ne demek gönül evli bekar dinlemiyor
durum o seviyeye gelinceye kadar akılları nerede bu arkadaşların
yaptığımın kötü olduğunu biliyorum. ama insan beyniyle aşık olmuyor ki...
arkadaşım,ben evli birisi ile birlikteliğini tasvip ettiğini söylemiyorum sadece aşık oldum demiş arkadaş.aşkın gözü kördür bilirsin sende heralde.hayatta hiçbir zaman büyük konuşmayı sevmem konuşamamda.çünkü kimin başına ne geleceğini kimse bilemez.belki adam kendisini bekarım yada dulum diye tanıttı nerden biliyoruz kiii?bütün suç kadınlarda mı şimdi?burda tek suçlu varsa erkektir..evli olduğunu bile bile neden başka kadına bakıyor ki...
söylediklerine katılıyorum ama
adam ona yalan söylemiş olsa bile öğrenmiş gerçeği sonunda ve hala devam ediyor ben buna kızıyorum
ayrılamayınca da aşkın adını kullanıyorlar
aşk bu kadar basit mi ya
3 çocuk var ortada
bir söz var ya bildiğim,duyduğum
"evliye gönül verme,eve gider unutur"
Evet ortada 3 çocuk ve yıllarını vermiş bir kadın var..
Kötü değilsiniz fakat yaptığınız şey kötü diye adlandırılamayacak kadar onursuzca. Ve kötülük yolunda atılan en büyük adım..
Evet insan beyniyle aşık olmuyor ki ; fakat beyniyle düşünebiliyor öyle değil mi ? Bu yaptığınız kötülükten öte zulumdur zulumdur zulumdur..
Aşık oldun madem illa aşkını mı yaşamak zorundasın , evli oldğunu öğrendiğin anda onu yuvasına teşvik etmek gerekiyor ; bu erdemli bir davranıştır.
EĞER sizde azıcık merhamet, onur, erdem varsa onu yuvasına geri döndürün ve kaybolun ortadan..
AŞK temiz bir duygudur ; bunun adı aşk değil hevestir yahut site yönetiminin izin vermediği her kelimedir..Sizler aşk diyorsunuz ki yaptığınız şeyin adı temizlensin diye.
Allah'tan dileğim yanlışınızdan biran önce dönmeye çalışmanızdır.
ama insan beyniyle düşünür,doğruyu yanlışı ayırdeder değil mi arkadaşım????
ayrıca yaptığının çok kötü birşey olduğunu biliyorsun da niye soruyorsun,
bizlerden aman olur böyle şeyler,üzülme,ayır onu karısından sen evlen dememizi falan beklemiyorsun herhalde???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?