Kabul edemiyorum! Artık bu insanlar beni çıldırtma noktasına getirtiyorlar.
Bi Bayan var çalıştığım şirkette,1 haftadır birini tanıyormuş, Adam farklı bir şehirde ve mesleğini söylemem doğru olmaz ama çok üst konumda biri. Bayanda okumuş kültürlü biri, böyle bir cahilliği nasıl yapar anlamadım. 24 yaşında kız, adam 38 yaşında. Bi hevesle yanımıza geldi. Anlatmaya başladı böyle böyle tanıştım, ama evliymiş bide bi kızı varmış ama inanın ki o konuyu 1 haftadır hiç açmadım bile, sadece mutlu olduğum şeyi yapmak istiyorum yapıyorumda, o kadar üst kademede bi adam dk başı mesaj atıyor aryor vs vs diyor. Çok gurur duyulacak birşeymiş gibi övüyor.
Gözlerim faltaşı gibi büyüdü, empati yapmasını istedim. Yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu vurguladım ama bunu söylediğim anda bile sırıtıyordu. Arsızlığa bakar mısınız? Neyin kafası bu? Çok sinirliyim çok ..Şimdi evli erkekelrle birlikte olan bayanlara sormak istiyorum;gerçekten bekar erkeklerin suyu mu çıktı? Yada yaşadığınız şeyden dolayı pişmanlık duyuyor musunuz?
Ayrıca bu anlattığım kızı böyle bi saçmalıktan döndürme şansım varmı kızlar?
Adam zenginse senin arkadaşın şu an egosunu tatmin ediyordur. Hayatında hiç iyi mesleği olan bir sevgilisi olmadıysa öyle birinin onu beğenmesi hoşuna gitmiştir şimdi. Hatta yakında kendi kendini kandırmaya başlar zaten karısı cadolozun tekiymiş ay hiç sevmiyolarmış birbirlerini. Ay benim zavallı sevgilimi eve bile sokmuyomş. Bir gün elbet gerçeklerle yüzleşir. Boşver ilgilenme. Onaylamadığını belirtmişsin. Senşn de kıskandığını düşünür kendince. Daha üstüne gitme zavallının.
Onlara sorarsan " ilk goruste ask derler " bu terbiyesizligin ustunu Askla orterler...
Kimse bana demesinki ilk goruste asik oldumda ay vazgecemedim vs vs...
Terbiyesizlik bu , kendi baslarina gelse karsidaki bayani tefe tutarlar ...
Bekarlarin suyu cikmis sanki , Arkadasinizda soylerken bile siritiyosa hosuna gidiyor demekki yaptigi dengesizlik...
Birak ne hali varsa gorsun. Yasi kucuk degilki herseyi anlayacak yasta sonucta .. adam hevesini aldiktan sonra tekmeyi basar , siritarak anlatigi askini , aglayarak nasil bititgini anlatacak terbiyesiz....
Zaten çok aşırı samimi olduğum biride değildi ona rağmen hiç çekinmeden patır patır anlattı ona şok oldum. Ya kızın önceki ilişkilerinde ki erkek arkadaşlarıda baya iyi konumlarda adamlar ama şuan ki baya abartı yani höhh olmuştum.
Ben eşine üzülüyorum garibim ya böyle elim kolum bağlı durmak sinirimi bozuyor ama yapacak birşeyim yok maalesef
Ah neler neler var . benim ablamin arkadasi 34 yasinda.kocasi kirk.kocasi muhendis ve allahimin zoruna gitmesinde çokta çirkin bi adammis duyduklarim hep boyle.neyse karisida güzel olmasa da maasli ve kocasina bin basar yani.herneyse çok zenginler. Adam birkaç aydir karisiyla hic bi münasebette bulunmuomus neymiş sebebi sen koylu gbisin.ben boşanmak istyrm sevgili yaptim kendime.sevgiliside 17 yasinda .(( adam 40 sevgilisi 17 . kadin inatla bosanmiyor iyi de yapior .ama admda yüzüne bakmiyor (((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah neler neler var . benim ablamin arkadasi 34 yasinda.kocasi kirk.kocasi muhendis ve allahimin zoruna gitmesinde çokta çirkin bi adammis duyduklarim hep boyle.neyse karisida güzel olmasa da maasli ve kocasina bin basar yani.herneyse çok zenginler. Adam birkaç aydir karisiyla hic bi münasebette bulunmuomus neymiş sebebi sen koylu gbisin.ben boşanmak istyrm sevgili yaptim kendime.sevgiliside 17 yasinda .(( adam 40 sevgilisi 17 . kadin inatla bosanmiyor iyi de yapior .ama admda yüzüne bakmiyor (((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen hiçbir şey deme de yapma da arkadaşım. Bir arkadaşımızın da dediği gibi onu kıskandığını düşünebilir. Bu adam milletvekili falan mı? Direkt aklıma bu geldi. Allah ıslah etsin.
vayy arsız pislik çocuğu yaşında neredeyse. Ay bunlarda namus kavramı yok ya adiler. Ama bu arkadaşın konuştuğu kişi çok aşırı yakışıklı ve yaşını hiç belli etmiyor. Bazen öyle laflar söylüyor ki ay acaba gerçekten aşık mı olmuş bunlar birbirine iye düşünmeden edemiyorum ya
pis sübyancı
Kuzum o konuda birşey demiyorum başım derde girer tırsıyorum
Onlara sorarsan " ilk goruste ask derler " bu terbiyesizligin ustunu Askla orterler...
Kimse bana demesinki ilk goruste asik oldumda ay vazgecemedim vs vs...
Terbiyesizlik bu , kendi baslarina gelse karsidaki bayani tefe tutarlar ...
Bekarlarin suyu cikmis sanki , Arkadasinizda soylerken bile siritiyosa hosuna gidiyor demekki yaptigi dengesizlik...
Birak ne hali varsa gorsun. Yasi kucuk degilki herseyi anlayacak yasta sonucta .. adam hevesini aldiktan sonra tekmeyi basar , siritarak anlatigi askini , aglayarak nasil bititgini anlatacak terbiyesiz....
Maalesef ben anlayamıyorum. Arkadaşlar önceki yazılarda demişler ya insan sevgilisinin yıllar önce ki kız arkadaşını bile deli gibi kıskanırken bu nasıl birşey çözemedim. Hı bide evli olduğunu bildiğim halde 1 kez bile o konuyu açmadım diyor.
Ay onuda geçtim adamla 7/24 mesajlaşıyorlar konuşuyorlar. Bu adamın karısıda evde nasıl bi cesaret ya, karısının yanında zırt zırt mesajlaşmak :44:
Nasıl genişlikte bir mide ise, bir de evli olduğunu bildiğim halde konusunu hiç açmadım demiş, boravo! Çok yerinde bir davranış..
Erkekler mi çok uyanık, hemcinslerimiz mi saf oluyor çözemedim..
Gerçi bir terslik olduğunu bildiği halde kılını kıpırdatmayanlar var.Annemin kuzeni ben ilkokuldaydım aldatılıyordu çocuk aklımla duymuştum, aldatmanın ne olduğunu tam olarak idrak edememişken hemde..
Ben büyüdüm, oğulları kocaman oldu biri evlendi, diğeri de evlilik hazırlığında hala aynı tas aynı hamam.
1 haftada kör kütük aşık olmamıştır heralde.
muhtemelen erkeğin gösterdiği yoğun!ilginin ve komplimanlarının sarhoşluğunu yaşıyordur.
hayatında ilk defa böyle bir erkekten ilgi gördüyse şapşallaşmıştır.
onu kendine ne getirir bilmiyorum.arkadaşlarının çevrresinin uyarısı ile biraz gözü açılabilir belki.
ya da taa o adam tarafından kullanılıp atılana kadar gözlerini kulaklarını kapar.
sonra da ortada kaldım diye ağlamaya durur.
evli erkeklere sarkan hiçbir bayanı hoş göremem.üstelik en başından biliyorsa diyecek bişey yok
böylelerine.var da işte yazılmıyor!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?