- 10 Nisan 2014
- 42.996
- 114.744
- 798
allah bu adamdan tez zamanda seni kurtarsın
Ya senmişsin şimdi anladım..
Bir de hamilesin ya nasıl vuruyor sana? Nasıl hakaret ediyor ya? Hamile halinle şu yaşadıklarına bak! Allah ailene akıl fikir versin kızlarını böyle bir hanzo ile başbaşa bırakmaya devam ettikleri için gerçekten ailene Allah merhamet versin! Bir de hamilesin! Elleri kırılsın ya öyle koca olmaz olsun!
İkinci minik planlı değil zaten... Ama onlar da olmasa nasıl olur ki?
Yok yok doktora da ikna ettim gitti ama tıp çaresiz bi problem yokmuş.Simdi heralde o arkadas sensin o ayi da senin kocan. Kesinlikle degismez bosa hayal kurma. Kasintisi egzamadir mantardir vardir bi hastalik kendine dikkat et
kumanda küçük pek işine yaramıyor.Öyle bir anlattın ki gözümde canlandı resmen.
Ay yoksa kumanda ile mi kaşınıyor?
Bu adama 2. çocuk lazım değil ama be güzelim.
Düzeltmeden yapmasan iyiydi
Ne tarafını düzelteceksin o da ayrı mesele.
Allah yardım etsin. Amin..
kumanda küçük pek işine yaramıyor.
Ben bi de bu şöyle düşünüyorum ya da kendimi avutuyorum diyeyim. Bu adamdan olunca çocuk, sadece onun olmuyor. Hatta ona hiç bir faydası olmuyor :) ben oğlumla gayet mutluyum :) oyun oynuyoruz parka gidiyoruz eğleniyoruz.. Hastaydim bi sabah kahvaltı hazırlamaya çalışmış bana çubuk krakerle :) çocuk ve babasını aynı keseye koyamıyorum. Onlar da fırat buldukça güreşiyolar falan ben biraz da konuyu diğer okuduğum konulardan esinlenerek açtım.
Dedim ki ; bak sen bunu bunu dışarıda yapıyo musun? Yapmiyosun. Ama ben dışarıda ki bi insandan daha kıymetli olmam lazım. Bana itici görünmeye çalışma. Bi engelin yok fırsatın çok azıcık zayıfla. Sinir konusunda biraz destek alalım istersen doktordan. bi kendimize gelelim şöyle olsun böyle olsun falan filan. Haklısın dedi ve o kadar :)
Heh işte bende bunları öğrenmek için açtım konuyu :) birinde ise yaramış belki bi daha yarar belli mi olur. Ben örgütlerim herkesi. Bi 20 de biz versek süper olur :)Yav he he demiş resmen. Benim teyzemin kızı tiksiniyordu eşinden. Kilosundan, ağız şapırtısından falan. O da sinirli uyuz bir adamdı. Oğluyla arası rezalettir hala düşman gibi. Teyzem dedi ki bunu rezil edeceğiz başka oluru yok. Ondan sonra kim görse çok kilo almışsın, bu ne hal, hayırdır bir hastalığın mı var diye diye bezdirdi. Millete de atarlanamadı tabi evdeki gibi. Sonra bir hırs yaptı 20 Kilo verdi, güzel yorumlar alınca ruhu da güzelleşti sanki adamın. Daha hoşsohbet bir adam oldu.
Heh işte bende bunları öğrenmek için açtım konuyu :) birinde ise yaramış belki bi daha yarar belli mi olur. Ben örgütlerim herkesi. Bi 20 de biz versek süper olur :)
Heh işte bende bunları öğrenmek için açtım konuyu :) birinde ise yaramış belki bi daha yarar belli mi olur. Ben örgütlerim herkesi. Bi 20 de biz versek süper olur :)
Yok yok çaktırmam hiç.Yani ama öyle gülerek, birbirinize bakarak değil. Baya böyle doğal şekilde. Genellikle teyzemin kızı yokken de denirdi mesela o zaman bağlantı pek kuramadım. Kilo verince daha iyi giyinmeye başladı, hadi sahile akşam yürüyüşüne sağlık falan öyle aile aktivitesi bile oldu yani.
agziniza saglik............ su kadinlar neden yumurta makinesi gibi. bazi kadinlar yani. ben 1.5 senelik evliyim hala cocuk istemiyorum cunku esimle tam olarak duzeltemedigimiz anlasmazliklarimiz varm bir hayat getirmek dunyaya ne kolay...bazilari icin...pesNeyseki evliyimde konuya bakabildimadam bu kadar odun ama 2 çocuk yapmaktan geri kallmamış arkadaşınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?