Evli Bir Adama Aşık Olmakta Neyin Nesi?

Canım diyor ki öyle birşeyi ima dahi ederse biter benim için zaten diyor .. Ya bu kız harbiden saf mı bilmiyorum.. evli bi adamla tertemiz bi aşk yaşamayı planlıyor herhalde.

Canım diyor ki öyle birşeyi ima dahi ederse biter benim için zaten diyor .. Ya bu kız harbiden saf mı bilmiyorum.. evli bi adamla tertemiz bi aşk yaşamayı planlıyor herhalde.

Sana size öyle demiştir canım

Aynen .. böyle şeylere hiç gelemem. Elim kolum bağlı oturamam aslında ama mantıklı düşününce arada kaynayan yine ben olurum. O yüzden öyle sessizce bekliyorum, o kazığı yiyeceği günleri

Dünya arsızların dünyası
Vakti zamanında ben karıştım öyle bir işe
Uzak bir akrabanın kocasıydı
Tutamadım içimde söyledim karısına
Biliyorum dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır demişti
Ama asıl bombaaaaa =))
Kadın beni rahmetli anneme şikayet etti, yuvamı mı yıkacak ne istiyor diye =)))
Annem kalender kadındı rahmetli; bana dedi ki sanane elalemin kocasından ananı doğrucular mı dürttü ne karışıyorsun diye fırçalamıştı beni =))
Yıllar geçti üzerinden, o gün bu gündür görmedim,duymadım,bilmiyorum bu konularda
Herkes kocasına sahip çıksın ne yapayım =)))

o derece saf değildir de işine böylesi geliyor kendini bile kandırıyor şu an, bi defa evli bir erkek asla liseli çocuklar gibi tertemiz bi aşk yaşamaz bunu da biliyordur... neyse canım sen onu kendine haline bırak çünkü bu sefer de senin kendisini kıskandığını düşünür.

Bence yok aynı olaya benzer bir olay benim başıma da geldi aynı iş yerinde çalıştığım bayan arkadaşım eşinden ayrılmış ve adamın evli olduğunu bile bile beraber oluyordu.. Tepki verdiğim için ben kötü oldum.. Kendisi darbe yiyince anladı üstelik cahil de değildi...

Bırak şunu ya muhattap bile olma bence . Onun vucudu gavur *mı gibi yanıyor gitsin evlilere adamın keyfini yerine getirsin.. Ne kadar

ayıp ya Adam değişiklik çerez niyetine kullanıyor kızı kiiiii allah bilir kaç tanae daha var oldu olacak adam için... Yani o da ağlayacak 1-2

haftaya adam sıkılınca
Yazık 80milyon adamdan evlisini buluyorsa vallaha tılsımlı zaar

bi kadın evli bi erkekle birlikte oluyosa emin ol babasının hayrına değil kendi çıkarları vardır
bak demişsin adam üst düzey biyerde diye
e adamın konumunu kullancak işte parasını yiycek
karşılığında da adamla düşüp kalkcak
sonra
hadiiii herkes kendi yoluna
evli insanların başka amaçlarla birlikte olduklarını düşünmüyorum

Ay şoka girdim resmen güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ahahah şaka gibi ya kıyamam sana.
Bence bazı kadınlarda zihniyet hala aynı, o yüzden ses çıkarmamam en mantıklısı

bence adamın üst düzeyde olması ilgisini çekmiştir.Bakın benden kim hoşlanıyor felan diye hava atma amacı olabilir.Kızın çıkarları olmasa evli bir adamla ilişki yaşayacağını sanmam.kesin parasını , makamını kullanma peşinde

Ayyyy bide şu çok komiğime gitti kız gitmiş burç yorumlarından uyumlarına bakıyordu koptum resmen

yok yok, bazıları arsızlığı ele almış iyice.

bir arkadaşım var-dı. 25 yaşında ve çok da güzel bir kurumda memur. çok güzel kız ve bekar.
katıldığı eğitimlerde biriyle tanıştı ve sevgili oldular.
ve bir gün adam evli olduğunu itiraf etti. şok olduk. çünkü addam 7/24 bizim kızı arar, mesaj atardı.
düşünün bu adam evli.
ben eşimden boşanmam ve senden ayrılmak istiyorum dedi kıza. telefonda konuşurken ben de yanlarındaydım.
ben arkadaşımın asıl ben senden ayrılmak istiyorum demesini bekliyordum ki tam tersi oldu.
ben katlanırım. çocuğun eşin umurumda değil yeter ki beni bırakma diye yalvardı adama.
konuşmaları bittikten sonra yanlış yaptığını ,pşman olacağını anlattım ama suçlu ben oldum ve muhabbeti kestik kendisiyle.
sonuç : adam ayda bir kıza gelip gönlünü hoş edip evine ailesine dönüyor. saf arkadaşım kullandırıyor kendini.

Bir adamın sana uygun olmadığını bile bile ona nasıl aşık olabilirsin ki
Doğru dürüst bir insan olsan bunu kafanda engellersin bence duygularına hakim olabilirsin
Ama bu kızın o konumda bir adamın bile ilgisini çekebilmiş olmak hoşuna gitmiş bence yani yaptığı şey ego tatmini sadece
Sadece duygularını yanlış adlandırmış

adamın işi ne ki yapılamıcak bişey değil böle insanlar için sende etkilenmişsin ne iş yapıyorki politikacıdır kesin bunlar her haltı yer...

Evli adamın bunu yapmış olması da ayrı bir gariplik... Buna zaten hiç anlam veremiyorum ben yasak şeyler daha cazip geliyor anlaşılan...

sanırım siz de yeterli tepkiyi vermemişsiniz. aksi halde gülerek anlatmazdı. burda yazdıklarınızı yada yazılanları söyleyin yerin dibine sokun. küser se küssün. kimse tepki vermedikçe iyi bişeyler yaptıklarını zannediyorlar.

artık erkek kıtlığımı var gerçekten kızlar kafayımı yedi bilmiyorum ama eşimin yakasına yapışan kızlar sayesinde benim psikolojim bile alt üst oldu belki yapmıyo ama ya yaparsa diye bir soru bile olunca adam eve 10 dk gecikse nerdesin sen diye kıyamet koparır oldum son zamanlarda artık devir gerçkten sana değil kızlara güvenmiyorum devrine döndü allah ıslah etsin inş.

bu devirde kimseye guvenmemek gerekir... zaten kadinlarimizin boyle bir seyi kendilerine yakistirmalari cok aci malesef...
adamlarin bu kadar uckur duskunu olmasina diyecek soz bulamiyorum. cok yazik...

kızın yaşı küçük bence daha 24 yaş nedir ki çocuk daha..erkeklerde suç var elbet ama kadında da çok suç var..erkeği korkutmalı bir kadın sessiz kalmamalı ki adam bi halt edecekse nasıl yaparım karım duyarsa beni öldürür demeli..bu kızlar da gerizekalı ama beni seviyoooooo diyen ağzının ortasına çakıcan iki tane anlamıyo ki senden önce de öbür kadını seviyordu o bittiğine göre demekki sen de biteceksin bir gün..sümük gibi kalacaksın..üzdüğün yuvasını yıktığın kadının gözyaşları akarken sen gülebilecek misin? Allah seni mutlu eder mi sanıyosun? bunları düşünmüyorlar daha doğrusu küçük beyinleri basmıyor iki kikirdeyecek hihihi diyecek gününü gün edecek ya buna bakıyorlar..kişi yaşattığını yaşamadan ölmezmiş bunu söyleyin o kaşara bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…