Evli Bir Adama Aşık Olmakta Neyin Nesi?

Sen hiçbir şey deme de yapma da arkadaşım. Bir arkadaşımızın da dediği gibi onu kıskandığını düşünebilir. Bu adam milletvekili falan mı? Direkt aklıma bu geldi. Allah ıslah etsin.

Bulmuş paralı adamı ya keyfinr bakıyor yatak arkadaşı da olsa fark etmiyor bazılarıda gezerim tozarım karısı düşünsün bana ne modunda.

Arkadaşının gittiği yol belli sen uzak dur

Zaten çok aşırı samimi olduğum biride değildi ona rağmen hiç çekinmeden patır patır anlattı ona şok oldum. Ya kızın önceki ilişkilerinde ki erkek arkadaşlarıda baya iyi konumlarda adamlar ama şuan ki baya abartı yani höhh olmuştum.
Ben eşine üzülüyorum garibim ya böyle elim kolum bağlı durmak sinirimi bozuyor ama yapacak birşeyim yok maalesef

Yetisme tarzi az agir konusabilirim boylelerin ailelerinde aldatma vakalari muhakkak oluyor baba hizmetciyle baldizla sekreterle anne soforle kayinbiraderle falan ....ensestin dibinde yetismistir...bu sebeple ahlak anlayisi yoktur..karisma ona bir sey olmaz.

O kadar sinirleniorum ki.snra diyorum bu kadar kinamaya kizmaya allah basimiza verirse ayni olayi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her kaıdn aldatıldığını anlar. O da adamın mevkisi için oturuyordur kesin. Boşver üzülme arkadaşınla olmasa adam başkasını bulur her türlü. Demek ki senin arkadaşın da kendini sevgililerin mevkileriyle tatmin ediyor :)

vayy arsız pislik çocuğu yaşında neredeyse. Ay bunlarda namus kavramı yok ya adiler. Ama bu arkadaşın konuştuğu kişi çok aşırı yakışıklı ve yaşını hiç belli etmiyor. Bazen öyle laflar söylüyor ki ay acaba gerçekten aşık mı olmuş bunlar birbirine iye düşünmeden edemiyorum ya

pis sübyancı

Sen hiçbir şey deme de yapma da arkadaşım. Bir arkadaşımızın da dediği gibi onu kıskandığını düşünebilir. Bu adam milletvekili falan mı? Direkt aklıma bu geldi. Allah ıslah etsin.

Kuzum o konuda birşey demiyorum başım derde girer tırsıyorum

Ben bu kadınlarda ki ve adamlar da ki arsızlığın nedenini biraz biliyorum. Bizim bir köyümüz var geneli çiftçilikle uğraşan insanlar var orada ve acayip zengin olmuşlar . Tabi o zenginlikleri elde edene kadar o tarlalarda canla başla çalışan kadınlar . Haliyle birde köy ortamı çok fazla bakım yapamamışlar hayat telaşı vs. Bedenleri de ruhları da yorgun . Hepsinin üstüne gencecik bakımlı kızlar gelmişler abartsısız söylüyorum kumasız kadın bulmak zor kuması yoksa da aldatılıyor veya aldatılmıştır. Bu gencecik kızların aralarında üniversite mezunları dahi var. Benim çok sevdiğim bir kuzenim de orada yaşıyor ve eşini haliyle çok kıskanıyor. Bir gün sormuş yahu bir insan neden kuma olmayı göze alır diye cevap : şu görkeme şatafata baksana , kurulmuş düzen , kurulmuş yuva biz neden çabalayıp yuva kurmaya çalışalım hazır kurulmuşu varken. Yani bu arsızlarda ki mantık bu onları çeken tek şey para , aşk falan filan hikaye. Allah korusun böylelerinden.

Daha neler goruorum duyuyorum da ablalarm calistigi için . işte KK ya ve bu basliga uygun düşmüyor of .konu sahibi arkadasim sen bu konuda bişiy yapamiycan için kendini yıpratmana gerek yok boşver.en çok yapabileceğin çevredeki bekar arkadaslarinla bu kizi tanistirip öteki evli beyefendi( aslında yerden yere vuruyorum )den uzak tutabilirsin belki.az biraz küçük bi ihtimal :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ben herşeyden geçtim, o adama attığı tek mesajda bile insanın içi sızlar ya vicdan yapar. Demek ki bunlarda kalp yok .. kalbi olmayan biride aşık olamaz. Ay bu arada az önce yanıma geldi, her gördüğümde suratına tüküresim geliyor.

Nasıl genişlikte bir mide ise, bir de evli olduğunu bildiğim halde konusunu hiç açmadım demiş, boravo! Çok yerinde bir davranış..
Erkekler mi çok uyanık, hemcinslerimiz mi saf oluyor çözemedim..
Gerçi bir terslik olduğunu bildiği halde kılını kıpırdatmayanlar var.
Annemin kuzeni ben ilkokuldaydım aldatılıyordu çocuk aklımla duymuştum, aldatmanın ne olduğunu tam olarak idrak edememişken hemde..
Ben büyüdüm, oğulları kocaman oldu biri evlendi, diğeri de evlilik hazırlığında hala aynı tas aynı hamam.

Son düzenleme:
1 haftada kör kütük aşık olmamıştır heralde.
muhtemelen erkeğin gösterdiği yoğun!ilginin ve komplimanlarının sarhoşluğunu yaşıyordur.
hayatında ilk defa böyle bir erkekten ilgi gördüyse şapşallaşmıştır.
onu kendine ne getirir bilmiyorum.arkadaşlarının çevrresinin uyarısı ile biraz gözü açılabilir belki.
ya da taa o adam tarafından kullanılıp atılana kadar gözlerini kulaklarını kapar.
sonra da ortada kaldım diye ağlamaya durur.
evli erkeklere sarkan hiçbir bayanı hoş göremem.üstelik en başından biliyorsa diyecek bişey yok
böylelerine.var da işte yazılmıyor!!!!

arkadasın çoktan bu yolun yolcusu olmuş..

uzak dur bence..

Adamda artık arsız kızlara o kadar alışmış ki kız sorduğunda gayet rahat bi şekilde evliyim ve çocuğum var diyebilmiş yani .. Valla ben bi yabancı olarak kıza gerekli uyarıları yaptım, çokta alımlı güzel bi bayan ama onada hak veriyorum mmlekette erkek kıtlığı var. İhanet kadar iğrenç bir durum yok.
Allah öyle midesizlerden hepimizi korusun inşallah.

Kız adamın resmini gösterirken bile eriyor ya biz dumur olduk onun o davranışları karşısında. Valla bilmiyorum ama böyle devam ederse bu kız bu adamın yuvasını dağırıtır. Olan da o küçük kızla zavallı eşine olur

Valla bende çok ama çok sinirleniyorum. Ama bunun bence ne yaşla, ne konumla ne de parayla ilgisi var. Benim eski çalıştığım yerde Müdürüm vardı. 43 yaşında, maddi durumu gayet iyi boşanmış bir kadındı. Mülakat esnasında görüşmeye gelen bir adamla (artık nasıl mülakat yaptıysa) telefonlarını alıyorlar. Adam evli, karısı öğretmen ve çocukları varmış. Bizim Müdür tabi adamın o an ki ilgisinden fena halde etkilenmiş. Nasılsa karısıyla heyecanları bitmiş miş!, adam biraz heyecan arıyormuş!, bir akşam yemeğinden ne çıkarmış!, ona da bu adrenalin iyi gelirmiş!. Ve kadın bunu mantıklı gibi anlatıyor, altında çalışlanlar da kalkmış tabiki canım, seninde ilgiye, heyecana ihtiyacın var diye teşvik ediyor!! Kadın odadan çıktığı zaman tam tersi konuşuyorlar ama odadayken yüzüne gülüyorlardı. Daha işimde ilk ayım olduğu için sesimi çıkartmamıştım ama midem bulanmıştı. Sonunda ne oldu. Çok şık bir yere akşam yemeğine gittiler. Bizim Müdür gece evine geçerler diye hazırlıklar yaptı. (Tüm planlarını anlatıyordu) Ama akşam yemekte adam bu defa hesabı sen öde demiş. Bizim Müdür de çok bozulmuş. Eve falan davet etmemiş. Hesabıda ödemiş. Ertesi günü mail atarak adamla görüşmek istemediğini söyledi. Ve bu kadının bu ilk vukuatı değildi. Bence bu kişili meselesi. Tam bir adilik, vicdansızlık, insanlık dışı birşey. Bazıları alışkanlık haline bile getirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…