evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

Valla ben de gördüğümde "o neydiiii gısssss, çok yağusuklu bebe ama baga bakmaz" dediydim.
Sora baya uğraştım ve baktırdım

ben ilk görüşte ay dedim ne hoş çocuk ama kapmışlardır kesin demiştim. gel zaman git zamana arkadaş olduk falan şimdi 2 yıllık evliyiz.

mutluluğunuz huzurnuz daim olsun inşaALLAH... haklısın aslında ama takıntı olmuş resmen bende...

Sormasi ayiptir asil tanisma nasil oldu

Sormasi ayiptir asil tanisma nasil oldu

modern görücü usulü misali benim halam numaramı onun halasına vermiş sonra bana yazdı çok zorladılar falan diye sonra da konuşmaya başladık, ama ben huysuzu yüzünden ilk mesajlaşmaya başlamamızla görüşmemiz arasında 5 ay var

Ay benim kalbim ıpılık olmuştu ilk buluşmamızda merhaba derken utanıp göğsüne kafamı koymuştum sonra daha çok çok utanıp kafamı nasıl kaldırıcamı planlamıştım ben ilkkkk gördüğümde onun farklı olduğunu anladım değişik bir his tabiki ,Eşimi koşup öpüp geri yazıma devam edesim geldi bak şimdi İyikiii karşıma çıkmışş çok seviyorum eşimiii yahuu

hiç elektrik almadım ,
eşim beni ortak arkadasımızın sayfasında facebok da resmımı gorunce begenmiş
ben de resımlerınde onu fena bulmadım
ilk bir ay yazıstık ve telf da konustuk
yuzyuze grüsünce hiçççç elektrik almadım hatta arkadasıma da kızdım bu cocugu begeneceğimi nasıl düşündü diye

şimdi eşime baktıkca bu yakısıklı adam benim kocam mi diye sevınıyorum:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…