Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

kocanın yanında osurmasına oy osuruğunu yerim demek veya salınım serbest demek daha gerçek daha sevgi dolu değil ama
atladığınız en önemli şey ;
1.biz doktor değiliz insanlar elimize yüzümüze normalde işemiyor ki mesleğim bile olsa yanımdaki insan ''hasta'' değilse yanımda osurmasını işemesini yine istemezdim.

2. hastalık durumlarında kimse ayy ne koktu falan demez burada eşi annesi babası kardeşi hasta olunca altından alması gerektiğinde yapmam yapamam diyecek bir kişi bile olduğunu sanmam nasıl bebekken çocuğumuzun kakasını temizliyoruz ,yüzümüze işiyor huylanmıyoruz çünkü o an normal olan o , aynı hesap ve yine o zamanında kakasını mıncıkladığım tahlil için içinden bir parça alıp labaratuara götürdüğüm çocuk 18 yaşında da bir sorun yokken yüzüme işesin istemem ama ...

3. işemek mıçmak osurmak kokmak bu kadar normal, basit ve sıradansa neden tuvaletler kapalı kapılı müzik var ? neden insanlar kokunca rahatsız oluyoruz ? herşey ulu orta olsun herkes birbirine baka baka yapsın ? nasılsa normal ve sıradan değil mi...

4. evlendik diye eşlere herşeyi yaşatmamak gerek

5. doktora giderken özellikle yıkanır temizlenir çamaşır değiştirir giderim, onlarda insan , bunu yapamayacak durumdaysam zaten doktor kusura falan bakmaz. ama elimde imkanım ve sağlığım varken neden insanları rahatsız edeyim ?

ben size degil konudaki adama soyledim. kocanizin durumunu bilmiyorum. siz konu sahibinin kocasi sanki hastaymis gibi yazdiniz ben de konuda oyle bir sey yazmiyor dedim. yani aile terbiyesiyle baglantili.

orta yerde tüm organlarıyla birlikte sümkürene de ifrit oluyorum, insan içinde efendice sil burnunu sonra tuvalete git nasıl höykürürsen höykür oraya insanlar pörtletmek için gidiyor zaten onda bile tuvaletler dolu mu boş mu bakıyorum ben ya eğer doluysa elimi yıkamakla meşgul oluyorum falan

sinemada ,yemek yenilen yerde falan hhğğğhhhöööğğhhtttyy falan yapıyorlar oyş

sokağa tükürenlerde nefret sebebim

Zaten baba evinde alisiyorsun nasil alisiyorsan.. ya da arkadasin dedigi gibi fobi olduysa bazi seyler onlar patlak veriyor ilerde.

Ananda cok haşin sert avratmis, masallah

Valla işte dediğim gibi siz rahatsız olursunuz dersiniz sevgilinize hasta değilsen sakın yanımda gaz çıkarma tiksinirim diye :) hakkınız var. Ben birisi yanımda çıkartınca tiksinmem. Sonuöta gider, yetişir, yetişemez. Gaz bu idrar ya da dışkı değil ki çıkışta kalsın beklesin kaçınca ağrı olur yazık günah.

Eskiden birçok medeniyette tuvaletler kapalı değildi ama hep bir yeri vardı. Yoksa bakterilerden dolayı hastalıklar başlıyordu. Yani dışkı oldukça bakteri içeren, hasta edici bir madde ve yaşam ortamından uzaklaştırılmalı. Yani bir tuvalet lazım ama birçok çift tuvaletin kapısını kapatmıyor mesela :) tiksinmiyorlar. Biz kapatıyoruz bu arada mahrem alışkanlığı sonuçta ama tiksinmeyenlere, kapası açık yapmaktan çekinmeyenlere vay ahlaksızlar demek de bir garip. Bize ne ama tabi eşiniz kapıyı kapatmazsa siz rahatsızsanız söyleyin, uyarın. Orada sorun yok.

Bazı evlenenler birbitlerini her şeyi yaşatmak ister, bazıları istemez. Bu kişisel ilişki konusu.

Konuyla alakasız ama doktora yıkanıp gelen oranı çok az ülkede bu arada ama korkmayın. Hiçbir doktorun “ayy ne biçim kokuyordu” diyebileceğine ihtimal vermiyorum. Hasta sonuçta. Evlenince de eşler birbirinin zaman zaman kötü kokusuna maruz kalır elbette. Birlikte koşup gelirsiniz leş gibi ter kokarsınız mesela ay uy demeyiz. Eşşek ölüsü gibi kokuyorum der duşa gireriz :) ama elbette bu kadar kısa sürelik kokudan da rahatsız olup spordan sonra bana yaklaşma deme hakkınız var diyorum. Her ilişki dinamiği farklıdır. Herkes istediği gibi birini bulur umarım :)

Zaten baba evinde alisiyorsun nasil alisiyorsan.. ya da arkadasin dedigi gibi fobi olduysa bazi seyler onlar patlak veriyor ilerde.

Ananda cok haşin sert avratmis, masallah
Öyledir. :) Önce beden sonra da evi temiz tutmalı mottosuyla yetiştik. Evi mis gibi olup da kendisi leş atanlar da var malum.
Ölecek durumda değilsem(hastalıktan dolayı) yağlı saçla sokağa çıkmışlığım yoktur. Asla ter kokmam, ağız kokusu yapacak şeyleri yemiyorum. Çünkü hafta içi insan içine çıkıyorum. Haliyle ortalık yerde osurmak, geğirmek vs. gibi şeyler oldukça ütopik bana göre.

Ben kesinlikle yapmam .
dikkat ederim .. Her türlü hal ve hareketime ama esim çok rahat . yüzlerce kez uyardım . ilk donemler yapmiyordu ama şimdi umrunda değil . ona göre bu insani bir ihtiyaç .
Ben onun esiyim atış serbest
Hatta sende yap diyor

Anacuunu kendime benzettim

Bende onu anlamam zaten.. ev bal dok yala ama pis gezersin.. yani birazda temizlik algisiyla
Ilgisi var.. duymuslugum var gorsen sac makyaj o bicim ama 2 hafta banyo yapmayan.. bunlar biraz aliskanlik aile egitimi birazda karakter meselesi.

Hastaların mecburen yaptıkları ya da yapmak zorunda kaldıkları şeylerle adamın birinin keyfi ortalığa salmasını bir tutamazsınız.

Mesele iğrenmek değil. Benim midem sağlamdır, kolay kolay hiç bişeyden kusmuktan kakadan iğrenmem. Ama eşimin gazman gibi sala sala ortalıkta dolaşmasını istemem, rahatsız olurum. Bu şekilde laçkalaşmış ilişkiler bana göre değil. Saygının yitirildiğini düşünürüm. Bundan rahatsız olan insana da “rahatsız olmamalısın hastalar benim üstüme kusuyor nağğberr” demek aşşırı saçma bir yaklaşım.

“Rahatsız olmamalısın hastalar benim üstüne kusuyor nağğberr” demedim zaten gazdan iğrenenleri anlamıyorum dedim ama hoşlanmayan olabilir normaldir, eşe bildirebilirsiniz, herkesin bir şeylerden hoşlanmama hakkı vardır dedim hani cevap da vermeyecektim çünkü yazdıklarım çok açık. Herkesin ilişkisi kendine. Konu sahibi rahatsızsa elbette söylesin ama rahatsız olmayanlara vay ahlaksızlar vay aile terbiyesi almamışlar gibi saldırmak saçma dedim. Ama o kadar çarpıtılıyor ki bu gereksiz mesajı yazmış oldum kusura bakmasın boşuna zamanından 1 dakika çaldıklarım.

Asker arkadaşı gibi oluyor, özensiz geliyor bana. Enseye şaplak g.te parmak diye bir tabir var ya hani? Öyle geliyor tam olarak.

Bence de öyle. Tuvaletteyken kapıyı kapatmayanlar da varmış baksana sanki kapıyı sadece görülmeyelim diye kapatıyoruz.
Sesler duymaktan hoşlanmıyorum, evde biri nadiren de olsa kapatmayı unutsa bağırıyorum valla.
Saygı meselesi bana göre. Samimi olacağız diye de nasıl s.çtığımızı bilecek duruma gelmeyelim mümkünse.

Konu sahibi rahatsızsa elbette söylesin ama rahatsız olmayanlara vay ahlaksızlar vay aile terbiyesi almamışlar gibi saldırmak saçma dedim.
hajahaahha aile terbiyesi lafi ne kadar zorunuza gitmis iki seferdir alinti yapmadan bize aile terbiyesi almamis dedileerrr diye yaziyorsunuz

tekrar soyleyeyim. bir hastalik olmadan, disari cikmaya calismadan, bilerek, isteyerek, ikinci bir kisinin yaninda gaz cikaran insan aile terbiyesi almamistir. cunku alsaydi o aileyle yasanan evde de bunu yapmazdi, bu aliskanligi edinirdi. hepimiz yetiskin insanlariz, gazimizi nasil cikaracagimizi vs biliyoruz. sirf kendinizi hakli cikarmak icin “ama yazik karni agrirr” demeniz bana komik geldi.

nisanlimla yaklasik 5 yildir birlikteyiz. ben yaninda cok kez kustum, gaz da cikarmisimdir. ama hastaydim bunlar olurken. onun disinda birlikte film izlerken de karnimin agridigi oldu, kalktim tuvalete gittim. eger kalkip gitmesem amaaan ne olacak desem ben de aile terbiyesi almamis olurdum. elmayla armutu birbirine karistirip sonra da bize terbiyesiz dediler uhuhu demenin mantigi yok. herkes okudugunu anlasin.

Ses de mesele değil aslında, kapı ses geçirmez bişey değil. Ama benim bildiğim içeride biri olsa da olmasa da banyo ve tuvalet kapısı kapalı tutulur. Ne kadar temiz olursa olsun süper hijyenik bir alan değil sonuçta. Kokusu var, bakterisi var ıvırı zıvırı var.

Klozet kapağını kapatmayan, ayakta işeyip oraya buraya sıçratıp temizlemeyen, duş aldıktan sonra ortalığı savaş alanına çevirip bırakan partnerlerine de ses etmiyorlar demek ki.

Ben banyo kapısı açıkken burnunu, gırtlagını temizleyenlere deliriyordum..
Dedemler çok yapardı bunu çocuktum o zamanlar bile bagırırdım yaaaaa yeter duymaya mecbur muyuz diye.
Nasıl bir travma ise asla burnumu ve gırtlağımı lavaboda temizleyemem.
Sümküremiyorum grip bile olsam.
Mendile anca.
Onda bile içim kalkıyor, küçükken sanırım ciddi travma oldu bende.

Hastalık olur olur, yanlışlıkla olur olur, karından ameliyat olmuştur olur.Uyurken olur olur.

Ama hiç bir sebep yokken zort zort kötü, kalksın diğer odada yapsın gelsin yani, bu bana göre saygısızlık.

Aralarında cinsellik olan kişilerin birbirlerinin yanında gaz çıkarması bence soğutur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…