- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.726
- 43
- Konu Sahibi zilleritakti
-
Bacim dogumda tum organlarin disina cikiyor zaten o ikinmayla gaz maz bunlar cok masum kaliyogazınızın kokulu veya kokusuz olacağını nasıl anlıyorsunuz ?
mevzu kokusu da değil o gazı solutmak
tuvaletini temizleyeceğim adamın demişsiniz de
kocaman adamın tuvaletini de temizlememelisiniz
kızım 6 yaşında tuvaletden sonra bulaşma gördüyse kendisi temizliyor ,tuvalet alışkanlığı ve temizliği 2 yaşında başlayan birşey bir zahmet kocanız bulaşan pisliğini de temizlesin yahu, bu sevgi göstergesi falan da değil, hani hasta olur hastalık durumu ayrı ama sağlıklıyken yüz göz olmanın mantığı nedir, iki taraf rahatsız olmuyorsa yine sorun yok ama bir taraf rahatsız oluyorsa saygı duyulmalı. ağız kokusu ter kokusu da normal o zaman yıkanmadan fırçalanmadan da gezelim zart zurt gaz da çıkaralım... olur mu hiç öyle ?
defalarca ameliyat oldum doğum yaptım vs, kalkamadığım ve gaz çıkarmam gereken zamanlarda erhan depar at çabuk dedimodadan çıktı yaptım gelebilirsiiiinnn diye seslendim öyle geldi niye hidrojen+ nitrojen +karbondioksit ve metandan oluşan gazımı neden solutayım adama yazıktır günahtır.
sizin rahatsızlığınız babamda var doktor rapor yazdı nerede olursan ol salacaksın diyebabam tuvalete gitmeyi tercih eder çünkü her yerde tuvalet var... size zorla tutun diyen yok bulunduğunuz ortamda tuvalete gitmeyip tutmanız sizin sorununuz olmuş tuvalete gitseymişsiniz keşke.
abartsaydın...ben çok şaşırdım yorumlara. birisi aile terbiyesinden bahsetmiş katılmıyorum ona. ben sıklıkla gaz sancısı yaşayan ve bağırsak rahatsızlıkları olan biriyim. genelde sessiz atarım. :) nişanlım da ilk başlarda çekiniyordu benden gaz çıkartırken. ben utanma dedim senin gazını her tarafını yerim içinde tutma hasta olursun dedim. arada gaz çıkartıyor hoşuma gidiyor sesi o derece. ben mi tuhafım anlamadım ki. evimizde de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyelim evimiz olmasın.
yeri gelecek tuvaletini temizleyeceğim adamdan neden tiksineyim saygım falan kalmasın. her türlü severim öperim onu ben.
başkalarının yanında yapsak saygısızlık. ama kendi evimizde baş başayken de gaz çıkaramayacaksak evlenmeyeyim ben kalsın. gaz sancısını yaşayan bilir.
doğum sonrası hastane odasındayım başım kalabalık eşime dedim ki doktor gazın önemli olduğunu söyledi herkes başımda nasıl çıkarayım allah aşkına şunlara söylede kapı önüne çıksınlar rahat edeyim hayır ne gelecek bilmiyorum pıst mı zart mu dartdartdart mıBacim dogumda tum organlarin disina cikiyor zaten o ikinmayla gaz maz bunlar cok masum kaliyoAllah tum doguracaklara yardim etsin
kahkaha attim ya yanimda adam uyandi hajahajahajahajahah asiri bosluguma geldi hjsshsjshdjshsabartsaydın...
Kafanı daya adamın totosuna suratına salsın madem o kadar keyif alıyorsun mevzudan.
Gecmis olsun sanirim sezeryanda gaz cikarman gerekiyor, oyle cikis veriyolar ancak..doğum sonrası hastane odasındayım başım kalabalık eşime dedim ki doktor gazın önemli olduğunu söyledi herkes başımda nasıl çıkarayım allah aşkına şunlara söylede kapı önüne çıksınlar rahat edeyim hayır ne gelecek bilmiyorum pıst mı zart mu dartdartdart mı
neyse insanlar çıktı da rahat ettim nitekim daha tek başıma ayağa kalkamıyorum tuvalete gidebilmem mümkün değil ve doktor mutlaka çıkartacaksın diyor gerekirse tekrar ameliyat olurmuşum o kadar öenmliymiş ,ben insanların gözüne baka baka nasıl yapayım
o yüzden doğum yapan veya hasta olanın odasının içine girmem kapıdan görünür çıkarıminsanları rahat da bırakmak gerek kamu spotu olsun
aynen sezeryandı onun dışında kadın hastalığıyla ilgili 2-3 ameliyatım oldu onlarda da doktor gitti geldi sordu gaz çıkardın mı diyeGecmis olsun sanirim sezeryanda gaz cikarman gerekiyor, oyle cikis veriyolar ancak..
Normal dogumda zaten oncesinde hepsini yasiyorsunneyse ki Allah o an utanma perdesini kaldiriyor. Sezeryanli birinin yanindada ozellikle cok durulmamali..ki hastaymissin esinin yaninda yapsanda cok gormezdi..alisik olmayan biri ister istemez cekiniyor esinden bile
Kokusundan igrencliginden ziyade ilişkiyi farklı boyuta çekiyor ben o yüzden izin vermiyorum . Bkere yanımda çaktırmadan yapmaya çalışmış ama farkettim bide s.csaydin dedim bozuldu zateneşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
once bilerek cikan gazdan bahsetmissin, sonra kokusuz olandan, simdide istemsiz yapilan gazdanolay çıkartmışım
bu kadar linç yemeyi hak etmediğimi düşünmekle birlikte herkesin hayatı ve eşi kendine diyerek konudan çekililiyorum bırakın beni.
tekrar dediğim gibi nerede ve kimin yanında gaz çıkarılıp çıkarılmayacağını biliyoruz. o konuda "aile terbiyesi" aldık. ancak istemsiz şekilde çıkan bir gaz için ortalığı velveleye vermem, utanan sevdiceğime de boş ver bu doğal bir şey diyebilmeliyim. çünkü o benim eşim, ev bizim evimiz ve rahat olmak istediğimiz bir ortam.
insan yaftalamak kolaymış onu öğrendim, bir nevi sosyal deney. ekşide de millet böyle ayrılmış ikiye, merak ettim baktım. hayat bu herkes aynı değil.
+1Şeyi çok merak ettim, evimde rahat olamayacaksam nerde olucam diyenler? Bekarken annenin babanın yanında da yapıyor muydu? Sonuçta orası eviydi ve bu kadar rahat mıydı? Sözüm normal bulmanız değil, olabilir bazı insanlar normal karşılar ama bu kadar normalse aile evinde de yapılıyordu heralde diye düşündüm:)
yok bacım, arkadaş da demiş ağzımı açıp osur diye fantezi kurmuyorum adamla. bilerek gaz çıkartmaktan da bahsetmedim. adamın veya benim gazım gelir o an anlarız bir şekilde ona göre salınım yaparız olay bu.once bilerek cikan gazdan bahsetmissin, sonra kokusuz olandan, simdide istemsiz yapilan gazdanbence yorumlara gore fikir degistirme.. biz oyle yapiyoruz size ne desen daha isabetli cevap olur. Insan yaftalama degil bu, isteyen istedigi gibi cikarsin gazini
hajahajaha ya hayatimda ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum. ne alingansiniz. konudaki adam yanlislikla, saglik sorunu sebebiyle falan yapmiyor ki siz onlari nereden cikariyorsunuz?olay çıkartmışım
bu kadar linç yemeyi hak etmediğimi düşünmekle birlikte herkesin hayatı ve eşi kendine diyerek konudan çekililiyorum bırakın beni.
tekrar dediğim gibi nerede ve kimin yanında gaz çıkarılıp çıkarılmayacağını biliyoruz. o konuda "aile terbiyesi" aldık. ancak istemsiz şekilde çıkan bir gaz için ortalığı velveleye vermem, utanan sevdiceğime de boş ver bu doğal bir şey diyebilmeliyim. çünkü o benim eşim, ev bizim evimiz ve rahat olmak istediğimiz bir ortam.
insan yaftalamak kolaymış onu öğrendim, bir nevi sosyal deney. ekşide de millet böyle ayrılmış ikiye, merak ettim baktım. hayat bu herkes aynı değil.
Ama surekli hastalik durumlarindan bahsediliyor inatla.. bundan bahseden yok aslinda.. oyle cani istedigi icin zart zurt yapanlarda..Herhalde meslek nedeniyle ben de bu gazdan tiksinenleri hiç anlamıyorum :) hadtalar yıllarca üzerimize mi kusmadı, tükürmedi. İdrarlarıyla, dışkılarıyla da baya haşır neşir olduk. Bunlar çok doğal insan çıktılarıkeşke kimse üzerimize kusmasa, işemese de hayat öyle olmuyor.
Gaz hele bunların yanında hiçbir şey :) bu kadar tepki veriyorsanız çok steril ortamlarda büyümüşsünüz, hasta bakmamışsınız demek ki inşallah şansınız hep böyle gider :)
38 haftalık hamileyim. Göbeğim arşa değmiş. Yatınca dönmek kalkmak çok çok zor. Valla tuvalete gidiyordum ama son zamanlarda gidemiyorumdenedim sonra tuvalete gidene kadar geçti, inanılmaz karın ağrıları kaldı. Eşimin de bir kez inanılmaz gaz sancısı vardı ki çıkartabilsin diye bebek gibi karnına masajlar yaptım. Yanımdan git ay uy iğrenirim demedim şimdi inşallah bebeğim sağ salim gelsin her kakasını parti ile kutlayacakmışız kabız çocuk çok zor diyorlar.
Çok rahatsızsanız elbette söyleyin tabi. Her insanın değişik şeylerden rahatsız olma hakkı var sonuçta.
Afiyet olsun mademben utanma dedim senin gazını her tarafını yerim
yok valla alınmadım. öyle de bir adam değil inanır mısınız. ben adamı ne hale getirdim ahahahahhahahajahajaha ya hayatimda ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum. ne alingansiniz. konudaki adam yanlislikla, saglik sorunu sebebiyle falan yapmiyor ki siz onlari nereden cikariyorsunuz?
bilerek, isteyerek, odayi terk edecek durumda oldugu halde, saglik problemi olmadan, hic istifini bozmadan ulu orta yerde gaz cikaran insan aile terbiyesi almamistir. bunun tartisilacak yeri yok. yaftalandim vs demeden once konuyu okuyun yahu, adami hemen hasta ya da yanlislikla yapiyor diye aavunuyorsunuz. ben de aksine valla kendini sika sika gaz cikaran bi adam dusundum. ve terbiyesiz.
Internette bi kadinin haberi vardi.. kadin kavanozun icine gazini salip erkeklere satiyormus.. baya para kazanmis. Sonra hastanelik olmus gaz cikarmaktanKibariyenin Annesi malum bölgeyi bile yermişsinizya derin derin çekin içinize kokuyu yerken.
Bali çekenler gibi doldurun havasını poşetegünde 3 doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?