- 24 Eylül 2024
- 867
- 645
- 23
- 30
Ya Allah aşkınaKarisi beni bilmiyor ama adamın daha önce sevgilileri olmuş kadın sorun etmemiş bosanmamis biri.Kadin düzenini bozmak istemiyor.Adam ne yaparsa yapsın havasında.Ben sadece dertleşmek istedim başka hiçbir amacım olamaz zaten eski sevgilimden başka kimseyle bir şey yaşayamam.
Deli degılse niye uydursun ya. Bence gerçek.Aynen aynen eşofmanlı yazınca hatırladım ben de. O konuya da inanmamıştım buna da..
Arkadaşlarıma dershane ogretmenimle aşk yaşadığımı anlatamıyorum o da bana başta dertlerini anlatmıştı iyi biri diye düşünmüştümNe gözle bakacaktı ki? Başka arkadaşın yok mu da evli barklı heriflerle derteşiyorsun?
Bu adamda dershanede hoca çıkarsa ben şokBu herifle nasıl tanıştın? Evli ve yaşça büyük insanlara karşı takıntın mı var ? 30 yaş civarı bekar erkek kıtlığı mı var ?
Yok hayır dershanede hoca değil.Dershane de bazı hocalarimla da dertleştim.Herkesle dertleşilmezmis bunu anlıyorum.Bu adamda dershanede hoca çıkarsa ben şok
O kadar değildir herhalde diye ümit ediyorum. Yalnız konu sahibi kendisini zerre sevmiyor, değer vermiyor. Kendine saygısı olan biri böyle saçma sapan toksik ilişkiler kurup evli barklı erkeklerle samimi olmaz.Bu adamda dershanede hoca çıkarsa ben şok
Yani, yarın bir gün başını yakacak farkında değil.O kadar değildir herhalde diye ümit ediyorum. Yalnız konu sahibi kendisini zerre sevmiyor, değer vermiyor. Kendine saygısı olan biri böyle saçma sapan toksik ilişkiler kurup evli barklı erkeklerle samimi olmaz.
Sosyal medyadan.Hatta ben adamı kadın saniyordum.Kadin profili açmıştı öyle konuşmaya dertleşmeye başlamıştık.Daha sonra ben bir gün hastaneye gideceğimi söylemiştim.Hangi hastane olduğunu belirtmemistim.Gece geç saatte konuştuğumuz için nasıl kalkacaksın diye sormuştu ben de kalkarım zaten saat 11 de gideceğim demiştim.Adam oturduğum mahalleye en yakın hastaneye saat 11 de gelmiş ve beni beklemeye başlamış.Daha sonra beni takip etmiş.Sonra kimliğini açıkladı bana evli olduğunu erkek olduğunu sonradan öğrendim.Bu adamı nerden tanıyorsun ki
Ve bu adama güvenip görüşmeye devam mı ettin?Sosyal medyadan.Hatta ben adamı kadın saniyordum.Kadin profili açmıştı öyle konuşmaya dertleşmeye başlamıştık.Daha sonra ben bir gün hastaneye gideceğimi söylemiştim.Hangi hastane olduğunu belirtmemistim.Gece geç saatte konuştuğumuz için nasıl kalkacaksın diye sormuştu ben de kalkarım zaten saat 11 de gideceğim demiştim.Adam oturduğum mahalleye en yakın hastaneye saat 11 de gelmiş ve beni beklemeye başlamış.Daha sonra beni takip etmiş.Sonra kimliğini açıkladı bana evli olduğunu erkek olduğunu sonradan öğrendim.
NeeeğSosyal medyadan.Hatta ben adamı kadın saniyordum.Kadin profili açmıştı öyle konuşmaya dertleşmeye başlamıştık.Daha sonra ben bir gün hastaneye gideceğimi söylemiştim.Hangi hastane olduğunu belirtmemistim.Gece geç saatte konuştuğumuz için nasıl kalkacaksın diye sormuştu ben de kalkarım zaten saat 11 de gideceğim demiştim.Adam oturduğum mahalleye en yakın hastaneye saat 11 de gelmiş ve beni beklemeye başlamış.Daha sonra beni takip etmiş.Sonra kimliğini açıkladı bana evli olduğunu erkek olduğunu sonradan öğrendim.
Seni takip edip sahte profil kullanan, kendini kadın gibi tanıtan birine güvendin yani? Acilen tedavi olmalısın. Yolun yol değil. Böyle devam edersen başına iş açacaksın.Sosyal medyadan.Hatta ben adamı kadın saniyordum.Kadin profili açmıştı öyle konuşmaya dertleşmeye başlamıştık.Daha sonra ben bir gün hastaneye gideceğimi söylemiştim.Hangi hastane olduğunu belirtmemistim.Gece geç saatte konuştuğumuz için nasıl kalkacaksın diye sormuştu ben de kalkarım zaten saat 11 de gideceğim demiştim.Adam oturduğum mahalleye en yakın hastaneye saat 11 de gelmiş ve beni beklemeye başlamış.Daha sonra beni takip etmiş.Sonra kimliğini açıkladı bana evli olduğunu erkek olduğunu sonradan öğrendim.
Görüşmeye devam ettin yani. Şaka gibisin ya. Hiç kollamayin kendinizi, böyle buldugunuza yapısın.Sosyal medyadan.Hatta ben adamı kadın saniyordum.Kadin profili açmıştı öyle konuşmaya dertleşmeye başlamıştık.Daha sonra ben bir gün hastaneye gideceğimi söylemiştim.Hangi hastane olduğunu belirtmemistim.Gece geç saatte konuştuğumuz için nasıl kalkacaksın diye sormuştu ben de kalkarım zaten saat 11 de gideceğim demiştim.Adam oturduğum mahalleye en yakın hastaneye saat 11 de gelmiş ve beni beklemeye başlamış.Daha sonra beni takip etmiş.Sonra kimliğini açıkladı bana evli olduğunu erkek olduğunu sonradan öğrendim.
Bir yaşıma daha girdim sinirden gülüyorumSeni takip edip sahte profil kullanan, kendini kadın gibi tanıtan birine güvendin yani? Acilen tedavi olmalısın. Yolun yol değil. Böyle devam edersen başına iş açacaksın.
Ya konu sahibi bizimle dalga geçiyor ya da akıl ve ruh sağlığı bozulmuş ne yaptığını bilmiyor. Ben çözemedim bu işi.Bir yaşıma daha girdim sinirden gülüyorum
Çılgınsın mennnSosyal medyadan.Hatta ben adamı kadın saniyordum.Kadin profili açmıştı öyle konuşmaya dertleşmeye başlamıştık.Daha sonra ben bir gün hastaneye gideceğimi söylemiştim.Hangi hastane olduğunu belirtmemistim.Gece geç saatte konuştuğumuz için nasıl kalkacaksın diye sormuştu ben de kalkarım zaten saat 11 de gideceğim demiştim.Adam oturduğum mahalleye en yakın hastaneye saat 11 de gelmiş ve beni beklemeye başlamış.Daha sonra beni takip etmiş.Sonra kimliğini açıkladı bana evli olduğunu erkek olduğunu sonradan öğrendim.
Bilmiyorum valla fantazi dünyası geniş olan çok kişi var. Ha ahlaksızlık yok mu, dibine kadar var ama bir kadının kendini bu kadar düşürmesi ihtimali bana çok gerçekçi gelmiyor.Deli degılse niye uydursun ya. Bence gerçek.
Haberlerde gündemdeki onca ahlaksızlık nereden çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?