ya bu boy konusu bende de takıntı oldu aslında o kadar uzun değilim ben 1.70 falanım ama eşimin 1.90 da aşağı olmasını istemiyorum. mesela bir arkdaşım bir çocuğu anlatıyor yok öyle yok böyle diye direk sorarım boyu kaç diye 1.75 1.80 ise konuşma biterKizlar bence boy konusuna cok takilmayin. Benim boyum ortalamanin uzerinde ve cok onemliydi benim icin. Hatta temel sartti boy uzunlugu. Ama esimi tanidiktan sonra aklima bile gelmedi. Esim benden 1-2 cm uzun. Onun yaninda her zaman duz giyiyorum. Eger tek basim arkadaslarimla bir programim varsa veya okula giderken topuklu giyiyorum hevesimi almis oluyorum. Asil muhim olan hayata bakis acilarinin, karakterlerin uyumlu olmasi
Yani ben de ilk görüşte bir şey olmazsa olmaz diyenlerdim taaaaaa ki o tombiş göbek çıkıp laflarımı bana yedirinceye kadar.
İlk gördüğümde hiiiiiiç aldırmadım. Tipini beğenmemekten ziyade yani alıcı gözüyle bakmadım bile. Hem kısa boylu hem tombik göbekliydi. Yakışıklı bulduğum erkek tipiyle uzaktan yakından alakası yok.
Sonra bana yanaştı bir şekilde kendini sevdirdi mi desem, aklımı başımdan mı aldı desem....çok çok çok zeki bir insan, zekasına hayran kalmamak elde değil bir de şeytan tüylü denen tüm kadınların ayılıp bayıldığı bir tip.
Yani tanıdıkça acaip etkilendim, çok etkileyici bir insan zeki, başarılı.
Sonra tanıdıkça beğenmediğim huyları ortaya çıktı almadım bu da böyle bir anımdır.
yaaa seni yerimm misscherryy =D yahuu ben de heyecanla okuyordum.
bu kız hayatının aşkını sonunda buldu diyerekten sevinçle...
ama sonunu görünce anladım ki benim sandığım şey değilmiş. kısmet yaa boşver. =))
Onlar yansın derdine şekerimYok benim hikayelerin sonu genelde beğenmedim almadım şeklindeAlmadıklarım arasında 4 millet, 3 farklı genetik köken farklı farklı meslekler var ciddiyim.
'Bu adam benim kocam olacak' bir tek bana mı arabesk geliyor?
Ben evli değilim yakın zamanda evleneceğim. Sevgilimi gördüğümde beğenmiştim ama öyle aman aman değil. Takılırız işte geyik çocuk falan demiştim açıkçası:)
Dünyada bi o kalsa almam dedim
Dünyada bi o kalsa almam dedim
Hicbir sey almamistim, hatta bana yazilmaya baslayinca tipe bak cesarete bak diye dusunmustum
ahahaha aynı ya, şimdi ölüyorum. Bakalım evlenecek miyiz.
Ahahahhaha :)
hahahah =D
peki ne kadar süre sonra aşık oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?