evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

İlk tanıştımı hatırlamıyorum işim vardı galiba ama sora gördügümde oy bu nasıl güzel bi cıtır didim düstüm peşine

Sözlümle ilk kez karşılaştığımız ortamda onun bana ilgisini bakışlarından anlamıştım ama ne biliyim öylesine bir beğenmedir diyip fazla yorumda bulunmamıştım daha sonra ilk kez baş başa buluştuğumuzda birbirimizden baya etkilenmiştik o gün eve geldiğimde salak salak gülümsüyordum onu hatırlıyorum yani 5 sene önceydi.

Liseye giderken hemen hemen hergün gorurdum eşimi "aaayyyy ne kadar yakışıklı aabiii" derdim kızlara :) çünkü o zamanlar benim icin abi sayilirdi dönüp bakmazdi bile :) kızlar onu görünce seninkini gördüm, aaa seninki geliyor falan derlerdi.Sonra ben liseyi bitirdim falan ortak arkadaşımız çıktı tanıştık derken tanismamizdan 8 ay sonra evlendik.Arada takilir bana abisi gel bakiyim diye :) 8 yas büyük benden 7 yıldır evliyiz çok şükür mutluyuz 2. bebisimizde yolda :)))

Eşimle birbirimizi görmemiştik hiç ,ilk buluşacağımız yer çok kalabalık bir meydandı ve o buluşma yerine benden tam 4 saat önce gelmiş beni beklemişti o gün ne kadar aksilik varsa üstüste gelmişti çünkü :26: ve ben o meydana gittiğimde onu daha önce görmeme rağmen onca insan içinden ve yüzlerce metre öteden tanımıştım masmavi gözlerinden tanışmamızdan birgün sonra evlenme teklifi aldım 1 ay sonra sözlendim 6 sonra nişanlandım ve 1ı yıl sonrada evlendim :123::132: şuan evli mutlu ve inş sırada çocuklu olcam

kalp çarpıntı tansiyon adrenalin ilk görür görmez bunlar hissedildi bedenimde

eşimi ilk kez bir oryantosyan çalışmasında görmüştüm. o an çizgi film karakterleri gibi gözlerimden kalpler çıkmaya başladı
ilk görüşte aşık oldum. neredeyse 5 yıllık evliyim

ne elektririği ilk görüşmemizde ben bir daha görüşmeme kararı ve hatta asla evleneceğim kişi bu değildi dedim içimden bi an önce yanından nasıl kaçabilirim onu düşünmüştüm:) evlendik mutluyum

Of hemde nasil justin timberlake in yerli subesi mi demistim gorunce,yerli degilmis ama:)

eşimle ilk bizim sokakta karşılaştık eşim anammmmmmm bu kim demiş ve o an aşık olmuş,bende uff çocuğa bak nasıl tatlı ama yazık sakat demiştim ( eşimin rahatsızlığı vardı o dönem)

abimin en yakın arkadaşı ile eşim arkadaşmış(türk filmi tadında)

6 ay sonra bir gün eşim bize geliyor( arkadaşı ile iş çevirmiş eşşek benle tanışmak için,giderkende ceketini bırakıyor askıda ertesi gün ceket bahanesi ile gelmek için)

tabi ben hatırlamadım eşimi,sadece hödükmü ne,bakıp duruyor insana dedim,

gidincede abime sen bu kroları nerden buldun hiç senin tarzınmı onlar dedim

nemi oldu o hödükle 15 sonra buluştum,ilk buluşmamızda evlenme teklifi aldım,şakamısın oğlum sen ne evlenmesi dedim

peki ne oldu 2 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün

o hödükle evliyim hemde 11 yıldır

eşimle ilk bizim sokakta karşılaştık eşim anammmmmmm bu kim demiş ve o an aşık olmuş,bende uff çocuğa bak nasıl tatlı ama yazık sakat demiştim ( eşimin rahatsızlığı vardı o dönem)

abimin en yakın arkadaşı ile eşim arkadaşmış(türk filmi tadında)

6 ay sonra bir gün eşim bize geliyor( arkadaşı ile iş çevirmiş eşşek benle tanışmak için,giderkende ceketini bırakıyor askıda ertesi gün ceket bahanesi ile gelmek için)

tabi ben hatırlamadım eşimi,sadece hödükmü ne,bakıp duruyor insana dedim,

gidincede abime sen bu kroları nerden buldun hiç senin tarzınmı onlar dedim

nemi oldu o hödükle 15 gün sonra buluştum,ilk buluşmamızda evlenme teklifi aldım,şakamısın oğlum sen ne evlenmesi dedim

peki ne oldu 2 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün

o hödükle evliyim hemde 11 yıldır

ben esimi ilk vordugumde 16 yasindaydi bende 14. basket oynuyodu omulun bahcesinde Allahim ne gicik,uyuz, ukala demistim arkadaslarima. o gicik cocuk baya kostu pesimden o kadar populer kiz varken. sonra tmm dedim ve deli gibi sevdim. liseyi bitirdik nisanlandk, 9 yil nisanli kaldiktan(universite hazirlik okuma falan derken) sonra 2 yildir evliyiz :) ve cok mutluyuz masallah :)

hiç sevmedim yüzne bıle bakmak istemedim ay hele gözlerını dıkıp bakaması başka yana baksana bıle demiştim

o ilk buluşmamızda kendını anlatıp dururken ben nasl kurtulacam nasıl kalıcam şu masadan deprem olsa yangın çıksa dıye düşünüp duruyordum bıkaç ay sonra evlendım

elektirik tabiri çok doğru göz göze geldiğim ilk an resmen dilim tutuldu aynı filmlerdeki gibiydi valla ben ilk görüşte aşka çok inanıyorum kaderimin bağlandığını hissettim oda aynı tabi garipti ya oluyor ama ben inanıyorum.

canım görür görmez şak diye tutuldum KOCİYE.. bir an bile tereddüt etmedim felaket aşık olmuştum..yaklaşık bir yıl içindede tutuku dolu bi sevgiye dönüştü onsuz bir hayat hayal etmedim hiç..sevdiğinizi Allah tan isteyin kalpler Allah ın elindedir diyor ya hep onun eşim olmasını diledim Yaradana sonsuz şükürler onu bana beni ona nasip etti(maşaallah)tek taraflı gibi oldu yazım ama karşılıksız olsaydı evlenemezdik tabüü sordum oda bana çok aşık hihihi
hee şimdi mi işten geleceği zaman bile heyecandan kalbi yerinden çıkıyor maşaallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…