Evli bir adamın bir kadına güzelsin demesi

Bugün bir arkadaşım anlattı ofislerinde çalışan bir adam arkadaş gibi takıldığı kıza senin yüzün güzel doğal güzelliğin var demiş evli bir adam bunu söyleyebilir mi başka bir kadına
Adamın kişiliğini, arkadaşlıklarının dinamiğini bilmeden yorum yapmak zor..

arkadaşınıza güzelsin diyen evli adam için konu mu açtınız gerçekten?

diyebilir desek nolur, diyemez desek nolur ya? DİYEMEZ TİZ KELLESİ VURULA!
Bir arkadaşım aldatıldı ne yapmalı olayı gb bu 🤣

Benim kocam dese hic hoslanmam. 😀
Ben de yaşıtı birine ben yokken söylemesini tercih etmem ama zaten yapmaz, Ama mesela yolda genç bı kız görse şunun güzelliğine, tatlılığına bak der, hiç bozulmam çünkü çocuğumuz yaşındalar ve bizim oğlan da böyle büyüyecek delikanlı olacak diyor, sonra gözyaşımız pıt..O yüzden söylenen ortam, aradaki samimiyet ve adamın karakteri çok önemli yorum yaparken.

Arkadaşlar ben sizin aksinize soyleyemez diyorum .şimdi bana kolay kolay iltifat etmeyen kocam. İş yerinde çalışan bir kadına (iş yerinde çalışan kadın yok ayrica) iltifat ettiğini duysam yada şahit olsam paralarım net.
Peki mehmet abiye iltifat etse paralar misin 🤣🤣

Bugün bir arkadaşım anlattı ofislerinde çalışan bir adam arkadaş gibi takıldığı kıza senin yüzün güzel doğal güzelliğin var demiş evli bir adam bunu söyleyebilir mi başka bir kadına
Söylemesi normal yani bu söz art niyetli değil bence önemli olan bunu söyleme tarzı ve söylediği zaman ki mimikleri yani her iltifat altında his ile söylenmez 😕

Aynı adamın karısı iş arkadaşına çok yakışıklısın dese sorun olur mu? Cevap burada gizli… ve kusura bakmayın burası yurtdışı değil.

Ben de yaşıtı birine ben yokken söylemesini tercih etmem ama zaten yapmaz, Ama mesela yolda genç bı kız görse şunun güzelliğine, tatlılığına bak der, hiç bozulmam çünkü çocuğumuz yaşındalar ve bizim oğlan da böyle büyüyecek delikanlı olacak diyor, sonra gözyaşımız pıt..O yüzden söylenen ortam, aradaki samimiyet ve adamın karakteri çok önemli yorum yaparken.

Biz buyuk kucuk milletin tipini, tatliligini konuşmuyoruz yollarda filan. 😄 Hic oyle bir sohbet gecmedi. Sevmem ben yoldan gecen tanimadigim etmedigim insanlarin oturup tipini inceleyip konusmayi, en fazla kizlarlaysak ve kiyafeti cantasi guzelse o konuşuluyor.

Bana iltifat edildiginde de triplere girip altinda bisey aramiyorum tesekkur eder gecerim ustune dusunmem o ayri.

Biz buyuk kucuk milletin tipini, tatliligini konuşmuyoruz yollarda filan. 😄 Hic oyle bir sohbet gecmedi. Sevmem ben yoldan gecen tanimadigim etmedigim insanlarin oturup tipini inceleyip konusmayi, en fazla kizlarlaysak ve kiyafeti cantasi guzelse o konuşuluyor.

Bana iltifat edildiginde de triplere girip altinda bisey aramiyorum tesekkur eder gecerim ustune dusunmem o ayri.
Kimsenin tipini incelemiyoruz zaten de anlık bişey olarak gelişmistir 2-3 defa.. Gözümüze carpmistir vs. Yollarda insan aramıyoruz yani güzel mi çirkin mi diye 😂

Back
X