Evli bir adama aşık oldum..(2010)

Eski bi konuyu hortlatıpta millete saldırmak niye

Evet evli adamla birlikteyim ben. Kocam evli benimle

Gerçekten insanların neye kızdığını anlayacak yetiye sahip değil misiniz yoksa numara mı yapıyorsunuz?
Toplum kızıyor olması beni ırgalamaz yorumumu yapıp çıkarım neden kızışıyor bu kızanlar her gün müge anlıyı ağızlarında suyu aka yere göğe sığdıramıyorlar orda ne çirkin konular dönüyor ben bakmıyorum vaktim yok buraya yazınca millet rahatsız oluyormuş müge anlıda ki konular daha iğrenç

Kız ne alaka

Evli sevme eve gider unutur sözünü duymadınmı hiç.Adam macera peşimde boşanmaya niyeti olan 1 yıldır boşanırdı zaten...hesapta soramazsın bile bile benimle beraber oldun diyecek...yakında adam seni terkeder buradan anlatırsın artık bizde teselli veririz..

Konu çok eski cookk

2010

acaba o günden sonra neler yaşandı yazsalar keşke
en son ayrıldım demiş, sonra diyete girmiş sonra da kaybolmuş üye...

Aldatıliyor musun ne bu öfke üzücü
Yok yahu evlili hayatımda sorun yok iş stresi desek uygun olur
Sadece haksızlık oldu hafta boyunca onun öfkesi birde bu evli adamları ayartan kadın mesajları görünce iyice sinirlendim sadece bu

Aaa yok siz cidden anlamıyorsunuz

Aaa yok siz cidden anlamıyorsunuz
Sen anlamıyorsun her yazdığım konuya damlayıp beğenmedim atıyorsun o zaman mesajlarımı okuma ama beni çok merak ettiğinden okuyorsun sağol bana olan hayranlığını anlıyorum öğretmenin ama ben senin öğrencin değilimmmm

Gerçekten ne alaka yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…