Evli Bir Adama Aşık Olmakta Neyin Nesi?

İlginç tabi, ya da çok acı bir durum. Başkasının hayatını çalıyor o kız şuan da. Bir genç kızın babasını, yıllarını tek bir adama adamış bir kadının eşini çalıyor. Tuhaf bir ülke olduk gerçekten. Geçmişte yadırganan herşey, çok normalmiş gibi gözüme sokuluyor adeta. Bir arkadaş Acun Ilıcalı'dan bahsetmiş mesela, aynen öyle. Hem kadın hem erkek açısından aslında çok gurur kırıcı bir durum. Yani nasıl ki, genç bir kız kendisini evli bir adamın yanına layık görür, nasıl ki bir genç kız babası erkek bunca yaştan sonra gizli saklı işler çevirmeyi kendine layık görür? Allah kimseyi şaşırtmasın, Allah kimseye de böyle şeyler yaşatmasın.

Şimdi konu sahibi açtığı konuda tamamen haklı tamam da, şu cümlenize çok takıldım gerçekten. Neden inat edip boşanmıyor ki, ne kazanıyor acaba o bayan merak ettim. Üstelik bir de çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir bayan. Allah kimseye yaşatmasın Allah korusun ama, böyle bir şey yaşasam önce ben açarım boşanma davası, beni istemeyeni beni köylü bulanı, bana kocalık yapmayıp gidip elin kızlarıyla oynaşan adamı ben yanımda 1 dakika fazla tutmayı gururuma yediremem. Bir de onun soyadını taşıyacağım haa, aman alsın kime istiyorsa versin.

Kusura bakmayın bayanlar ama, kadınlara bu konu da hiç hak vermiyorum. İnatla boşanmamak nedir ya? Boynuzla gezmek hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum ki? Gururda mı yok anlamıyorum, kendilerini istemeyen adama yapışıp inatla boşanmıyorlar. Sorunca da "yok bana çektirdiklerini yanına mı bırakıcam, bunca seneden sonra nikahı vereyim de gidip o kıza mı nikah kıysın" diye açıklama yapıyorlar. Kalbi, bedeni, aklı yanımda olmayan adamın ne nikahını isterim ne soyadını. Hatta parasını bile istemem, nafakasız tazminatsız, başım dim dik mahkemelerde para para dilenmeden çıkartırım hayatımdan, hayatıma bakarım.

Nasıl derler, sen borcundan gerekli uyarıları yaparak çıktın, kendisi düşünsün artık.
Amin hepimizi inşallah..

Bosanmamasinin sebebi su .bana essek gibi bakacak . cunku adamdan iki koca universte okuyan kizi var.bence mantikli yapiyor allah yasatmasin kimseye... Şuan hastanede psikolojik tedavi goruor. Geçenlerde kadina bu olaylardan sonra kafayi yediği için bipolar tanisi konulmuş sanirim.abartmiyorlarsa şahsen. Öte yandan da israrla inatla bosanmamakla kendini yiprattiginada inaniorum . yani bi yanim hak verior ote yanim cok yalnis buluyor.hergun o adami görerek nasil nefes aliyor acaba yazik duygularm kabardi yine.huzunlendim
Acun ilicali meselesini bilmiorm.burada konu dişi olup uyari almamak adina bana ozelden anlatrmisiniz.yada haber basligini verin netten bakayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Artik kizlar basi bagli erkeklere bayiliyor ne hikmetse... o bayanlarin tek amaci baska kadinin sahip olduguna goz dikmek sevgi ask degil kesinlikle

Ar damarı çatlamış onun, sen söyleyeceğini söylemişsin, karışma daha

Ne istiyorlar evli adamlardan bilmiyorum, hadi erkeklerin huyunu suyunu biliyoruz aldatmaya meyilliler ama dur demek sanki biz kadınlara düşüyor ya

Aynen Allah yaşatmasın sahiden. Bana sadece mantıklı gelmiyor. Hele bir de çalışıp kendi ayakları üzerinde duran bayanların, böyle ısrarcı olması beni daha da şaşırtıyor. Bende üniversite okudum, çalışıyorum çok şükür. Neden çalışıyorum? Geleceğim için, ailem için, çocuğum için ama en önemlisi yalnız kalırsam ayaklarımın üstünde yıkılmadan durmak için. E o zaman neden beni aldatan adama katlanacağım ki? Mantıksız yani. Neyse herkesin bir bakış açısı ve yaşam tarzı var.

evli adamlarla bile bile birlikte olan bayanlar o kadar yüzsüz ki bakarsınız o bayan da bi süre sonra burda bi konu açar, başlık da şu olur: ''Sevgilim beni karısıyla aldatıyo'' allah akıl fikir versin böylelerine...

bu kız saf mı yoksa işine mi öyle geliyor 1 hafta içine ima bile edilmiş olmaması o adamın düzgün biri olduğunu mu gösteriyor, evli adam bir başkasıyla sevgili gibi 7*24 sevgili gibi mesajlaşıyorsa daha ne beklenir o adamdan...

Şimdi bana kızacaksınız da genel hepiniz erkeklere bu rahatlığı veren kim biz ?

Müdürün nasıl ise boşandım bir daha ki evlilikte niye kız değilsin diye takılıyordur. Burada benzer boşanmış bayan konu açmıştı sevgilim birlikte olmak istiyor napsam gibi boşanmış kadınlar ile ilgili neler yazıldı arkadaşları tarafından. Bu tiplerede evli bekar fark etmez. Burdan bir üye patronun oğlu ile yatak arkadaşıydı sevgi yok ihtiyaç var diye.

Başka bi konuda bi üye ile atışmıştım günü birlikte takılıyorum kime ne diyen ee o adam evliyse desen bana ne der direk.

Burada bile evliyim o adamda evli diyeni de gördük.

Benimde çok oldu bu tip üni de arkadaşlarım onlarda para pul eğlence içindi yada kafaları rahattı ters bişey olur ise eşleri ile tehdit ediyorlardı.

Konu sahibinin arkadaşı hep benzer erkekler ile sevgili olmuş ee o kızın niyet belli

Ben demiyorum hiç bişey yaşamayalım ama edep yahu biraz kendimize saygımız olsun ihtiyaç doğrudur ama sınırı olmalı.

Konu sahibi arkadaşım sen merhabadan öteye gitme bu insan ile.

Valla o durumda ne adam kişilikliymiş nede kadın.. adamın o kadına neden ilgi gösterdiği gün gibi orada, parası için .. iki midesiz birbirine yakışmışlardır aslında keşke evine çağırsaydı ahlaksız kadın.

Tam bu durumluk

Eklentiler

• $1396874257338.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 40
evli bi adamla beraber olmak namussuzluk ama daha da namussuzca olani esini aldatmak. esini aldatan o erkek.

O yolunu seçmiş, sen şimdi ne anlatsan boş
Kazığı yiyecek ondan sonra görecek hanyayı konyayı
Evde ki kadına yazık tabi ama artık onlara da bir şey diyemiyorum
Adamlar aldatıyor, asarım keserim diyen kadınlar affediyor
Bir şekilde düzenler dönüyor
Biz ne kadar anlatsak da herkes bildiğini yapıyor...

Evet kesinlikle katılıyorum. Herşey bi bayanda başlar ve yine bi bayanda biter. Adama dediği şeyleri okusanız bi işve bi cilve .. admında hoşuna gider tabi, evde ki karısı çocuk, iş derdinde garibim öyle şeye fırsat mı bulur. Ama elin pisliği yapınca ilgisinide çeker.
Çalıştığım şirkette genç bi Bey'de saçlarımı boyattğım zaman yanıma gelip çok yaımış çok güzel olmuşsun demişti, evliydi oda. O an tşekkür ettim ama ay valla yaklaşık 40 dk boyunca dediği şey aklımdan gitmemişti o kadar rahatsız olmuştum ki sonra yanına gittim ya tekrar teşekkür ederim ama böyle şeylerden hiç hoşlanmam tekrarı olmazsa sevinirim demiştim. Anca öyle içim rahat etmişti. Diğer trlü sanki ona yeşil ışık yakmakmış gibi gelmişti. Blki o an adamın içinde kötü niyet yoktu ama olsun yani rahatsız ediciydi.
Her ne olursa olsun bi bayan eğer yüzvermezse erkek kesinlikle daha yanaşamaz. Bu tarz kötülükleri neden kendi hemcinslerimize yaşatırız ki anlamıyorum ya.

Aynen .. böyle şeylere hiç gelemem. Elim kolum bağlı oturamam aslında ama mantıklı düşününce arada kaynayan yine ben olurum. O yüzden öyle sessizce bekliyorum, o kazığı yiyeceği günleri

Ne yaparsanız yapın ne kadar bi tarafınızı da yırtsanız. Erkekler zaten bu durumdan okadar memnun ki. Ballandıra ballandıra anlatıyorlar. Erkeklerin kendi vicdanlarını hafifletme yalanları bile sabit. Ben onların her ihtiyacını karşılıyorum hiç birşeylerini eksik etmiyorum bla bla bla.
Kızlara gelincede e parası vardır kesin bu tiplerin ne olacak ki sanki üç beş ay gezip keyfini çıkartsa okadar saflar ki onların sizin için harcamış olduğu 100-200 tl ne ki onlar için. Bu kadar net konuşuyorum çünkü çok iyi tanıdığım bir erkek aynen bunları yapıyor.

Erkeklere kıran girdi kesin !!!

Sende hiç kendini yokma adam zaten kurttur onu çoktan yağlayıp ballamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…