Evli Bayanlardan tavsiye istiyorum :)

hah bir de anne dimi.. ne kadar masum bir şey aslında. her şeyi geçelim bu var. ne denir ki.. şuan düzgün düşünemiyor bence.. bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor, içinde bir sıkıntı var engel olamıyor ama duyguları üstün geliyor gibi. değişik bir psikolojide muhtemelen o yüzden böyle yoksa aynı şeyi yaşamış, anlamak güç.. bir insan durup düşünür "doğrusu budur " der ve onu yapar.

arkadaşın yaptığına kılıf uydurmuş oyuzden sen ne desen bişey değişmez izle ve gör sonra gelip senın dizinde ağlarsa ben evli değilim senı anlayamam dersın bir anne hemen koca peşine düşmemeliydi yazık o evlada heleki böyle evli bi adamın peşine ne yazıkkıı anne babalarımız etiketimiz oluyor

Arkadasin ne yaptiginin farkinda degil, hirsla kendi capinda bir seyler yapmaya calisiyor herhalde.
Yada cidden karakter bozuklugu var. Ve boyleyse arkadasligindan da fayda gelmez :/

Ben senin yerinde olsam arkadaşımla görüşmezdim açıkcası.

Burayı oku oku erkeklerden çok kadınlardan korkar oldum asıl gözleri fıldır fıldır olan daha çok kadınlar sanki günümüzde, çünkü kendileri mutlu olacaklar diye duygusal davranıp mantık ve vicdanlarını defediyolar
.
Annemin zamanında bi'arkadaşı vardı onların durumları pek iyi değil diye annem asla eli boş gitmez, herzaman maddi manevi destekti ki babam da öyle. O eşiyle pek geçinemez, babam da annemi el üstünde tutardı. Gel zaman git zaman babam durduk yere bi'daha görüşmiycez onlarla dedi. Hepimiz şok olduk yıllar sonra olan küçük bebeği bile elimizde büyümüştü kadının. Sonra annem sıkıştırınca babam "x sen ortamızda otururken koltuğun tepesinden senin omzuna dokunma bahanesiyle benim omzuma dokunuyo, yanlışlıkladır diye doğruldum yaslanınca yine yaptı" falan dedi. Annem ölse duramaz kadını aldı karşısına sordu burası ayrı şok "siz çok mutlusunuz x(babam) seni el üstünde tutuyo bi'de benim eşime bak, imrendim" falan dedi. Ogün bugündür görüşmüyolar.

Bu da yakın arkadaş yani. Oyüzden açıkcası evlenince de şimdi de çok fazla içli dışlı konuma getirmek istemiyorum çok güvensizim, insanlar artık hiç bi'şeyden utanmıyo kahretsin

Dedim ya bende aynı düşüncedeyim zaten. Kadının düşmanı gene kadın. Benimde kimseye güvenim kalmadı. Ya babanız buna düşecek bir adam olsaydı? Hayvanlar bile afedersiniz yediği kaba pislemiyor.

Aslında bir yerdede anlıyorsun hani boşlukta olunca, hal durum kötü olunca öyle çok mantıklı şeyler yapamıyor insan. Ama bu başka birşeymiş ben onu anladım. Yani kendine zarar verebilirsin ama bu derece geçmişindede sana yaşatılan birşeyi başkasına yaşatmak çok nasıl desem, vahşice geliyor bana.

Yani işin içinde birde bebek var, Yani annelik başka gözle baktırmaz mı insanlara? Demekki değilmiş.

Konuşmaya devam ettiğimizde en çokta, sen anlamazsın, cinsellik farklı, sen nerden bileceksin, evli olsan böyle demezdin vs vs vs birdolu şey söyledi. Bende e o zaman neden soruyorsun? Bana ters yapıma ters dedim, adam evli dedim. İsterse 10 yıldır görmesin kadını. O an varya, bir duyabilseydiniz ses tonunu, benim onu kıskanmama kadar geldi olay.

Bende sanırım imreniyormuşum ona. Yaşım 23 olmuş, evlenememişim hala! Üstelik kaç senelik sevgilim varmış, adım atamamışız. Ancak o grdükten 2 ay sonra evlenmiş. Ama bunları bu şekilde demiyor, yani kibar kibar, mesela sende çok şanslısın okudun ama evlilik yaşayamadın bu yaşa geldin ama nolacak sanki Allah yardım eder ilerde gibi gibi.

Zaten görüşmem daha, ama diğer kadına acıdım be. Ve varya ne kadar bilgisiz, o mesajları o kadın yakalasa tazminat davası bile açabilir kendisine. Hadi karşındaki kadını çocugu şunu bunu düşünmüyorsun, hiç mi işin hukuki boyutu gelmiyor aklına?

Ben arkadaşlığımı kestim, ha kendisinin henüz haberi yok. Ama görüşmeyi düşünmüyorum artık. Bir başkasına bile isteye bu kadar zarar veren bir insan, bilemiyorum ki bana napar?

Allah mutlu etsin, ama bundan böyle benimle arkadaşlığı bitmiştir, inşallah bırakır peşimi.

Son düzenleme:
canim o minareyi yakmis kilifini hazirlamis azicikda sen destekleseydin deymeyin keyfine ama oldumu bu simdi sen ne yaptin gerceklerle yuzlestirdi oda ters tepti o nede olsa sen bekarsin ne anlarsin bu islerden bosuna dememisler kadinin kadina verdigi zarari erkek vermez diye birak ne hali varsa gorsun kendi kendini dusurdugu su durumu birgun gorurde aklina basina gelir

ne garip.bir kadın yüzünden yuvası bozulan bir kadın bir anne şimdi başka bir kadının yuvasını bile bile bozmak üzere kendi çocuğu gibi diğer çocukları da babasız bırakmak üzere..vay be,bazı kadınları anlamıyorum anlamak da istemiyorum.

gerçi adamın zihniyet belli arkadaşın olmasa yine eşini başka biri ile aldatır bu tipler böyledir ama arkadaşın kendini nasıl böyle 2.kadın konumuna düşürür..

boşanacak adam boşanırdı.neyse çok ağır şeyler yazmak istiyorum da konu sahibinin ilgisi yok bu olaylarla..arkadaşlığını bitir derim böyle bir tipten sana fayda gelmez zarar gelir gemileri yakmış o belli..bazı kavramlarını yitirmiş!

ayrıca bunun evli olmayan anlamaz ile hiçbir ilgisi yok aklı başında olan her kadın neyin ne olduğunu anlar.

Son düzenleme:
Evli olup ta senin bakış açını değiştirecek bir fikir sürecek kk kadını olacağını zannetmiyorum:))
Bakış açın gayet yerinde,mantıklı ve vicdanlı.
Yanlış olan arkadaşın.
Üstelik büyük bir acı yaşamış ,yuvası aynı sebeple dağılmış.
Bundan bile ders almıyorsa veya almamışsa şimdiye kadar arkadaşın, denecek bişey yok.
Arkadaşına doğruları yeterince anlatmışsın.Ben olsam bir kelime daha etmem ve uzaklaşırım.
Kendi elleriyle kendi hayatını mahvetmek isteyen biri için uğraşmam açıkcası.

yüzyılladır erkeklerin söylediği aynı yalanlar ve hala kadınlar bunlara inanıyo.

-karımla görücü usulu evlendik,sevmiyoruz birbirimizi(o çocukları niye yaptın sevmedinde demez karşısındaki akıllıda)

-aynı yatakta yatmıyoruz bile(neden evini ayırmıyosunda demez bu)

-biraz zaman ver bana zaten boşanıcam(neyin zamanı ya boşanıyosundur ya boşanmıyosundur)

bu adam boşanmaz ben size söliyim,bu arkadaşında yaptığı ahlaksızlıkla kalır.belliki arkadaşının maddi beklentiside var,arabasından falan bahsettiğine göre.

hem kendin yaşa hemde hemcinsine aynı şeyi yaşat,inanılır gibi değil.AKIL TUTULMASI BU OLSA GEREK....

Ah be fotosentez ne kadar acı bir kadının baska bir kadının yuvasını yıkmaya sebep olması.

Bu işin evli ya da bekar olmakla hic ilgisi yok. Tamamen ahlak anlayışı. Hayatta bazı seyler siyah beyazdır bu da onlardan biri işte. Evlilik sadece cinsellik demek değildir.

Bu konuda yazacak cok seyim var ama küfretmek istemiyorum

Arkadaşınız cinsellik olmadan duramayan kadınlardan sanırım. Mantığının önüne geçmiş.

Ne olursa olsun o adamla görüşmemeli sonuçta hala evli adam hadi eşinden ayrı yaşıyo olsa bi derece anlarım o zaman ne yaparsa yapsın ama daha boşanmamış.. o kadının psikolojisini en iyi onun anlaması lazım ama bunu bile bile kendi yaşadığını başkalarına da yaşatıyor ya pes doğrusu

Her evliliğin süreci, bitmesi muhakkak farklı oluyordur nasıl böyle bir düşünceyle tüm evlilikleri tekdüze hale getirebilir ki.
buna akla uygunlaştırma diyoruz. yani kendini böyle olduğuna yada olacağına inandırmaya çalışıyor., o yüzden kendince hatalı değil ve hatta onu bu şekilde tanıyabildiğini düşünecek kadar haklı...

arkadaşın gibiler yüzünden binlerce yuva belki kurtarılabilirken yıkılıyor. Kendisine yapıldığı halde şuan yapıyor olması da ayrı bir muamma, hele bir de anne.

bence görüşmeyin derim. kolay gelsin

arkadaşın kandırılıyor,
yaza kadar müsade istemiş bey efendi, neden? ben söyleyeyim o adam yaza kadar arkadaşından hevesini alacak arkasından da "boşanamıyorum" kusura bakma diyecek.
arkadaşın bir evliliğin içerisindeki cinsel hayat, maneviyat, sohbet ve yaşam dinamiklerini bilemez. o adam o eve gidiyorsa o evlilik sürüyordur. ayrılmak isteyenlerin bir gecede nasıl ev terk ettiklerini biliyoruz zaten.
sonuçta devam eden ve edecek olan bir evlilik, kandırılan ve bunun farkına varınca kırık bir kalp ve bol bol gözyaşı dökecek olan bir arkadaşınız var

böyle konuşmak istmezdim ama arkadaşınız aldatılmayı haketmiş.... belki bi bayan olarak çok yanlış bi cümle kuruyorum ama sırf geçmişinin intikamını almak için başka bi kadını üzecek,ahını alacak kadar cahil cesaretine sahip birisi.............. yazık...... adamda sallıyordur boşanacağım diye zaten............ evliliği sadece cinselliğe dayandıracak kadar ilginç biriymiş arkadaşınız.. siz bana kalırsa ona akıl vermeyin böyleleri hep bildiğini okur yerinizde olsam samimi arkadaşım bile olsa uzak dururdum,,herşeyi göze alan tiplerden zara gören siz olursunuz

Sevmeden evlendiler görücü usulü zorunluydu dedi.

Biriniz de başka yalan söyleyin olmaz mı? Erkeklerin daha çok kendini geliştirmesi gerek.

Bence arkadaşlığınızı kesin, yarın bu pislik ortaya çıkınca size de sıçrar.

Kusura bakma arkadaşım. Hiç kimse kötü bir şeyi hak etmez ama arkadaşın kendisine yapılanı başkasına yaparak aldatılmayı hak etmiş. Arkadaşın için ağır sözler sarfedebilirdim ama muhattabımız değil.

Benim size tavsiyem bu arkadaşınızın ahlaki sınırlarını sorgulayınız. Yarın evlendiğinizde sizin kocanıza aşık olsa sizi bile gözü görmez. Evlerden ırak... Kendi başına geleni başkasına yapmaktan çekinmeyen insandan korkun. Çünkü duygu yoksunu bir insanla arkadaşsınız.

kocasının kendisini aldattığı kadından ne farkı var ki arkadaşınızın?
hiç cinselliği vs bahane etmesin.
ahlak herşeyden evvel gelir.
yazık günah ya....
Allah ıslah etsin demekten öteye gidemiyorum,
kınamak istemiyorum,sadece çok kızıyorum.

ha bu arada yok sevmeden evlenmişler yok aralarında cinsellik yokmuş yok zaten ayrılacaklarmış!!
ya bunlar doğru olsa bile yaptığını haklı çıkarır mı??
isterse evleri ayrı olsun,karısıda istemesin hatta mahkemeleri olsun.benim fikrim değişmiyor bu bayanlara karşı.
sadece yaşamak istiyorlar ve bunun içinde inanmasalarda inandırıyorlar kendilerini bu bahanelere.
gerçek veya değil orası ayrı konu.
yapılan şey temelinde yanlış.

Arkadasinizdan esi bosuna bodanmamis, kv görümce bahane,karakteri bozuk ve adamda bosamis... Kendini düsünmüyo öteki kadini düsünmüyor, kendi evladinidami düsünmüyor? Onun o bozdugu yuvanin günahini allah bigün onun evladindan cikarirsa? Bence ciktigi adam karisiyla mutlu mesuttur,bunuda cepte tutuyor s...siz... Yerinizde olsam arkadasligi bitirirdim,yarin öbürgün sizin sevdiginizede göz koyar böyleleri... Insallah adamin karisi biran önce ögrenir...yazik vallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…