evli bayanlar eşlerinizle ilk görüşmede elektrik aldınız mı?

boy konu
ya bu boy konusu bende de takıntı oldu aslında o kadar uzun değilim ben 1.70 falanım ama eşimin 1.90 da aşağı olmasını istemiyorum. mesela bir arkdaşım bir çocuğu anlatıyor yok öyle yok böyle diye direk sorarım boyu kaç diye 1.75 1.80 ise konuşma biter

Canim soyle anlatayim bizim aramizda mesafe vardi ilk olarak hemen bulusamadik. Ve boyunu ogrenince ben sogudum. Fotograflarindan falanda etkilenmedim.O ise bana asik oldugunu soyluyordu. Bende kirmamak adina konusmaya devam ediyordum. Hatta acik soyluyordum etkilenmedim diye olsun ben seviyorum yeter diyordu. Bir gun arkadasima bitirecegimi onu kandirmak istemedigimi soyledim. Arkadasim agladi nasil oynayabiliyorsun insanlarin duygulariyla vs diye. Bende cok uzuldum ve bulusup bir firsat vermeyi kabul ettim. Hatta ilk bulusmaya giderken o kadar heycansizdim ki uyuyakalmisim. Uzak bir sehirden geliyordu. Beni oylece beklemis.Ilk gordugum zamansa inanilmaz elektrik aldim oturusundan, halinden, tavrindan o kadar etkilendim ki. Tam evlenilecek bir erkekti bana gore. Ama uzaktan hissedememistim. Sonra tabiki devam ettik ve boy hic mi hic sorun olarak dusunmedim bile. Iyiki o arkadasim aglamis ve ben bir sans vermisim. Allaha sukurler olsun ki onu kaybetmemisim bir kac cm boy yuzunden. Simdi dusunuyorum boyu cok uzun birini bulabilirdim ve beni cok uzebilirdi. Kafa yapisi uyustuktan sonra herseye cozum var.O yuzden tavsiyem eger sizden kisa degilse kestirip atmayin :)

Yani ben de ilk görüşte bir şey olmazsa olmaz diyenlerdim taaaaaa ki o tombiş göbek çıkıp laflarımı bana yedirinceye kadar.

İlk gördüğümde hiiiiiiç aldırmadım. Tipini beğenmemekten ziyade yani alıcı gözüyle bakmadım bile. Hem kısa boylu hem tombik göbekliydi. Yakışıklı bulduğum erkek tipiyle uzaktan yakından alakası yok.

Sonra bana yanaştı bir şekilde kendini sevdirdi mi desem, aklımı başımdan mı aldı desem....çok çok çok zeki bir insan, zekasına hayran kalmamak elde değil bir de şeytan tüylü denen tüm kadınların ayılıp bayıldığı bir tip.
Yani tanıdıkça acaip etkilendim, çok etkileyici bir insan zeki, başarılı.

Sonra tanıdıkça beğenmediğim huyları ortaya çıktı almadım bu da böyle bir anımdır.

Eşimi ilk gördüğümde hiç etkilenmemiştim. İlk görüşte aşık nasıl olunur onuda bilmiyorum. Ben zamanla tanıdıkça huyuna, davranışlarına,konuşmalarına, düşüncesine aşık oldum. Hatta eşim ilk bana seni seviyorum dediğinde azarlamiştim adamı ne kadar tanıdın da ne zaman sevdin diye.

yaaa seni yerimm misscherryy =D yahuu ben de heyecanla okuyordum.
bu kız hayatının aşkını sonunda buldu diyerekten sevinçle...
ama sonunu görünce anladım ki benim sandığım şey değilmiş. kısmet yaa boşver. =))

Yok benim hikayelerin sonu genelde beğenmedim almadım şeklinde Almadıklarım arasında 4 millet, 3 farklı genetik köken farklı farklı meslekler var ciddiyim.

Genelde entrikali günlük dizilerin repliği gibi geliyor bana da

Görünce ikimizin de dibi düştü 1 ayda nişanlandık.
İkimizde sıpaydık tabi ozaman aşk tavan mantık sıfır.
Tabi sonra mantık devreye giriyo.
Ama artık evlenmiş oluyosun.
Yine de sevgiyle bi çok şey aşılıyo.
Kıra döke oluyo bazen de.
Mesela şuan küsüm
Karşımda dişini kurcalıyo tipsiz.
Ben de foşur foşur burnumu siliyom.
Öyle işte.
Ay konu neydi ya.

Evet aldım , almaz olsaydım, hatta o kadar elektrik almışımki şehrin trsfosu patlamışhala deli gibi aşığım , seviyorum uleeeeeyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…