canım oda aynen bunu söylüyor kültür farklılıgı var aramzda cok suratsz annem akrabalarm eve geldgnde ilgilenmiyor surat asıyor bu yuzden turk biriyle evlenmek istiyorum allahta seni ckardı karsıma diyor onunla herseyi paylaşabiliyorum karı koca gibiyiz cok seviyorum onu film izliyoruz kahvltıya gidiyoruz annesine akrabalrna gidiyoruz bana karsı hic kötü bir davranışı olmadı
Madem bu kadar mutsuz ne halt yemeye 2 çocuk yapmış. Bırakın şu evli erkekleri ya. Hadi bu adamlarda şeref kalmamış sizde hiç gurur yok mu? Siz hangi sıfatla ailesine gidiyorsunuz. Madem iki taraf da mutsuz neden anlaşmalı bir şekilde en fazla 100 tl masrafla boşanmıyorlar?
Adam sizi kekliyo siz hala uyuyun.
evlenecegm kadn diye tanstrdı ben 20 yasndaym oda 30 yasnda cocuklarda küçük
Bir kere lafınızı bilin ne konu sahibiyle nede başka biriyle alakam yok!Sizin gibiler derken neyi kastettin anlayamadım.
'Kraldan çok kralcı olmak' bu olsa gerek.
adam zaten evli ve sizi öyle tanıştırıyor. iki çocuğu da mutsuz evliliğe rağmen yapmış ve karısı da suratsız öyle mi? anneye bak bee ne anneler var oğullarının metresine bile kapıları açık, ne iyi kaynanaymış o, ecnebi gelinin suratından sonra yerli malı hoşuna gitmiş demek.evlenecegm kadn diye tanstrdı ben 20 yasndaym oda 30 yasnda cocuklarda küçük
çok küçüksün daha ya, 30 yaşında adam feleği delip geçmiştir bile. üstelik ailesi de böyle bi duruma ortak, sence normal mi bu... hani boşanma aşamasında olsa okey, ama o da yok. senin ailen biliyor mu bu durumları?
aşktan gözün kör olmuş biraz mantığınla düşün rest çek bari, boşanma evresine geçmeyecekse görüşmesin seninle. madem mutsuz, madem annesiyle kalıyor..
masrafların 5.000 tl oldugunu soyledi bana bende inandm ona
masrafların 5.000 tl oldugunu soyledi bana bende inandm ona
adam zaten evli ve sizi öyle tanıştırıyor. iki çocuğu da mutsuz evliliğe rağmen yapmış ve karısı da suratsız öyle mi? anneye bak bee ne anneler var oğullarının metresine bile kapıları açık, ne iyi kaynanaymış o, ecnebi gelinin suratından sonra yerli malı hoşuna gitmiş demek.
belki karısı , adama tecavüz etmiştir öyle olmuştur iki çocuk .
dogru konus cok terbitesizsin metres yerli malı hiç hoş degil yaptıgınız evet sevdim gercekten sevdim bende insanım bu yaptıgınız terbyesizligi sizin insanlıgınza veriyorum
e evli erkekle birlikte olan kadınlara öyle denir. daha başka şeyler de denir de burada yazmayayım. haa bu arada ben mi terbiyesizim sayın süttençıkmışakkaşık hanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?