evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

ukala , çok konuşuyo, boyu kısa demiştimm

sonra kendimi gelinliğin altına topuksuz ayakkabı alırken buldumm

büyük konuşmamak lazımmışş

merhaba konu sahibesiii

evli değilim ama uzun yıllardır süren bir ilişkim var. erkek arkadaşımla tanıştığımda birbirimizi tanıyan ama pek de yakın olmayan iki insandık. sürekli çeşitli arkadaşlar vesilesiyle bir araya geliyorduk çok az sohbet ediyorduk. o zamanlarda ona aşık değildim ama hep bir şeyler çok farklı geliyordu bana onunla ilgili. eşelersem, üzerine düşersem, birbirimize yakın durursak bir şeylerin başka olacağını hissediyordum galiba. nitekim de öyle oldu. ilk ciddi anlamda birebir diyalogumuzdan sonra aklım uçtu gitti

bir mahallenin bir günlük elektrik ihityacını ürettim diyebilirim, ilk sesini duyduğumda ilk gördüğümde...hala sarsıyor beni bazen ona bakmak... ama evleneceğimizi hiç tahmin edemezdim, nasipte varmış

İlk tanıştıgım gunu hatırlamıyorum ılgınc bır tatlıcıda calsııyoduk ben bi subede o baska subede kolay gelsin hayırlı olsun dıyıp elımı sıkmıs ama hiç gordugumu hatırlamıyorum muhtemelen kafam dalgındı...o o anda asık olmus ve benımle ılgılı planlar yapmaya başlamış.

İkinci karşılaşmamız bizi aynı şubeye verdiklerinde oldu ayyy ne ukala dedıgımı bılırım ama neden sonra (muhtemelen 1 ay gibi bir sürede)anlamadıgım bı sekilde kör kütük aşık oldum elim ayağım titriyordu yanında oyleki onu ne zaman görsem yanaklarım elma şekeri gibi oluyodu ve ole dolasıyodum 4 yılı bulcak evliyiz hala yanında yanaklarım aynı

İyiki evlenmişim

Evli değilim ama fotoğrafını görünce hoşlanmıştım..
Ne hoş çocuk.. Benim olsa keşke demiştim
Sonraa Beniiiim olduuu
İnşeALLAH helalim de olur

hayir fiziki olarak elektrik almadim asik oldukca fiziksel goruntusu de hosuma gitmeye baslamisti.

bende ilk gördüğüm an kesin evleniriz biz, tam annemin istediği damat adayı demiştim:)
elektrik ikinci buluşmada olmuştu:) şöyleki ellerimiz titriyodu heyecandan

daha deneyim okumak istiyorum bu konuda.
konuyu uyandırıyorum.
tecrübelerinizi paylaşır mısınız acaba ?

Hayir. Ilk ayni ortamda bulundugumuzda 'mahalllenin kabadayisi olsa gerek, iyy ne itici' demistim. :))

onu ilk gördügümde bes alti yaslarindaydi, hala gözüme gelir evin icinde kanepenin kenarina büzüsmüs oturmasi. Sonraki yillarda da gördüm hep ayni hisleri tasidim, biz büyüdükce evlenecegimiz sanki hep belliymis gibiydi. O elektrik baska. Ve gariptir ki ben evlilik teklifi de almadim. Biz sanki hep evlenecekmisiz gibi yasadik ve sonunda evlendik.

Fotokopi cekiyoduuuu donup gulumsedi hosgeldiniz dedii yerim onu bennn

Hem de nasil..
15 gun hep görüştük. Sonra "uzgunum bu is olacak gibi degil" dedi.
Deli gibi agladim 3 gun yaw. Bi ruh hastasi arkadasim vardi. Arabasinda o sira Sibel Can'in yeni albumunu dinliyodu hep. "Agla agla nefesin kesilene kadar" diyip tekrar tekrar ayni sarkiyi aciyodu.
'deli gibi seviyorum,çıra gibi yaniyorum,senin icin ölüyorum ölüyorum sevgiiiiiilimmmm' hala kulaklarimda.
Neyse kofte 3 gun sonra aradi 2 ay icinde evlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…