Evli bir adamın bir kadına güzelsin demesi

Kimsenin tipini incelemiyoruz zaten de anlık bişey olarak gelişmistir 2-3 defa.. Gözümüze carpmistir vs. Yollarda insan aramıyoruz yani güzel mi çirkin mi diye 😂

Nebileyim bizde anlikta gelişmedi hiç. Hadi gelişse ve cocuk yaştaki kiz icin guzelligine bak diye gostersem esime banane hayatim der gecer duygusala bağlayamayiz. 😄😄😄
Koc ve kova burcu cifti olmak boyle herhalde.

Bugün bir arkadaşım anlattı ofislerinde çalışan bir adam arkadaş gibi takıldığı kıza senin yüzün güzel doğal güzelliğin var demiş evli bir adam bunu söyleyebilir mi başka bir kadına
Çalıştığım ofiste iş arkadaşlarım arada farklı şeyler yaptığımda fark eder iltifat ederlerdi buna kadın erkek evli bekar hepsi dahil.Önemli olan niyet ne şekilde yaklaştığını ne niyetle söylediği anlaşılır zaten,hissedilir

Nebileyim bizde anlikta gelişmedi hiç. Hadi gelişse ve cocuk yaştaki kiz icin guzelligine bak diye gostersem esime banane hayatim der gecer duygusala bağlayamayiz. 😄😄😄
Koc ve kova burcu cifti olmak boyle herhalde.
Ay biz biraz fazla duygusalız karı koca 😊 Film izlerken falan da ağlarız 😂😂 salya sümük değil neyse ki 🤪

Bugün bir arkadaşım anlattı ofislerinde çalışan bir adam arkadaş gibi takıldığı kıza senin yüzün güzel doğal güzelliğin var demiş evli bir adam bunu söyleyebilir mi başka bir kadına
Tabi ki guzel, agzimizdan guzel laflar cikmasi icin belediyeden izin almamiza gerek yok. Ustelik durum tespiti gibi bir cumle hem kadina hem erkege soylenebilir

Diyemez tabii ki. Amaç ne? Güzellik yarışmasında jüri filan mı?
Ya belki kötü niyetli değildi hem bir insana güzel olduğunu demek için bir yarışma yada statü belirlemeye gerek yok bence tarz değişikliği yaptığım zamanlarda bana da iş yerinde arkadaşlarım iltifat ediyor kadın erkek fark etmeden bence normal bir durum

Ya belki kötü niyetli değildi hem bir insana güzel olduğunu demek için bir yarışma yada statü belirlemeye gerek yok bence tarz değişikliği yaptığım zamanlarda bana da iş yerinde arkadaşlarım iltifat ediyor kadın erkek fark etmeden bence normal bir durum
Karı-koca bizim için kabul edilebilir bir durum değil. Birine iltifat edecekse eşler birbirine etsin. Bekarlara da başkaları etsin. Herkes kendi evindekine odaklansın.

Kocam söylemediği sürece sorun yok bence. 😏

Konuşmanın gidişatına bağlı. Son çeyreğin bütçesini incelerken bir anda ne kadar güzel olduğunu söylemesi başka, “ben de burnumu yaptıracağım x abi” konuşmasında sen doğal güzelsin demesi bambaşka.

İş yerindeki abiler ben onların odasına çay almaya gittiğimde "ooo hoşgeldin güzellik" diyip takılıyorlar. Hepsi de evli ve asla kötü niyetleri yok eminim buna. Olabilir yani böyle şeyler

Bu ülkede böyle şeyler olursa kadın hemen nikah işlemlerine başlar. Bir kadın da erkeğe yakışıklısın derse erkek de aynı şekilde düşünür.
Kimse de kocasının bir kadına “çok güzelsin” demesini istemez. Bizim coğrafyada “komşumuz bana selam verip nasılsın diye soruyor acaba benden hoşlanıyor mu” diyenlerle dolu. Ne konuşuyorsunuz Allasen 😅

Yani hareketleri normalse,gevşek bir adam değilse yorum olarak söylemiş olabilir

Back
X