• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

Hep aynı hikaye sıkıldık artık...
Adam: Zaten anlasamiyoruz sürekli kavga çıkarıyor ben sende aşkı buldum beni hayata döndürdün seninle alakası yok ara bozan değilsin Zaten bitmişti evliligimiz ben aşkı sende tattim beni birakma . Karimdan da ayrilamam çünkü cocuklarimin annesi ama ben seni seviyorum ona dokunamiyorum zaten zorla evlendik falan fistan

Merhabalar Aranıza yeni katıldım.
Düşüncelerinize İhtiyacım ar
Bekarım Hayatımdaki kişi Evli Ve 2 Cocugu var
Birbirimizi Cok seviyoruz..
Suanki Karısı İle Boşanmış degiller. Aynı evdeler.
Karısının Birtakım piskolojik sorunları var kavga ve hır cıkartıyor sürekli
Ne Sadık bir Eş Nede iyi bir Anne.
Herkes onların aralarındaki sorunu biliyor.
Ayrılmayı düşünmüyorlar. Hayat arkadşım Kızlarının Babasız Annesiz büyümelerini İstemiyor Gittigi yere Kadar Gidicek. Beni Cok el üstünde Tutuyor. İlişkimizde Ufacık toz sorunu bile yok
Bazen Okaadar düşünüyorumki beni Bırak Düzelt evliligini Diye. Olmaz Diyor
Beni Gercekten Cok seviyor. Biliyorum Yuva Yıkanın yuvası Olmaz. Bir cok severgitmek İstemedim Ama güçlü Bir adam yıkılıyor Ardımdan. Beni Onu Tekrardan Hayata döndürdüm.
Belki Bir gelecegimiz Olmayacak. Ama Ona Şuan İyi Bir Dost İyi bir Sevgili iyi Bir Eş'im.
Hakkımızda Hayırlısı Neyse o Olsun.

Eşi hakkında elbette size kötü şeyler söyleyecek, söylediklerinin doğru olduğunu nereden bilebilirsiniz ki? Hiç güzel zamanları mutlu zamanları olmadı mı sanıyorsunuz?
Eminim zamanında onunla da çok güzel zamanlar geçirmişlerdir 2 çocukları var sonuçta bu mutluluğu birlikte yaşamışlar.
Büyük konuşmak istemem ama bir kadın olarak bunu nasıl kaldırıyorsunuz. Velev ki karısından ayrıldı sizinle evlendi 2 çocukla ömür boyu nasıl geçineceksiniz, çocukların psikolojisini düşünün.
Ya da karısından ayrılmadı, neden kendinize göre birini bulmuyorsunuz? Erkek mi kalmadı da evli biri anlamıyorum.
Artı evde karısı varken bir başkasını düşünebilen bir erkek pek ala sizin yerinize de birkaç sene sonra bir başkasını koyabilir.

İğrenç ötesi olabilecek bir olay bu o kadar bekar erkek bekar kadın var iken aşk adı altında söz de aşk adı altında seviyorum seviyoruz mantığı ile şu yaşananlar tam bir saçmalık... Seni kullanıyor bu kadar zor mu bunu anlamak ne konuda kullanıyor diyeceksin sadece aşk diyeceksin vs vs sana dokunmadığını söyleme sakın klasik erkek zihniyeti yazık ediyorsun kendine de o kadına da çok ayıp...!

Ayrıca kendinizi değersizleştiriyorsunuz bu şekilde siz bir adamın 2.si olmayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?
Bence bu hatayı bir an önce sonlandırın, sevgilinizden ayrılın. Bu işin sonu iki türlü de kötü. Kendinize uygun birini bulun.

İnsanlar boşanınca çocuklar annesiz babasız kalmıyor emin olun kendinizi kandırıyorsunuz daha doğrusu kandırılıyorsunuz
İnsanların yuvasının üstünden çekin elinizi
Çocuklarının rızkını başka kadın peşinde koşarak yiyen adamdan bi halt olmaz

Allah akil fikir versin size
Buraya yazmanizda ki amac ne ?ne guzel evli adamin metresisin diyip alkis mi tutalim!

Ayrılmayı düşünmüyorlar. Hayat arkadşım Kızlarının Babasız Annesiz büyümelerini İstemiyor Gittigi yere Kadar Gidicek. Beni Cok el üstünde Tutuyor. İlişkimizde Ufacık toz sorunu bile yok
Beni Gercekten Cok seviyor. Biliyorum Yuva Yıkanın yuvası Olmaz. Bir cok severgitmek İstemedim Ama güçlü Bir adam yıkılıyor Ardımdan. Beni Onu Tekrardan Hayata döndürdüm.
Belki Bir gelecegimiz Olmayacak. Ama Ona Şuan İyi Bir Dost İyi bir Sevgili iyi Bir Eş'im.
Tipmisin kızım sen bide utanmadan gelmiş buraya yazıyorsun sanane evli adamın sorunlarından. Yok sorunları varmışta yok bende gidermiste lan yarın birgün sende bi sorun olcak o zaman da başka birine gitcek kafasizmisin kızım sen bi yürü git ya

Sana çok yüz vermişler belli artık burda bunu yazacak cesaret pes

Bir kaç yıla kalmaz adam zaten bu amaçla sevgili olmuştur giden de gitmiştir çoktan
Alın Alın günahımı ben Bu ilişkiyi bitiririmde Siz aldıgınız günahım boynunuza kalır.
Dilerim Allahtan hakkımda kim bunları Beni tanımadan Yorum Atanlaradır Sözüm Aynıc Acıyı siz Yaşayın . Evlatlarınız Size yaşatsın Saygısız insanlkar Toplugu sizi.

Alın Alın günahımı ben Bu ilişkiyi bitiririmde Siz aldıgınız günahım boynunuza kalır.
Dilerim Allahtan hakkımda kim bunları Beni tanımadan Yorum Atanlaradır Sözüm Aynıc Acıyı siz Yaşayın . Evlatlarınız Size yaşatsın Saygısız insanlkar Toplugu sizi.
Kimin saygısız olduğu belli ayrıca burda bedduayi hakeden biz degilsensin
Ahlak denen bişey vardır bu senin durumuna göre değişmez tamammi ayrıca buraya yazarken bunları göze alıp yazmışsın demekki
Napalım seni kucağımiza alıp pohpohlayalim yok devam et diyelim olurmu
Bu bizim yorumumuz yinede tavsiye aklını basina al Haci:KK20:

Birde böyle bir durum var Di mi? Beddua etmek
Ne anlattıysanız insanlar kendi görüşlerini söyledi.
Ama benim kafama yatmadı bu düşünceler diyip beddua etmek çok çirkin bir daVranış.
Hayır aslında siz haklısınız ve biz sizi yerin dibine soktuk, sizce öyle mi? Yaşayan bilir, kahrolan bilir!
İYİ OKU Küçük hanım

Yanı başında eşi tarafından aldatılan darp edilen 3 çocuğuyla canı yanmış bir kadın oldu mu hiç?
Eve bakmıyor diye çocuklarıyla ilgilenmiyor diye yalanlar ve bahaneler üretip karısını aldatan aptal bir adam gördüm mü hiç?
O çocukların düşüp ağzının kan içinde kaldığında babamı aramayın sevgilisiyledir şimdi çaresizliğini yaşadın mı hiç? Sen önce düşün
Beddua etmek ha! Yazık

Son düzenleme:
Birde böyle bir durum var Di mi? Beddua etmek
Ne anlattıysanız insanlar kendi görüşlerini söyledi.
Ama benim kafama yatmadı bu düşünceler diyip beddua etmek çok çirkin bir daVranış.
Hayır aslında siz haklısınız ve biz sizi yerin dibine soktuk, sizce öyle mi? Yaşayan bilir, kahrolan bilir!
Yanı başında eşi tarafından aldatılan darp edilen 3 çocuğuyla canı yanmış bir kadın oldu mu hiç?
Eve bakmıyor diye çocuklarıyla ilgilenmiyor diye yalanlar ve bahaneler üretip karısını aldatan aptal bir adam gördüm mü hiç?
O çocukların düşüp ağzının kan içinde kaldığında babamı aramayın sevgilisiyledir şimdi çaresizliğini yaşadın mı hiç? Sen önce düşün
Beddua etmek ha! Yazık
Arkadaşım üslubunu bozmamissin tebrikederim şu An sinirler tavan bende

Saygısızlık evli çocuk sahibi bir adamla olman saygısızlık karşıda ki kadını umursamadan seni sadece kadınlığın için tercih eden kullanan adamla bir olup o kadını ve çocuklarını hiçe sayman değil de bizim dediklerimiz saygısızlık haklısın çok özür dilerim aslında doğru olanı yapıyorsun evli çocuk sahibi erkeklerle olmak çok sevap bir iş çünkü orta da aşk var dimi beddua ettin birşey demiyorum bir kızım var gene de beddua na karşılık vermiyorum..!

Ya rica ediyorum kk yönetiminden arkadaşım bi nedir ya boş boş insanlar gelip ahlaksiz ahlaksiz konular acıyor mesgul ediyo lütfen burası onun yeri değil en azından ben ole biliyorum gitsin nereye danisacaksa danışsın abi bu nedir ya

klasik yalanlar bunlar yahu.. hala inananlar varmıs demek.
he he... karısı kötü anne.. evet evet kadın ayrılmamak için bir sürü sorun cıkarıyor.
yuva yıkanın yuvası olmaz diyorsun ve bahane olarak adamın senı bırakmadıgını çok sevdıgını söyluyorsun, bir yandan da hiç tanımadıgın bir kadını kötülemekten de gerı kalmıyorsun.
sahii, gercekten adam mı kalmadı?

sen de kadının günahını almıyor musun? adam sana ne anlattıysa ona ınanıp kadının annelıgıne varana kadar laf etmıyor musun peki?
kendine gelınce et bakalım allaha havale! o karaktersız de ya eşini bıraksın adam gibi, ya da seni

inanmayın artık şu boşanamama hıkayelerıne...
kim ne yaparsa kendine yapar, unutma ;)

Son düzenleme:
Back
X