Evli bayanlar öncelikle bi bakar mısınız?

bir yanda şiddet, ilgisizlik, adamdan iğrenme var.
bir yanda da bir çocuk ve karnında bir tane daha var..
kimseye söyleyecek bir söz düşmüyor bence..

Konu sahibine niye yumurta makinesi dediniz.
Gercekten yazmiyacaktim bir sey. Ama disardan bir göz olarak acizane belirtmek istedim. Yorumunuz yapici durmuyor. Derdini paylasan birine kendinizi öven tavirda mesaj atip, yumurta makinesi demissiniz gibi görünüyor.

Konu sahibi arkadas, inan bilemedim Allah yardim etsin. Seviyordun da kendisini salinca mi batmaya basladi davranislari?

konu sahibi zaten kendi degilmis arkadasiymos olayi yasayan. yapici olarak ne yazmam gerekirdi sizce? insanlar onunu ardini asla dusunmeden bir can getiriyor dunyaya yetmiyor 1 tane daha. kusura bakmayin ama ben bu konuda esnek dusunemem kendimi ovmedim kendi fikrimi yazdim. ovulucek bir durum yok. ama konu zaten garip bir konu adama yapici ne elestri yapiyim evlendiginden beri yontulmayan bir adamdan 2 cocuk yapmis gelmis burda be yapsam deniyor ( kendi degilmis ya arkadasi!) nasilsa kendi duymuyor yazilanlari arkadasi da bi zahmet kotu elestirileri iletmez arkadasinam kocani kafasina kadar cikan pijamasiyla sevsin ne diyim allah daha da cocuk yapmayi nasil etsin. yanliz adam iyki odun bide dal olsaymis 8.cocuk yoldaydi. saka bir yana burda mimik yada jest gorulmuyor dogal olarak. kotu bir niyetim olamaz tanimam etmem ama elimde degil fikirlerim de bunlardir affiniza siginarak....:/

Sensende arkadaşinsada pasif degil demişsin pasifin önde gidenini gördüm ben yazıda ki gerçekten bu olaydali arkadasin sa inanilmaz pasif ve şanssiz . Koca düzelmaz bari arkadaşın duzelsin

1. anladım da 2. çocuğa ne gerek vardı.
şu kadın milleti öküz neslini çoğaltmaya bu kadar meraklı olmamalı.

arkadaşınız baştan biliyormuş her şeyi kabullenmiş oturmuş, yapılacak ne var?
bu saatten sonra adamı yeniden yetiştirecek değil ya.
ya boşanacak ya çekmeye devam edecek.

bu arada şiddetin hafifi, ortası, ağırı olmaz
şiddet, şiddettir...

Ay kıyamam,annesine kahvaltı mı hazırladı yavrum. Maşallah annesi.
Peki eşiniz çocuğunuza karşı nasıl? Çocuğunuza bağırma,vurma huyu varmı?
Açık açık konuşmaktan baska çareniz yok gibi. Kendine çeki düzen vermeli,size vurmamalı,hatta rest çekebilirsiniz . Böyle de hayat gecmezki.

Adamın eli devamlı şeyinde kaşınıyorsa mantarı vardır. Arkadaşınızın kocası neden sizi bu kadar alakadar etti?

Hayır hayır çocuğuma asla vurdurmam zaten. Bu davranışlari da aile eğitiminden kaynaklanıyor. Bi süre önce ailelerimizden biraz uzağa taşındık. Faydası olur gibi oluyor. Farklı insanlar gördükçe..

Çocuk istemiyor olmanız ne güzel. Ama ben burda size kattığı bu cürete anlam veremedim. Ben tabi ki bi yumurta makinesi değilim. Çocuk sahibi olmak acınacak bir durum değil. Ben çocuğum olduğu, hele hele böyle bir çocuğum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. İnşallah diğeri de abisine benzer. Bence çocuk koca için yapılır fikrini değiştirmek gerekiyor önce . Ben bir mucize büyütüyorum. Bunun başka bir şeyle ilgisi yok. Ayrıca büyütürken şükür ki kimseye ihtiyacım yok. Çocuğuma çorap giydirmek bile beni mutlu ediyorken neden eşime kızıp kendimi bu zevkten mahrum bırakayım? Bence asıl hata çocuk sahibi olmak değil, çocuğu yük olarak görmek.

Arkadaşının kocasını sen niye bu kadar dert ettin

Teşekkürler, amin. Biz ailelerin tavsiyesiyle evlendik zaten. Tabi her zaman böyle değildi. Zaman içinde kendini bıraktı. Öyle görmüş çünkü. Kendi de farkında aslında. Boşanmak kolay elbette. Kim yaşar bu adamla diyenleri anlıyorum. Ama her mükemmel hayat yaşamayan ayrılıyor mu onu biliyorum... Evet odun, ayı hatta düşüncesiz bile diyebilirim ama insan sonuçta ve değişir diye umuyorum. Konuyu açarken diğer konular dikkatimi çekti. Kimi kayinvalidesini kimi eltisini kimi gorumcesini öcü gibi anlatıyor. Arkadaşım falan diyer de biraz esprili olarak alın size öcü demek istedim. Yoksa ben biliyorum yani kadın milletiyiz sivri dilliyiz :) hakaret ve ayiplanma göreceğimin farkındaydim açarken.

bu kadar ayrıntıyı hangi arkadaş için verebilirim. Hani insanlar kedi sorununu tanımadığı birine anlatırken arkadaşım diye bahsederya bazen :) ufak bir esprisi olsun dedim.
hııı zaten kendi meseleni anlattığın belli de bozmayayım dedim

öbür türlüsü yalancı çıkarmak gibi olacaktı çünkü

demek ki eşin tam bir recep ivedik vakası

Kendi başına bakabiliyosan ailene de ihtiyacın yok demektir, bosanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…