• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Ay valla çok sinirliyim onlara karşı :47: hele ki acunun metresi bir yüzsüz bir yüzsüz acunun karısı utansın ben niye utancakmışım diyen biri!!! Laaan metressin sen. Nikahlı karısı diye niye utansın kadın. Metresliği bu kadar normalleştiren başka bi kadın görmedim :47:

ayy kadınlar kahvesi gibi oldu ama merak ettim :1::1:
cidden öyle mi diyor..aaa karısı niye utanacakmış anlamadım...saçmalığa gel....

Oh be sonunda biri bu konudan bahsetti! Kadın instagramı kilitledi sinirim daha az zıplıyor görmeyince :)
Konuya gelince şaibeli gerçeklik açısından yorum yapmayacağım o yüzden.

Ya sorma habire hesap açıp yazıyorum saydırıyorum kadına ama suratına tükürsen yarrabi şükür diycek miami bodrum gezerken bizim söylediklerimiz umrunda olurmu direk sildiriyo toz pembe hayatında metresliğne devam ediyo:47:

Ateşle barutun yan yana durmayacağını, cinsellik için illa büyük bir aşk gerekmeyeceğini biri şu kızlara öğretsin yaaa.:27:
Hep öyle olur zaten, karısı ile ayrı yaşar, ama ne hikmetse boşanma işlemleri hiç başlatılmamıştır bile. Aşamasında bile değiller bak:8:

Hatta buj arada karısı sırf boşanmamak için bir gece zavallı aşkı 22 yaşındaki amacağızı sarhoş edip yatağa atar ve hamile kalır. 22 yaşındaki patron aşık sevgili de sadece çok iyi bir insan olduğu için çocuğu ortada kalmasın diye karısından boşanamaz ... Oldu mu acep devamı :52:

Ya sorma habire hesap açıp yazıyorum saydırıyorum kadına ama suratına tükürsen yarrabi şükür diycek miami bodrum gezerken bizim söylediklerimiz umrunda olurmu direk sildiriyo toz pembe hayatında metresliğne devam ediyo:47:

Yahu etrafındaki herkes,ailesi bile desteklerken niye utansın ki :) Ama o çocukların ahı illa çıkar.Metres kızı diye yaftalanmak istemezdim,para her şey değil..

Hatta buj arada karısı sırf boşanmamak için bir gece zavallı aşkı 22 yaşındaki amacağızı sarhoş edip yatağa atar ve hamile kalır. 22 yaşındaki patron aşık sevgili de sadece çok iyi bir insan olduğu için çocuğu ortada kalmasın diye karısından boşanamaz ... Oldu mu acep devamı :52:

Çok güzel oldu bacım:ssz:
Sonra ev falan açar buna, olursa bundan da çocuğu olur.
Bunun çocukların soyadı bile muammada kalır.
Yazık ya azıcık akıllanın ya.:30:

Yok yok benim aklım almıyor :47: bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapabilir :47: seni sevse sana gerçekten değer verse kıymet verse 1,5 yıldır bu adam neden boşanmasın, çok seviyorsa seni ilk önce ayrılsın karısından sonra ne yapıyorsa yapsın :20: çok ayıp ya :19:

Son düzenleme:
true nun dediği gibi ergenuslar bastı kk yı okullar tatil olunca..diğer konuda da 17 yaşında günde 3-4 kere sebişerek gebe kalmaya çalışıyor..

aynı yorumu yazayım bari:
bunlar dindar nesil yetiştirmeye çalışırken,bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la..:ssz::ssz:

en sevdiğim repliklere ilave:
ömrüm boyu kimse onun beni sevdiği kadar sevemez...........nerden biliyosun terazisi nerde,geleceği gördüğüne göre kahinlik de var
vazgeçemiyorum,o akdar seviyoruz...........bellli herif bir eli yağda bir eli balda geziyor,sübyanın da adı çıkmış hangi şehre gitsem diyor

dindar nesille bağlantısını anlamadım.açıklayabilir misiniz?

Çok güzel oldu bacım:ssz:
Sonra ev falan açar buna, olursa bundan da çocuğu olur.
Bunun çocukların soyadı bile muammada kalır.
Yazık ya azıcık akıllanın ya.:30:

Neyine akıllanacak 1,5 yıldır yasak bir ilişki yaşayan bir ergenin annesi babası fark etmez mi, nasıl bir aile bunlar... Kızımıza ne oluyor ne var başında demezler mi, hiç mi umrunda değil ailenin anlamadım ki...

Yahu etrafındaki herkes,ailesi bile desteklerken niye utansın ki :) Ama o çocukların ahı illa çıkar.Metres kızı diye yaftalanmak istemezdim,para her şey değil..

Eeee desteklerle tabi hepsi özel jetlerde geziyo. Ünlü metres bide işini kendi kurmuş gbi havalarda :) yahu bende teksilciyim kız bendn bi yaş büyük nişantaşında butiği var ben şirketlerde modelist olarak sürünüyorum :)
valla bazı insanlar için para herşey açıkcası ama en çok şeyi merak ediyorum acun bunu ne olarak tanıştırıo milletle karım diyemez :1: he bide pardon onların ki biyükkkkkk bi aşk :1: acaba acun muhabir olsaydı o para delisi onun suratına bakarmıydı :1:

Neyine akıllanacak 1,5 yıldır yasak bir ilişki yaşayan bir ergenin annesi babası fark etmez mi, nasıl bir aile bunlar... Kızımıza ne oluyor ne var başında demezler mi, hiç mi umrunda değil ailenin anlamadım ki...

Kendi ailesinin de haberi varmış bir de.
Benim annem BEKAR erkek arkadaşımla, BEKAR benim ilişkime bile çok iyi gözle bakmıyordu.
Böyle bir olay yapsam, herhalde iyice döver beni, kapı dışarı çıkarmaz. Telefon, pc ne varsa elimden bir güzel alır.
Böylece ayrılmış olurdum elin EVLİ herifinden:ssz:

Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(

22 yasinda adam ne ara evlenmis karisindan ayri yasamaya baslamis ki 1.5 senedir seni metres yapmis

Bu adam bu yasta neyin patronu olmus

Liseler tatile girdi kk da anlamsiz manasiz hikayelerle bezenen fake topicler basladi

Kendi ailesinin de haberi varmış bir de.
Benim annem BEKAR erkek arkadaşımla, BEKAR benim ilişkime bile çok iyi gözle bakmıyordu.
Böyle bir olay yapsam, herhalde iyice döver beni, kapı dışarı çıkarmaz. Telefon, pc ne varsa elimden bir güzel alır.
Böylece ayrılmış olurdum elin EVLİ herifinden:ssz:

annene okut bu konuları,bak ne kızlar var de belki daha anlayışlı davranır.:60:

:60: buyur burdan yak...
geçmişe giderseniz açıklama yapmıştım,çok derin bir mevzu değil..ne yazdıysam o..
güzel bir ironi sadece..

kızımız dindar nesil yetiştirme programından değil bir 10 sene sonra belki görebiliriz o nesli.Konuyla ilgisiz bulduğum için sordum.Bakınca eskiye bulamamıştım açıklamanızı.
buyur burdan yak...

kızımız dindar nesil yetiştirme programından değil bir 10 sene sonra belki görebiliriz o nesli.Konuyla ilgisiz bulduğum için sordum.Bakınca eskiye bulamamıştım açıklamanızı.
buyur burdan yak...

hmmm anladım o zaman o programa kaydını yaptıralım arkadaşımızı o da faydalansın...:ssz:

Back
X