşmemizdede aynıydı ama o gün onunla konuşurken kalbim hızlıca çarptı durdu midemdeki kelebekleri fazlasıyla hissetim

iki ay sonra nişanlanacağım.
ilk buluşmamızda aman Allahım asla olmaz demiştim.Hiç begenmemiştim.
O beni çok begenmişti.
Ben soğuk oldum belki anlar diye. Ama şimdi ona kör kütük aşığım veee bana acayip de yakışıklı geliyor.
Allah onu iyiki karşıma çıkartmış.

hayır tam tersine cok itici geldi ve hep mesafelydim ona karşı hep bi kusur buluyordum. Sonra biraz yakın arkadas olduk. Ve bi hatamdan dolayı arkadaslığımız bitti. Amaaa ben bir süre sonra ona asık oldum :) Senden vazgectiğim zaman ban asık olucaksın die bi söz var ya bizimkisi tam o misaldii. Simdi nerdeyse evleneli bir yıl olucak

yıl dünümün 24 kasım 2012 sanırımm :) benden bir gün sonra evlenmişssin allah nice 9 aylar yasatsınn

ben onu ilk görmem halamların karşı balkonuydu arada bir halama giderdim ne yakışıklı çocuk falan derdim halamda bakma şuna sevgilis var demişti ben öylesine takılıyodum halama gidip geldikçe balkondan ona bakardım o hiç başını kaldırıp bakmazdı. aradan 5 yıl geçti annesi beni görmüş beğenmiş halama tanıştıralım demiş halamda beğendiğimi biliyodu ama kız tarafı tabi naza çekti biraz. sonra tanıştık ilk gün çok heyecanlıydım elim ayağım titriyodu normalde çok konuşkanda değilim ama çenem açılmıştı resmen ve birbirimize elektriği verdik 3 aylık evliyiz şuanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…