- 13 Nisan 2007
- 33.837
- 103.251
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi zilleritakti
-
onu da yasadim. hala cok agir bir tedavi goruyorum ama yine de yan yana otururken kalkip iceri gidebilecek haldeyken nisanlimin yaninda gaz cikarmiyorum.Hani şu hastalıktan olur diyen gençler bir şey diyeyim mi?
O hastalıklardan sonra çizgi aşılıyor bence.
Hatta öyle bir noktaya geliniyor ki o geceleri hatırlayıp gaz çıkarılması için teşvik ediliyor, işlem sağlıklı gerçekleşince mutlu olunuyor.
ya tamam bende rahatımdır o konuda ama yani gazı falan da yenmez.ben çok şaşırdım yorumlara. birisi aile terbiyesinden bahsetmiş katılmıyorum ona. ben sıklıkla gaz sancısı yaşayan ve bağırsak rahatsızlıkları olan biriyim. genelde sessiz atarım. :) nişanlım da ilk başlarda çekiniyordu benden gaz çıkartırken. ben utanma dedim senin gazını her tarafını yerim içinde tutma hasta olursun dedim. arada gaz çıkartıyor hoşuma gidiyor sesi o derece. ben mi tuhafım anlamadım ki. evimizde de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyelim evimiz olmasın.
yeri gelecek tuvaletini temizleyeceğim adamdan neden tiksineyim saygım falan kalmasın. her türlü severim öperim onu ben.
başkalarının yanında yapsak saygısızlık. ama kendi evimizde baş başayken de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyeyim ben kalsın. gaz sancısını yaşayan bilir.
ya tabi ki de orada kinaye var.ya tamam bende rahatımdır o konuda ama yani gazı falan da yenmez.
bu biraz ileri boyutta olmuş yapma etme
Evlenince öyle her yeri yenmiyor bu heriflerin acı yerleri çıkıyor.
Allahım acil şifalar versin inşallah.onu da yasadim. hala cok agir bir tedavi goruyorum ama yine de yan yana otururken kalkip iceri gidebilecek haldeyken nisanlimin yaninda gaz cikarmiyorum.
hastalik surecinde yasandi diye bunun rutine binmesini normallestiremeyiz bence.
tesekkurler. :)Allahım acil şifalar versin inşallah.
O ağır gecelerden ve gündüzlerden sonra gaz, dışkı, idrar, bilumum sıvılar çok dert olmuyor bizde.
Hele ki aile terbiyesi, kibarlık, saygı aklıma gelmez.
Rica ediyorum.tesekkurler. :)
hastalik surecinde dogrudur ama ben nedense kendimi toparladiktan sonra normale donmeyi tercih ederim. konu boyunca da soyledigim sey buydu zaten, hastalik aninda, insan kendini kontrol edemeyeceginde her sey olur. onemli olan bunun rutine binmemesi, belli seviyenin kaybedilmemesi. aile terbiyesini cok literal aliyor hanimlar genel olarak.
yine de herkes esiyle ne yapiyorsa yapsin tabi, forum oldugu icin rahat rahat gorus bildiriyoruz.
Ki aile terbiyesiyle hic alakasi yok kimsenin yaninda tabi ki yapmiyoruz esimin yaninda yapiyorum herkesin saygi anlayışı dinamiği farkli sen oyle biriyle sevisemezsin ben butün vucut sıvilariyla hasır nesir olduğum adamdan rahatsız olmam bu konu niye bu kadar uzadi anlamadim zatenAllahım acil şifalar versin inşallah.
O ağır gecelerden ve gündüzlerden sonra gaz, dışkı, idrar, bilumum sıvılar çok dert olmuyor bizde.
Hele ki aile terbiyesi, kibarlık, saygı aklıma gelmez.
bibi karisi rahatsiz oldugu halde zart zurt durumunda olan adam sence aile terbiyesi almis midirKi aile terbiyesiyle hic alakasi yok kimsenin yaninda tabi ki yapmiyoruz esimin yaninda yapiyorum herkesin saygi anlayışı dinamiği farkli sen oyle biriyle sevisemezsin ben butün vucut sıvilariyla hasır nesir olduğum adamdan rahatsız olmam bu konu niye bu kadar uzadi anlamadim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?