evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

Açıkçası elektrik falan değil havai fişekler patladı. Ama biraz senin karakterinle ilgili bişey.

Lisede tanıdım onu bir ust siniftaydi, okulun en popüleri, tüm kızlar peşinde..
Bende pesindeyim ama sessiz sedasız..
Yakın bi arkadaşım gidiyor işte filanca seni seviyor diyo o kabul etmiyor.. Tabi bende uzun etek, oglan muhabbetlerinden hiç anlamıyorum.. Kabul edermi, neyse ben mezun oldum onu unuttum, oda bi takımda futbol oynuyor..esimden sonra iki flortum oldu öylesine.. Ben üniversiteyi istiyorum iki sene kazanamadım, bulundug m yerde iki senelik yusekokula kaydoldum. Oda orda okuyordu sonra arkadas ortamında tanıştık eşime yeniden aşık oldum.. Uzun bi flört ten sonra evlendik.. İyiki de evlenmişim.. Zamanında o kadar çok istemişim ki yine bana nasip oldu..
Allah herkesin yuvasına mutluluk versin..

Demek ki ozguven varmis bizimkilerde, geri adim atmamislar, iyi ki de atmamislar
Ya da biz fazla kendimizi begenmisiz. havam kimeyse, şu esmer kıllı gen havuzunda kumral tüysüz güzel ağızlı burunlu bulmusum bir tane beğenmiyorum. ay bak böyle yazınca baya gideri varmış haa artık kimseye vermem.

Evli değilim ama yazmak istedim :)
9 yıllık ilişkim var maşallah diyeyim :)
Çocukluk aşkı sayılır ben 17 yaşındaydım henüz :)
Tabi 9 yılda çok şey yaşadık çok engel atlattık. Ama onu ilk gördüğümde bu adam benim hayatımın aşkı olacak diye düşünmüştüm . Ten uyumu , mantık , aşk herşey dört dörtlük . Fiziksel olarakta gayet yakışıklı . Uzun boyluyuz ikimizde .
Her gören çok yakıştırıyor . Bu yaz nişan yapma konusunda anlaştık dün inşallah olur

İlk görüşte elektirği bırak hiçbişiy hissetmedm . 1 yıl sonra hoşlanmaya başladm ondn snra oldu herşey :)

ilk gördüğümde yüzüne bakmadım . 2. gördüğümde gıcık oldum. 3. gördüğümde peşime takıldı
elektrik falan olmadı bende ne elektriği

Hicbir sey almamistim, hatta bana yazilmaya baslayinca tipe bak cesarete bak diye dusunmustum

butun hoslanmalarim butun asklarimda hep boyle basladim sonradan oldu bana olanlar

Hatta bir tanesini geyikle karisik bana ovuyorlar, iste soyle cocuktur boyle cocuktur diye "yok sagol ben almayim" demistim. Tabi cocuk sok cocuk iptal.

Dünyada bir sen bir ben kalsak insanlığın devam etmesi için bile senle evlenmem demiştim
Şimdiyse 8 yıllık evliyiz hemde hala deli gibi aşığız

İlk gün aşık oldum sonra bir süre normal arkadaşlık dönemimiz oldu tabi. O süreçte memleketini öğrendim aman ya bana uzak Allah'a yakın ol,Ne geldiyse başıma sizin memleketten geldi dedim yüzüne
Sonuç olarak yıllardır o ailede gelinim,iyi ki varlar hepsini çok seviyorum

Ya bende bi tuhaflık var sanırım. Biz çocukluktan tanışıyorduk ama sonra lise üniversite derken görüşmedik hiç. Yıllar sonra ilk gördüğümde davranışları nasıl değişmişş olgunlaşmışş yani resmen aman tanrım didim.
Şimdi kısa zaman sonra nişanımız var. Elektrik bi gidiyo bi geliyo. Yada stresten bilmiyorum. Nasıl 8 10 sene evli kalıp hala aşıksınız yahuu sırrınızıda verin ablalarım hayrına

Ben ilk etkilenmeye önem verirdim hep.Eski eşimde referans yoluyla yaptığım ilk görüşmede etkilendimMasanın altına sakladığı kocaman elleri görünce evde kuzenlerime anlatıp kakara kikiri yapmıştım.O da benden etkilenmiş.Hala benim için özeldir o etki..
Sonra nötr olduğum biritle görüştüm olmadı...O etkiyi bulamadım devam edemedim..Çokşey kaybettiğim biri de değildi...Sonra son sevdiğim ayrıldığım insan kısa boyluydu benim kadar topu topu.Kumral sarışın.Hiç sevmediğim tarz.Ama o yabanellerde beni gezdirirken birbirimize aşık olmuştuk.Zaman bitmesindi..Hep onunla olsaydım.
.Şimdi de bir bebe var işyeeinden benimle ilgileniyor.Bakışıyoruz yanıma geliyor yardım ediyor bana şeker şeker.Beni kahveye davet etti bir moladaKonuştu dolu doluBir de şeker.Aşık olma noktasındayız.Ama 25 yaşında,maleseff,yaş farkı çok.Kendimi durdurmam lazımYetmiyor tek kriter...İkisi de olmalı hem mantık hem aşk.ikisini birden bulmak zor..Bulanlar şanslı.

Son düzenleme:
Evli degilim ama sozlumle tanistigimizda huyundan cok etkilenmistim bana cok yardimci olmustu, ilk goruste etkilenmistim, oysa ilk goruste aska ihtimal dahi vermezdim kader iste

O kadar elektrik aldım ki adamın kafasına delgeç fırlattım.
Aynı şirketteydik. Asla yüzüne bakmam tek erkek bu kalsa dünyada derdim bizi yakıştıranlara.
Bu lafımdan 1 ay sonra sevgilimdi
2 yıl sonrada kocam.
Kimbilir elektrik alsaydım adama neler edecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…