- 29 Mayıs 2021
- 15.548
- 101.680
- 548
- 37
Okumadım.Hatta o adam beni takip edince korkudan eski sevgilime bir adam beni takip etti diye mesaj atmıştım.O da hastane adi bile vermeden nasıl hastaneyi bulabileceğini onunla iletisim kurmak senaryo kurmamam gerektirdiğini söylemişti.Ama adam evine en yakın hastane oydu oraya gideceğini tahmin etmiştim diye açıkladı.Belki hastaneye gitmeyedebilirdim ama adam şansını denemiş işi gücü de yok emekli olduğu için gelmiş hastaneye beklemiş.Ben de şok oldum zaten.Daha sonra bu adam panel diye bir şeyden bahsetti telefon numarasından adrese falan ulaşılabildiğinden.Ben de eski sevgilimin evli olup olmadığını belki bu panel sayesinde öğrenebilirim diye düşündüm.Adamla dertleştik ama o paneli ona sağlayan kişiye daha önce para gondermedigi için bana eski sevgilimle ilgili bilgi almadı.
Adam zaten sevgili olmak istiyor benimle ama ben kesinlikle istemiyorum.Hahaha yaf çok tatlısın evet kuşum. Eski sevgiline olan aşkını kıskandı, hatta o olmak istedi, onu daha çok sevmeni istedi.
Gerçek olduğunu var sayarak, sil engelle şunu.
Her salatalığım var diyene elinde tuzla bu kadar bariz kosulmaz ki.
Adam hep sosyal medyadan kendine sevgili bulan biri.Ve daha önceki sevgilisi kız onu engellediğinde kızın bütün bilgilerine panelden ulaşmış.Heh şimdi de panel muhabbetine geldik.
Sen bir meczup incel değilsen ben de bir şey bilmiyorum bu hayatta
Numaralarını bilmiyor sosyal medya hesaplarını biliyor.Ya Allah aşkına bari panele falan bulaşma kriminal olaylar eksik kalsın. Bu adam eski sevgilinin yeni sevgilisinin numarasını nerden biliyor da mesaj atacak ona cevap vermedin söyleyebilir misin?
Normal, aklı başında hiç bir kadın evli erkeklerle eski sevgilisini anlatacak kadar samimi olmaz. Seviyeli arkadaşlık yapabilir evet ama onun da bir sınırı olur. Aynı çevrede, aynı iş ortamında bulunursun amenna. Diğer türlüsü fiziksel değilse bile duygusal aşnafişnedir bana göre.Karisi beni bilmiyor ama adamın daha önce sevgilileri olmuş kadın sorun etmemiş bosanmamis biri.Kadin düzenini bozmak istemiyor.Adam ne yaparsa yapsın havasında.Ben sadece dertleşmek istedim başka hiçbir amacım olamaz zaten eski sevgilimden başka kimseyle bir şey yaşayamam.
Nereden biliyor isimlerini söyledin di mi adamaNumaralarını bilmiyor sosyal medya hesaplarını biliyor.
Öğretmenimi kendi buldu tahmin edip.Hesabimda takip ettiğim kişi o olunca.Kizı da ben söylemiştim.Kendimle kizi sürekli karsilastirdigim için.Neden o kızı tercih etti diye sürekli kendimi sorguladigim için.Nereden biliyor isimlerini söyledin di mi adama
Öncelikle bu öğretmene olan takıntını bırak daha başına çok iş açılır. Ne var bu adamda da böyle bırakamıyorsun, kendinden geçtin? Allahın bir kulu işte sal ya sal. Kimi seçtiyse seçti beni seçmedi diye dua edeceğine hala kendini karşılaştırıyorsun.Öğretmenimi kendi buldu tahmin edip.Hesabimda takip ettiğim kişi o olunca.Kizı da ben söylemiştim.Kendimle kizi sürekli karsilastirdigim için.Neden o kızı tercih etti diye sürekli kendimi sorguladigim için.
evli bir erkekle samimi olacak, hele ki eski sevgilimi anlatacak biri değilim.Bu konuda haklısınız.Ama olayın en başında ben bu adamı kadın sanıyordum.Sahte bir kadın profiliyle yaklaştı bana.Ben de sadece dertleştiğimi düşündüm.Bende ışık falan görmesi de imkansız eski sevgilime bağımlıyım.Ondan başkası ile tokalaşmam bile.Normal, aklı başında hiç bir kadın evli erkeklerle eski sevgilisini anlatacak kadar samimi olmaz. Seviyeli arkadaşlık yapabilir evet ama onun da bir sınırı olur. Aynı çevrede, aynı iş ortamında bulunursun amenna. Diğer türlüsü fiziksel değilse bile duygusal aşnafişnedir bana göre.
Hatta ve hatta karısını aldatan adamla seviyeli arkadaşlık bile yapılmaz. Selam bile verilmez.
Velhasıl-ı kelam adam sizde o ışığı görmüş yapacak bir şey yok.
Ne diye tanımadığınız elin adamlarına herşeyinizi bir de detayıyla anlatırsınız ki.. Savcılığa şikayet edeceğinizi söyleyin..Karisi beni bilmiyor ama adamın daha önce sevgilileri olmuş kadın sorun etmemiş bosanmamis biri.Kadin düzenini bozmak istemiyor.Adam ne yaparsa yapsın havasında.Ben sadece dertleşmek istedim başka hiçbir amacım olamaz zaten eski sevgilimden başka kimseyle bir şey yaşayamam.
Biz de genç olduk, bizim de kavak yelleri esti başımızda. .bizde de gençlik/deli cesareti vardı ama hiç tanımadığımız insanlardan uzak durmayı bildik..Hiç mi korkmadınız bu kadar detayıyla herşeyinizi anlatırken..Hem kızıyor hem de bu pislik adamların eline düştüğünüz için üzülüyorum. İnşallah kurtulursunuz bir an önce..Eşine söylemekle tehdit edin, "eşim biliyor, bu durumları kabul ediyor" konusu külliyen yalan olabilir çünkü.. Savcılığa şikayet etmekle tehdit edin..Hayır o gün çok korkmuştum her yerden engelledim.Eve gidip perdeleri bile çektim takip edildiğim gün.Hastane evime yürüme mesafesi olmasına rağmen otobüse bindim hâlâ daha otobüsü takip ediyor mu diye korkuyordum.O gün büyük bir korku yaşadım.
Bunu öğrendikten sonra zaten her yerden engelledim ama peşimi bırakmadı.Başka hesaplardan yazmaya başladı.En son uzaktan sadece yazışarak dertleşmenin bana zarar getirmeyeceğine inandım.O bana anlatıyordu ben de ona.
Sevgili olmak istemiyor, seni kullanmak istiyor, başına herşey gelebilir..uzak dur, tehditlerine sakın boyun eğme.. Korktuğunu belli etme, korktuğunu anlarsa o zaman daha çok köşeye sıkıştırır seni ..Adam zaten sevgili olmak istiyor benimle ama ben kesinlikle istemiyorum.
Başına gelen olay tam müge anlılık. Yakında ailen seni oralarda ararsa şaşırmam. Belaya koşuyorsun resmen biraz aklını başına devşir.evli bir erkekle samimi olacak, hele ki eski sevgilimi anlatacak biri değilim.Bu konuda haklısınız.Ama olayın en başında ben bu adamı kadın sanıyordum.Sahte bir kadın profiliyle yaklaştı bana.Ben de sadece dertleştiğimi düşündüm.Bende ışık falan görmesi de imkansız eski sevgilime bağımlıyım.Ondan başkası ile tokalaşmam bile.
karısı takmıyor die evli adamla dertleşmek de moda oldu herhaldeKarisi beni bilmiyor ama adamın daha önce sevgilileri olmuş kadın sorun etmemiş bosanmamis biri.Kadin düzenini bozmak istemiyor.Adam ne yaparsa yapsın havasında.Ben sadece dertleşmek istedim başka hiçbir amacım olamaz zaten eski sevgilimden başka kimseyle bir şey yaşayamam.
Yahu hem evli erkekle samimi olacak biri değilim diyorsun hem herşeyini donunun rengine kadar anlatıyorsunevli bir erkekle samimi olacak, hele ki eski sevgilimi anlatacak biri değilim.Bu konuda haklısınız.Ama olayın en başında ben bu adamı kadın sanıyordum.Sahte bir kadın profiliyle yaklaştı bana.Ben de sadece dertleştiğimi düşündüm.Bende ışık falan görmesi de imkansız eski sevgilime bağımlıyım.Ondan başkası ile tokalaşmam bile.
Bu adama eski sevgilimle ilgili ne yaşarsam yaşayayım ondan vazgeçmeyeceğimi açıkça söyledim.‘İşsiz kalsa da,fakir olsa da,hatta yatalak bile olsa ben yine de ondan vazgeçmem’ diye defalarca anlattım.Buna rağmen nasıl hâlâ benden bir beklentiye girebiliyor?Benim başka biriyle bir şey yaşayabileceğimi nasıl düşünebiliyor?Gerçekten aklım almıyor.Eski sevgilimin ev arkadaşı da bana ev arkadaşı gibi birini asla bulamayacağımı onu bırakmama konusunda bana hak verdiğini söyledikten sonra bir gün( eski sevgilimle olan cinsel münasebetimi de bildiği için mi bilmiyorum.) kapıyı çırılçıplak açtı.Eski sevgilim evde yoktu eve geldiğinde kapıyı anahtarla açıyor o adam bana bilerek o şekilde açtı kapıyı o da belki bir şey yaşarım diye medet umdu belki de.Adama olan bağımlılığımı bilmelerine rağmen nasıl benden beklentiye girebiliyorlar.Beni öldürseler ben başka kimseyle bir şey yaşamayacak moddayım.Başına gelen olay tam müge anlılık. Yakında ailen seni oralarda ararsa şaşırmam. Belaya koşuyorsun resmen biraz aklını başına devşir.
Konuştuğun kişinin erkek ve evli olduğunu anladıktan sonra niye devam ediyosun ? Engelle geç nolcaksa olsun başına iş gelmesin diye metres mi olcaksınMerhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim bana hiçbir değer vermeyen bir sevgilim vardı,ayrıldık ama uzun süre unutamadım.O dönem sürekli bir sosyal medyadan arkadaşıma anlatıyordum.Başta konuştuğum kişiyi kadın sanıyordum ama adammış.Bana sürekli “aşk menfaattir, o adam sana bir şey katmıyor” gibi şeyler söylerdi.Bugün ise tamamen şok oldum.Bana, “Beni uzun süredir psikoloğun gibi kullanıyorsun.Bu bana haksızlık çünkü ben seninle ilişki yaşamak istiyorum” diyerek açıkça ahlaksız bir teklifte bulundu.
Tabii ki tepki gösterdim ama tepkimi “yersiz” buldu.“İlişki yaşamak normal bir şey, benimle beraber olursan o adamı unutursun” gibi saçma, manipülatif konuşmalar yaptı.
Bu kişi benim eski sevgilim tarafından tehdit edildiğimi biliyor.Hatta eski sevgilimin yeni sevgilisine benim adımı kullanarak mesaj atacağını, eski sevgilimin de ben yaptım sanıp tehditlerini gerçekleştireceğini,eski ilişkimizi aileme söyleyeceğini söyledi.Ailem beni evden atar diye korktuğum için de üzerimde baskı oluşturuyor.Bu adam karısını defalarca aldatmış, karısı da adam paralı olduğu için ses çıkarmayan biri.Bana “psikoloğun oldum” diyerek aslında psikolojik baskı kurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Onunla nasıl tamamen bağımı koparırım? Bu baskıdan nasıl kurtulurum?Gerçekten çok rahatsız oldum ve kendimi tehdit altında hissediyorum.
Bu adama eski sevgilimle ilgili ne yaşarsam yaşayayım ondan vazgeçmeyeceğimi açıkça söyledim.‘İşsiz kalsa da,fakir olsa da,hatta yatalak bile olsa ben yine de ondan vazgeçmem’ diye defalarca anlattım.Buna rağmen nasıl hâlâ benden bir beklentiye girebiliyor?Benim başka biriyle bir şey yaşayabileceğimi nasıl düşünebiliyor?Gerçekten aklım almıyor.Eski sevgilimin ev arkadaşı da bana ev arkadaşı gibi birini asla bulamayacağımı onu bırakmama konusunda bana hak verdiğini söyledikten sonra bir gün( eski sevgilimle olan cinsel münasebetimi de bildiği için mi bilmiyorum.) kapıyı çırılçıplak açtı.Eski sevgilim evde yoktu eve geldiğinde kapıyı anahtarla açıyor o adam bana bilerek o şekilde açtı kapıyı o da belki bir şey yaşarım diye medet umdu belki de.Adama olan bağımlılığımı bilmelerine rağmen nasıl benden beklentiye girebiliyorlar.Beni öldürseler ben başka kimseyle bir şey yaşamayacak moddayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?