- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Allah razı olsun kız. Tavsiye gibi tavsiyeeArkadaşlar ben pişmanım.
Ve size bir tavsiye ; kocalarınıza sahip çıkın.
Bukadar lince bu tavsiyeyi hak ettiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun kız. Tavsiye gibi tavsiyeeArkadaşlar ben pişmanım.
Evet saçma bir durum bu salaklığı nasıl yaptım anlamıyorumEski erkek arkadaşımın arkadaşının sevgilisi geldi aklıma .o da karısıyla fotoğraf paylaşmasını yasaklamıştıevli sevgili işi zor hangi mantıkla bile isteye beraber olur ki insan .çözemedim .
O zaman sizinkisi başka türlü ilişkiymiş. Sevgili değilmişiniz ki. Bişey diyim mi bu daha kötüKarısının haberi olmadı ne göz yaşı, ayırmayada çalışmadım 2 yıl süratli bir ililşki değildi. 3 ay 4 ay 1 ay hep ayrılıyoduk
AminAman sen iyileşme üç gün sonra yine ben zayıf düştüm hissime yenildim deyip başka evli adamların yuvasına burnunu sokarsın. Adamda suçsuz değil ama evli olduğunu bilerek ilişkiye başladığın için sen çok daha suçlusun. Karısını adamdan kıskanıyorsun bide yüzsüzlüğünde bukadarı pes. Allah sizin gibi insanlardan korusun herkesi.
kocalarınıza sahip çıkın.
Sen akıllı bir kadın olsan zaten evli adamla ilişki yasamazdın!!! Basın göge erdimi? Sizin gibiler yuzunden biz eslerimizi bosadık! Bu yaptığının aynısını inşallah evlendiginde yasaman dilegiyle! Bi de buraya yazıyorsun utanmadannnn Allah tan korkmaz. Kuldan Utanmaz!!!!Edit : arkadaşlar yaptığımı savunmuyorum, bana büyük bir trawma oldu. Kimseye anlatamadığım şeyleri dökmek istedim, psikoloğa gidipte anlatamam. Bende eskiden yerden yere vuruyordum bunu yapanları. Hala da yanlış buluyorum tabiki. Amacım içimdeki ağırlığı buraya atmak.
2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Kaç yaşındasın merak ettim :)Karısının haberi olmadı ne göz yaşı, ayırmayada çalışmadım 2 yıl süratli bir ililşki değildi. 3 ay 4 ay 1 ay hep ayrılıyoduk
Siz cidden kötü bir insansınızArkadaşlar ben pişmanım.
Sizin tamda linç yemek için yani bu ortamı oluşturmak için bilerek bu konu açtığınızı düşünüyorum.Karısının haberi olmadı ne göz yaşı, ayırmayada çalışmadım 2 yıl süratli bir ililşki değildi. 3 ay 4 ay 1 ay hep ayrılıyoduk
Beleşe sonuçtaO zaman sizinkisi başka türlü ilişkiymiş. Sevgili değilmişiniz ki. Bişey diyim mi bu daha kötü
Senle beraberYaşattığını yaşasın ❤
Bak bu konuda konu sahibine hak veriyorum. Evli sevgilisini eşinden boşatamayan herkesin psikolojisi bozulur. Evli erkekle beraber olduğu için değil, karısından ayıramadığı için, kendisinin geçici karısının daimi olduğunu bildiği için psikolojisi bozulmuştur.Kınamayın kınamayın başınıza gelir mazallah o kadar zayıf karakterlerimiz var ki kesın geliryav bak işine bacım ya sözde psikolojısı ıyı olmayan bir ınsan karısının olduğunu unutmaya çalışıyorsa bla bla baya sağlam psikolojin olduğunun göstergesidir.Fotoğraflarına bakıp sinir stres olduğuna göre boşatamadın diye psıkolojın bozulmuştur
Sana noluyor ki fotoğraflara dayanamıyorsun. Sen evlılıklerının orta yerıne girmişsin. Senın gibiler yüzünden kaç evlilik bitiyor. Sende bır kadınsın acaba o kadının yerine koydunmu kendini. Buda soru düşünsen gelip burda senin boş derdını görmezdik. Ah o aldatılan kadın ne yapsın..Edit : arkadaşlar yaptığımı savunmuyorum, bana büyük bir trawma oldu. Kimseye anlatamadığım şeyleri dökmek istedim, psikoloğa gidipte anlatamam. Bende eskiden yerden yere vuruyordum bunu yapanları. Hala da yanlış buluyorum tabiki. Amacım içimdeki ağırlığı buraya atmak.
2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Sizin gibiler yüzünden biz eşlerimiz boşadık demek yerine kocam karaktersizmiş ki benim aldatmış demek daha onurlu bence .. her zaman ilişkilerde söz veren tarafı önce esas alırım . Kurtulduğunuza sevinmelisiniz .beddua iyi değildirSen akıllı bir kadın olsan zaten evli adamla ilişki yasamazdın!!! Basın göge erdimi? Sizin gibiler yuzunden biz eslerimizi bosadık! Bu yaptığının aynısını inşallah evlendiginde yasaman dilegiyle! Bi de buraya yazıyorsun utanmadannnn Allah tan korkmaz. Kuldan Utanmaz!!!!
Ben hayatımda sevgilisi olan erkeğe dahi yan gözle bakmadım. Karakterimde yok canım ya.Senle beraber
Basına gelmedi nasıl bir acı oldugunu anlayamazsın!! Bu yuzden kadın veya erkek ikiside sucludur benim gözüm de tek taraflı degil!Sizin gibiler yüzünden biz eşlerimiz boşadık demek yerine kocam karaktersizmiş ki benim aldatmış demek daha onurlu bence .. her zaman ilişkilerde söz veren tarafı önce esas alırım . Kurtulduğunuza sevinmelisiniz .beddua iyi değildir