öyle birşey beklemiyorum. durumumdan memnunda değilim. karısından ayrılsında istemem. daha önce bende benim durumumda olanlar için sizlerin düşündüklerinizi düşünüyordum. ama hiçbirşeyi yaşamadan bilemezsiniz ki. ama beynim kalbime laf geçiremiyor işte. empati yapıyorum. huzursuzluğum bu yüzden zaten
ayrıca adamın yuvasına sessiz sedasız geri dönmesi gibi bir olay olamaz
eşiyle de konuşulmalı usulünce anlatılmalı her şey
her şey ortada olmalo, gizlilik saklılıktan uzak,
sonra onlar kendileri konuştuktan sonra kararlarını verirler
oturup eşiyle konuşman dileğiyle
kendi yuvanı kurman ve mutlu olman ve olacak eşinin de bir başkasıyla görüşmemesi dileğiyle
Evli bir erkekle beraber olmandan daha büyük bir hata varsa, o da buraya bu konuyu açmaktır! Yandın, yandınnnn!!!
arkadaşım bak ben eşimle akşam oturuyorum beraber,film izliyoruz
dışarı çıkıyoruz geziyoruz,alışveriş yapıyoruz
gülüyoruz,şakalaşıyoruz,bebek yapmayı istiyoruz...
sabah uyandığımızda birbirimizi görüyoruz ilk...
sende bunları yaşamak istemez misin?
eminim istersin...
çünkü sende bir bayansın...
işte o adamla devam ettiğin sürece bu ve bunların fazlasını yaşayamayacaksın....
değer mi sence?????
Üzülüyorum böyle durumlarda ama kızamıyorum. Aşkın olduğu yerde kötülük olmaz diye düşünüyorum çünkü. Ama diğer tarafta da aldatılan bir kadın ve bir aile var. Onlara da üzülürüm. Ama dediğim gibi kızamam. Tabii eğer evli olduğunu bile bile bu ilişkiye başlamışsan o zaman iş değişir. Bedelini zaten ödeyeceksin her türlü. Ben esas erkek cephesinden değerlendireyim. Asıl büyük hata, daha doğrusu "suç" onda. Ne zaman gözleri doyacak bu adamların bilmiyorum ki!
kadın zaten hissediyordur kaç yıldır veliler kim bilir
47 yaşındaki adam süslenip püslenince
adamın ilk vukuatımı bakalım kocasını bu şekilde kabul eden çok kadın tanıyorum ben bilipte sineye çeken
ben evli bi adama aşığım. üstelik onunla birlikteyim. ben 30 yaşındayım o 47. 3 çocuğu var. boşanıp benimle evlenmesi gibi bi beklentim yok. bu durum yeterince ağır geliyor zaten. bide benim yüzümden boşansın istemem. ama vazgeçemiyorumda. çok denedim ama olmuyor.
bunları niyemi yazıyorum. en yakın arkadaşım bile bu durumu bilmiyor. konuşma ihtiyacı işte.
ayrıca adamın yuvasına sessiz sedasız geri dönmesi gibi bir olay olamaz
eşiyle de konuşulmalı usulünce anlatılmalı her şey
her şey ortada olmalo, gizlilik saklılıktan uzak,
sonra onlar kendileri konuştuktan sonra kararlarını verirler
oturup eşiyle konuşman dileğiyle
kendi yuvanı kurman ve mutlu olman ve olacak eşinin de bir başkasıyla görüşmemesi dileğiyle
adamın ilk vukuatımı bakalım kocasını bu şekilde kabul eden çok kadın tanıyorum ben bilipte sineye çeken
bir de anlamadigim sey, bazi uyelerin kocalarimiz bu kadinlardan uzak olsun falan demesi...
bence ''insallah adam gibi adam, serefli bir kocam olsun da bu kiz gibilerine bakmasin'' diye dua edilmesi daha uygun bence...kiz yapiyor da adam yapmiyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?