• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bi adama asik olmak

Yazık sana inşallah yakınının başına verirde bu kadar on yargiyla bakmak nedir görürsün
Sana ne önerebiliriz ki onu anlamadım.Ben dedim işte bırak uzaklaş uzun süre. Uzaktan bak. Kendine ve ona. O kendi hayat yolunu çizsin sen kendi yolunu çiz.Belki kesişir.
Boşanacaksa da evli kalacaksa da her türlü yıpranan sen olursun.

Evli bir adamla iliskinizi kimin onaylamasini bekliyorsunuz ki burda?
Kimsenin onaylamasini beklemiyorum şuan boşanma aşamasında ve biz hala birlikteyiz benim yüzüme boşanmiyor da ben sadece biz de mi evlenince mutsuz oluruz illa evlenmiş iki çocuğu olan erkek kötü mu tekrar yanlış düşer mi bunları merak ettim elbet yaşayan yanlış yapan doğru yolu bulan vardır diye

Sana ne önerebiliriz ki onu anlamadım.Ben dedim işte bırak uzaklaş uzun süre. Uzaktan bak. Kendine ve ona. O kendi hayat yolunu çizsin sen kendi yolunu çiz.Belki kesişir.
Boşanacaksa da evli kalacaksa da her türlü yıpranan sen olursun.
Bana bu tarz gelirsen elbet dinlerim zaten akıl danismaya gelmişim hakaret icerici sözler dinlemeye değil . Yıpranan sadece ben oldum zaten

Evet iki tane var şuan mal yüzüne boşanma davası çekişmeli geçiyor boşanmak istemiyor aileler biliyor. Sadece hep diyorlar yuva yıkanın yuvası olmaz diye ama ben yikmadim yine de ben mi suçlu oluyorum evlenince mutlu olmaz miyim çok seviyorum hiç kimseden görmediğim sevgiyi gördüm
Ya kadin tabiki mal mulk isteyecek iki tane cocuk var ortada. Niye kendi hakkini cocuklarinin hakkini biraksin daha bosanmadan kendine manita ayarlayan adamin eline. Hukuki hakki zaten kadinin bu. Bakin siz ne derseniz deyin her turlu hakssizsiniz asiksaniz da yanlis kisiye asiksiniz. Sizin icin en dogru yol terkedip 2 3 ay aci cekmek. Sonra unutacaksiniz zaten.
En basta demissiniz zaten sadece benle segil baska kadinalrla da konusurdu o zaman diye. Kopek b.k yemekten vazgecmez derler sizinleykende konusacak zaten baskalariyla. Ikinci kadinsin suan

Kimsenin onaylamasini beklemiyorum şuan boşanma aşamasında ve biz hala birlikteyiz benim yüzüme boşanmiyor da ben sadece biz de mi evlenince mutsuz oluruz illa evlenmiş iki çocuğu olan erkek kötü mu tekrar yanlış düşer mi bunları merak ettim elbet yaşayan yanlış yapan doğru yolu bulan vardır diye
Gani gani orneklerini saymislar onununze arkadaslar zaten. Yemegini yapan gomlegini utuleyen kadina nabkorluk edip sizin koynunuza giren adam (cok afedersiniz ama) daha ne kadar asagilik olabilir ki?ona evlat vermis kadina bunlari reva goren adam size nasil bir sadakat gosterir? Kaldiki yaptiginiz hatayi kabul dahi etmiyorsunuz bu nasil bir goz kararmasidir? Siz o iki cocugun, o vefakar kadinin ( siz vicdaninizi rahatlatmak icin istediginiz kadar kotu oldugunu dile getirin) vebaliyle mutlu bir hayatiniz olacak ki saniyorsunuz bundan sonra?

Kınamak istemiyorum büyük konuşmak korkutuyor beni.
Ama yaptığınız gerçekten çok yanlış.
Adam evli ya evli. Bu kadar net. İşin içinde çocuk oldu mu özellikle midem bulanıyor.
Gitsin boşansın alsın eline evrağını öyle gelsin çok istiyorsa?
Siz evli olsanız iki çocuğunuz olsa kocanız boşanmadan gitse başkasıyla yaşasa ne hissederdiniz?

Metres değilim merak etme . Herşey o kadar kolay değil hele ki rahat her zaman arkanda olan bi ailen yoksa ..
yahu benimde arkamda bir aile yookkkk boyle seylere siginmayin lutfen artik yaa valla deli oluyorum.bunun anayla babayla ilgisi yok yok yok .karakterle ilgisi var karakterle yada karaktersizlikle..hep yipranan siz olmussunuz gercekten!!ne deyim haklisiniz evlenin evlenin hic dusunmeyin cok mutlu olursunuz.zaten adamda cok iyiymis size bebek gibi bakmis malum kacirmayin bence.sonra rahat rahat gotunuzu devirir yatarsiniz, adam yeni asklarina hasta oldugunda dus aldirirken..

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum özellikle böyle birsey başına gelen arkadaşlara çünkü onlar beni daha iyi anlıyor .. Hakkınızı helal edin..
Kınamak istemiyorum büyük konuşmak korkutuyor beni.
Ama yaptığınız gerçekten çok yanlış.
Adam evli ya evli. Bu kadar net. İşin içinde çocuk oldu mu özellikle midem bulanıyor.
Gitsin boşansın alsın eline evrağını öyle gelsin çok istiyorsa?
Siz evli olsanız iki çocuğunuz olsa kocanız boşanmadan gitse başkasıyla yaşasa ne hissederdiniz?
Ben de kınadım başıma geldi valla aaglanacak halime oturdum gülüyorum paylaşmak istedim yalnız şu mal mal yorum yapanlar lütfen yapmayın çünkü bi ise yaşamıyorsunuz hiç olmazsa akıl verenler soru soranlar yardımcı olmaya çalışıyor ..

Bana bu tarz gelirsen elbet dinlerim zaten akıl danismaya gelmişim hakaret icerici sözler dinlemeye değil . Yıpranan sadece ben oldum zaten
Hakaret yok ortada.Tut ki aileler girdi araya bir şeyler oldu adam boşanmadı.O zaman daha ağır laflar işiteceksin.Bir de ortaya çıkarsa var ya.

Ayrıca toplumun ahlaki kurallarını,olması olmaması gerekeni koyalım bir kenara.Sadece ikinizin ilişkisini değerlendirelim diyelim.En olumlu senaryo senin için onların boşanması değil mi.
Boşandılar.Eeee adam boşanır boşanmaz seninle mi evlenecek? Ailesi bu kadar olayların içindeyken seni kabul mu edecekler? Araya giren o kadar zaman sonra adam şu an evde mutsuzsa ve seninle gizli saklı buluşmaktan duyduğu haz da ortadan kalkınca sen cazip bir seçenek olmayacaksın.Mutsuz bir evlilikten çıktıktan sonra tekrar başkasıyla evlenmek adamı korkutacak.Çevresi genişse zaten gezip tozmayı tercih edecek.Çocuk faktörünü söylemedim bile..

Hakaret yok ortada.Tut ki aileler girdi araya bir şeyler oldu adam boşanmadı.O zaman daha ağır laflar işiteceksin.Bir de ortaya çıkarsa var ya.

Ayrıca toplumun ahlaki kurallarını,olması olmaması gerekeni koyalım bir kenara.Sadece ikinizin ilişkisini değerlendirelim diyelim.En olumlu senaryo senin için onların boşanması değil mi.
Boşandılar.Eeee adam boşanır boşanmaz seninle mi evlenecek? Ailesi bu kadar olayların içindeyken seni kabul mu edecekler? Araya giren o kadar zaman sonra adam şu an evde mutsuzsa ve seninle gizli saklı buluşmaktan duyduğu haz da ortadan kalkınca sen cazip bir seçenek olmayacaksın.Mutsuz bir evlilikten çıktıktan sonra tekrar başkasıyla evlenmek adamı korkutacak.Çevresi genişse zaten gezip tozmayı tercih edecek.Çocuk faktörünü söylemedim bile..
Peki söyle cevap vereyim ben nerde yanlış anlasildim bilmiyorum ama beni herkes biliyor zaten ailemde biliyor gizli saklı birsey yok ortada tek sıkıntı boşanma davası ve bundan önce biz konusuyorken bana yalan söylemesi

Ben bunu umursamamistim o zaman ama sonra herkes öğrenince yalanları çıktı acaba evlenince bana söyler mi içim içimi yiyor veya ben çok titizim çok düşkünüm eşi öyle değilmiş ve herkeste söylüyor ama gün gelecek bende yapamayabilirim yani herşey o değil nasıl öğrenebilirim bilmiyorum

Ben bunu umursamamistim o zaman ama sonra herkes öğrenince yalanları çıktı acaba evlenince bana söyler mi içim içimi yiyor veya ben çok titizim çok düşkünüm eşi öyle değilmiş ve herkeste söylüyor ama gün gelecek bende yapamayabilirim yani herşey o değil nasıl öğrenebilirim bilmiyorum
Bugune kadar esine ne yaptiysa aynisini sanada yapacak.

Back
X