Evli bir adama aşık oldum..(2010)

tenezzül edip cevap vermemiş biz burda bi tarafımız yırtıyozz :roflol:bize ne yaaa:dilcikar:

vicdanınız yüzüğü takmayınca rahatmı oluyor ne tuhaf,adamı kolunuza taktığınızda vicdanınız kapsama alanı dışındamı kalıyor acaba?

bencede bide egitimcisiniz.evlatlarimizi kardeslerimizi kimlere emanet ediyoruz yaa.
ay sinir oluyorum.pesinden 1 yil kostu bosanicam dedi sizde hemen kabul etmissiniz.
yok arkadasim olmaz böyle :mymeka:
böyle insanlar yüzünden yuvalar yikiliyor sen kabul etmeseydin yüz vermeseydin adam tekrar karisina geri gidecekti.gerci ben öyle adaminda suratina tukureyim ama:umursamaz:
kimseyi sevemiyorum asigim diye bisey yok.ask ve sevgi bile mantik gerektiren bisey.bide ailenle tanistirmissin ailene yazik be kizim bi duysalar yikilirlar.
artik bugun ona yarin sana seninle birlikteyken bile baska birinin pesinden kosmadigi ne malüm.

vicdanınız yüzüğü takmayınca rahatmı oluyor ne tuhaf,adamı kolunuza taktığınızda vicdanınız kapsama alanı dışındamı kalıyor acaba?

asik ya yüzünü görünce dünyayi unutuyordur.

aski,sevgiyi bile kirletiyor insanlar.

Evli barklı adama aşık olur üstüne üstük onla bi ilişki yaşadığın gibi bide adamı ailenle bekar diye tanıştırırsan olacağı budur.
Kusura bakmayın ama size mustahaktır.

evet hatta konu sahibi gelsin yazsın da ağzının payını verelim diye sabırsızlanıyorlar kaydirigubbakcemile3

tavrınıza cidden üzüldüm kızan kişilerin evli oldukları için tepki gösterdiklerini düşünmüşsünüz ben şahsi tepkimi anlatıp yaşanan yalan ilişkiye kızdığımı belirtmek isterimCADIARZU burada boşanma aşamasında olduğu söylenen ama iki sene önce sevgilisine tektaş yüzük alan ve kızın ailesiyle bekar diye tanıştırılan bir adam ve bu yalanlara ortak olan bir kişiden bahsediyoruz
insanlar yeniden aşık olabilir eşleriyle anlaşamıyor olabilir bunlar benim başıma gelmez denilecek olaylar değil ama kandırmamak lazım insanlarılmaz: düşünün evlisiniz eşinizin bikaç senedir sevgilisi var ve eşiniz sevgilinizin ailesiyle tanışmış siz bunu çok sonra duyuyorsunuz ne hissedersiniz? aile kızlarının erkek arkadaşı dedikleri kişinin aslında evli bir adam olduğunu öğrenirse ne hisseder?
ben şahsi olarak evli adamla ilişki yaşayan bekar kıza değil bu iki kişinin yakın çevresindeki herkesi kandırdığına ve bi genç kızın böyle bir adam ile birlikte olup gerçekleri görememesine kızdımlmaz:

Son düzenleme:
Bizim bir akrabada karisiyla ögretmen, karisinin cocugu olunca ise gitmedi bir süre, adam okulda hemen kendine bir sevgili bulmus, bekar bir hanim. Onunda basini yakti serefsiz. Okadari ciddi olmuski kadinla, iki yüzsüz okul müdürüne gidip bile acilmislar, ikiside tayin istemisler, güya akrabamiz karisini cocugunu birakip o ögretmen hanimla yeni bir hayat kuracakti. Karisi, akrabalar ögrendiginde kiyametler koptu, ne oldu? Aradan dört sene gecti, ikinci cocuklari bile oldu, gecen sene ev aldilar. Bekar kadinida böylelikle kullanmis ve rezil etmis oldu. Ailemde nerdeyse herkes onu affetti (erkekdir, olabilir!!), hic lafi bile olmuyor artik, ona küfürler yagdiran akrabalar simdi beraber mangal yapmaya gidiyorlar. Peki o kadin ne olduki? Kendi anlattigina göre ilk onla beraber olmusmus, kadinin hayatini karartti. Hem kiziyorum ona, hemde aciyorum. Ha tabii oda karimdan bosanmam an meselesi gibi yalanlar atmismis. Adi.

ahh bu öğretmenler. -tatlicadiarzu-

boşanma aşamasında tanıştığınıza emin misin?
yani o sana ''boşanma aşamasındayız'' :)demiştir normal olarak ama neden hala boşanmadı?

Boşansın evlenin işte:)
zaten senin yüzünden boşanmıyormuş zaten boşanma aşamasındaymış??????

ara sayfaları okumadığım için bu kadar yorum yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…