Evli bayanlara bir sorum var?

istihareye yatmadım...eşim komşumuzdu zaten hergün görüyodum...ama o adamın bigün kocam olacağını hiç düşünmmemiştim....

tabi yatmaz olurmuyuz hiç

ben yatmışım eşim için doğru çıktı bu arda başkaları içinde yatmıştım aynen dediği gibi oldu
rüyalarım malesef gerçek çıkıyor

Kızlar istihare namazı ve duası var ikisinide aynı anda yapıyorsun önce namazı kılp hiçbir dünya kelamı konuşmadan duanı okuyorsun sonra sağtarafına yatıyorsun tabi niyetini etmeyi unutmuyorsun rüyada renklere göre yorum yapılıyor ben çok yattım başkaları için bazen hiç birşey göremiyorsun tabi gördüğün rüyanın yorumunu anlayan birine anlatmakta yarar var.

kızlar bence bunu yapmak için çok temiz kalpli olmalı hani duvarın ardını gören tipler varya birazda onlardan olmalı..birde ruhsalınız sağlam olcak çünkü rüyalar etkileyici olabilir..bide benim halam olacak çok afedersiniz şuursuz 20 yıl önce kardeşim için cinsiyeti ne olacak diye istihareye yatmış-sanki ona kaldı-demiş ki :ehsan abim bir horozu kovalıyordu o horoza yaklaştıkça horoz kaçıyordu diye.neyse kardeşim kız oldu ama kendisinin 3 oğlu var da sanki başı göğe erdi..

bende atmıştım cok güzel yeşil bir ceviz ağcı vardı sanki orası bir türbe yada cennet bahcesi gibiydi ben agcın tepesinden annle babama cok güzel yeşil ceviz koparıp atıyordum istihareye yatmamım 2. günü görmüştüm cok şükür temmuzda 5. senemiz doluyo ve ben aşkımı coooooooooooooooooooooook seviyorum

kızlar evlenmeden önce eşiniz için istiareye yattınız mı ya da birisini yatırdınız mı? kötü çıkıp da evlenip mutsuz olan var mı, ya da iyi çıkıp gerçekten mutlu olan?

ben yapmıştım rüyamda yeşil bir ağaç gördüm.kuzenimde benim için istiareya yatmıştı o da beyaz bir sayfa görmüştü..evliliğimde 4. yılımızı dolduracağız Allahıma şükürler olsun çok mutluyum..Şeniz

Canım namaz kılınarak yapılıyo normalde ama dua edipte yatıncada görebiliyosun ben rüyandan şunu çıkardım siz bi yola girdiniz ama zorluklar var karşınızda nacizane düşüncem tabi. Ben yaptırdığımda hoca bana 3 kez yaıcağını eğer birbirini tutmazsa 4 kez daha yatıcağını söylemişti. Umarım hayırlıdır bide başka birine şöyle namazında abdestinde bi büyüğe yada hocaya filan yaptırsan daha iyi olur diye düşünüyorum Hayırlısı olsun canım

ben,annem ve babaannem yatti ben birsey gormedim annem esimin beyaz takim elbise giyip bize geldigini gormus babaannemde sahlanmis beyaz bir at gormus rbeyaz gormek te iyi oldugu icin bu konudada gecer not aldi esim .simdi evliyim ve maasaallah mutluyum dogru bir tercih yapmisim:)

Kizlar bende dun gece istihareya yattim.Fakat namaz kilmadim sadece dua ettim gercektten ciktti ruyam bu benim temiz kalpli olmamdanmi kaynaklaniyor bi arkadasinda dedigi gibi temiz kalpli olmak lazim diye? ruyam cok tuhafti biri motosiklet suruyordu bende arakasina oturmus o sirada kaza yaptti kazada dikenli calilarin icine girdi bacaklarim kollarim hep diken ve kan oldu. Ruyamda kan gördum kirmiziya yorumlanir birde, mavi renklle, sari renk gördum bunlar neye yorumlanir arakadasllar. ha birde 7 gun yapmak lazim deyilmi? cevaplarsaninz cok memmun kalirim..a.s.

hayır olsun inşallah canım en az3 ençok 7 gün yatmak lazım diye biliyorum.

Benimde 9.5 yıllık bi ilişkim var henüz evlenmeyi düşünmüyoruz ama merak ettim deneyebilirim :S

Son düzenleme:
canim namazini kilmadan sadece duasiylA istiare olur mu ki?? ruyada kan gorursen o ruya bozulur derler kani kirmizi renge degilde ruyayi bozduguna yorumlarlar o sebepten bence sen guzelce abdestini al namazini kil duani et sonra kimseyle konusmadan yat ins
ruyada gorursun ve ayrica uyandigin zaman icinde bir histe olusuyor iyi veya kotu diye
ben baska birkac sey icin yatmistim ..

Kizlar bende dun gece istihareya yattim.Fakat namaz kilmadim sadece dua ettim gercektten ciktti ruyam bu benim temiz kalpli olmamdanmi kaynaklaniyor bi arkadasinda dedigi gibi temiz kalpli olmak lazim diye? ruyam cok tuhafti biri motosiklet suruyordu bende arakasina oturmus o sirada kaza yaptti kazada dikenli calilarin icine girdi bacaklarim kollarim hep diken ve kan oldu. Ruyamda kan gördum kirmiziya yorumlanir birde, mavi renklle, sari renk gördum bunlar neye yorumlanir arakadasllar. ha birde 7 gun yapmak lazim deyilmi? cevaplarsaninz cok memmun kalirim..a.s.

evet istehareye yattım ve bi kaç kişiyide benim için yatırttımm
güzel cıktı....
çok şükür mutluyum....
tabiki pürüzler var ama kimse dörtdörtlük değil herşey bi imtehan
ama rüyanın yorumunu direk iyi yada kötü diye yorumlamamak lazım
gözülen rüyada bazı yerler varr ki olabilecekler az da olsa belli ediliyo
ben şahsen gördüm rüyamda

ayrıca bazı arkadaşlar saçma ,gereksiz denmiş böyle söylenmesi yanlış bence
bu saçma bişi değil aksine sünnettir.......................................................

Tsk ederim canim ilgilendigin icin tabikide dua ediptte ruyayi görebiliyorsun..Ya tatlim bende istiyorum birine yada bi hocaya yaptirmayi fakat ben yurtdisinda kaliyorum burda hoca falan yok:1no2: Belki Trde olsam olurdu ama nasil olacak o is?CADIARZU yapacam söylediklerini ne diyim insallah o Guzel Allahim kalbime göre bi es verir... Sevgilera.s.

canım isteharenin en makbulu kendi yaptığın isteharedir
illa hoca olması gerekmez istehare yapmak için
Allaha inan sakınan kimsede yatabilir trky de olan böyle bi yakınında yaptırabilirsin

yahu iyi hoşta hayırsız çıkan şeyi yaparak günaha girme kısmı beni endişelendirdi:( ben öyle bi rüyaya yatsam hayırsızda çıksa yapacağımı yaparım gibi geliyo :( böyle şeylerede çok inanırım en iyisi hiç yapmamak yaşayıp görmek :( ama çokta merak uyandırdı şimdi...

Tsk ederim, canim ilgilendigin icin yapacam aynen dediklerini:1rolleyes: Insallah Allahim kalbime göre verir mutllu bi yuvam cocuklarim olur insallah cocuklari cok seviyorum cunkukaydirigubbakcemile3

Amiiiiiiin inşallah canım rabbim hayırlısını versin inşallah.

ilginç... ama kötü birşey görsemde bitirmem ben ilişkimi,aynı şekilde erkek arkadaşımda gelse Zeynep sen hayırsız çıktın benim için ayrılalım dese güle güle uzak ol derim...

Ayrıca bence hayat buna göre yönlendirilmemeli.Ayrılanlarda bence bu kötü psikolojiyle ayrılıyordur,böyle huzursuz olup kendi elleriyle ilişkilerini etkiliyordur.

Back
X