Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar evlenmeden önce eşiniz için istiareye yattınız mı ya da birisini yatırdınız mı? kötü çıkıp da evlenip mutsuz olan var mı, ya da iyi çıkıp gerçekten mutlu olan?
Kizlar bende dun gece istihareya yattim.Fakat namaz kilmadim sadece dua ettim gercektten ciktti ruyam bu benim temiz kalpli olmamdanmi kaynaklaniyor bi arkadasinda dedigi gibi temiz kalpli olmak lazim diye? ruyam cok tuhafti biri motosiklet suruyordu bende arakasina oturmus o sirada kaza yaptti kazada dikenli calilarin icine girdi bacaklarim kollarim hep diken ve kan oldu. Ruyamda kan gördum kirmiziya yorumlanir birde, mavi renklle, sari renk gördum bunlar neye yorumlanir arakadasllar. ha birde 7 gun yapmak lazim deyilmi? cevaplarsaninz cok memmun kalirim..a.s.
Kizlar bende dun gece istihareya yattim.Fakat namaz kilmadim sadece dua ettim gercektten ciktti ruyam bu benim temiz kalpli olmamdanmi kaynaklaniyor bi arkadasinda dedigi gibi temiz kalpli olmak lazim diye? ruyam cok tuhafti biri motosiklet suruyordu bende arakasina oturmus o sirada kaza yaptti kazada dikenli calilarin icine girdi bacaklarim kollarim hep diken ve kan oldu. Ruyamda kan gördum kirmiziya yorumlanir birde, mavi renklle, sari renk gördum bunlar neye yorumlanir arakadasllar. ha birde 7 gun yapmak lazim deyilmi? cevaplarsaninz cok memmun kalirim..a.s.
Tsk ederim canim ilgilendigin icin tabikide dua ediptte ruyayi görebiliyorsun..Ya tatlim bende istiyorum birine yada bi hocaya yaptirmayi fakat ben yurtdisinda kaliyorum burda hoca falan yok:1no2: Belki Trde olsam olurdu ama nasil olacak o is?CADIARZU yapacam söylediklerini ne diyim insallah o Guzel Allahim kalbime göre bi es verir... Sevgilera.s.
Tsk ederim, canim ilgilendigin icin yapacam aynen dediklerini:1rolleyes: Insallah Allahim kalbime göre verir mutllu bi yuvam cocuklarim olur insallah cocuklari cok seviyorum cunkukaydirigubbakcemile3