- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi adibendesaklii
annene okut bu konuları,bak ne kızlar var de belki daha anlayışlı davranır.![]()
Kalp krizi geçirir kadın

Sen bunları mı okuyorsun diye haşlar üzerine de Egem abla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annene okut bu konuları,bak ne kızlar var de belki daha anlayışlı davranır.![]()
Kendi ailesinin de haberi varmış bir de.
Benim annem BEKAR erkek arkadaşımla, BEKAR benim ilişkime bile çok iyi gözle bakmıyordu.
Böyle bir olay yapsam, herhalde iyice döver beni, kapı dışarı çıkarmaz. Telefon, pc ne varsa elimden bir güzel alır.
Böylece ayrılmış olurdum elin EVLİ herifinden![]()
hmmm anladım o zaman o programa kaydını yaptıralım arkadaşımızı o da faydalansın...![]()
ablam 41 yaşındayım, şu an öyle bir halt etsem annem üşenmez bacaklarımı kırar, kafa derimi yüzer, dilimi keser, büyük ihtimalle gözlerimi de oyar elalemin adamına bakdım diye..Sonra o adamın başına neler gelir bilmiyorum. Annemi seviyorum![]()
Anneye hürmetler,aynı benim kafada,iyice döver silkeler gene döverim![]()
inşallah hep böyle anneler olur,bu yaşananlar hiç hoş değil![]()
Anneye hürmetler,aynı benim kafada,iyice döver silkeler gene döverim![]()
Bir gün 6. sınıfta, bir erkek beni çağırdı. Bahçede oyun oynuyoruz falan, oyunu bırakıp gittim. Benle çıkar mısın dedi. Tabi ben böyleyim
Cevap veremedim. Ne yapsam ne etsem bilemedim.
Eve geldim, annem mutfakta. Salaklık ya, anne arkadaştır ya, ilk regl olduğunda falan anana yetiştirmelisin falan. Gençleri bilgilendirme seminerlerinde böyle diyorlardı o zamanlar.
Ben de anneme söyledimAnnem de aynen böyle yaptı ==>
Gerisini hayal gücünüze bırakıyorum
![]()
Eh be kzuzum sen de pek safmışsın ...
Annemle ilk ve son paylaşımımız oldu zaten![]()
bugün dünya ergenüs günüde bizim mi haberimiz yok acep:44: önüne gelen minik ergenler saçma sapan konu açar oldu hayırlara vesile olsun![]()
Bir gün 6. sınıfta, bir erkek beni çağırdı. Bahçede oyun oynuyoruz falan, oyunu bırakıp gittim. Benle çıkar mısın dedi. Tabi ben böyleyim
Cevap veremedim. Ne yapsam ne etsem bilemedim.
Eve geldim, annem mutfakta. Salaklık ya, anne arkadaştır ya, ilk regl olduğunda falan anana yetiştirmelisin falan. Gençleri bilgilendirme seminerlerinde böyle diyorlardı o zamanlar.
Ben de anneme söyledimAnnem de aynen böyle yaptı ==>
Gerisini hayal gücünüze bırakıyorum
![]()
aynen devam çıtır ablam.ben de oğullarıma aynını uyguluyorum.bazen oğlum iyiki kızın yok anne çok çektirirdin diyor![]()
Annemle ilk ve son paylaşımımız oldu zaten![]()
Annenle paylaşımdan asla vazgeçme, vageçersen sen zararlı çıkarsın. Bir anne her türlü yöntemi kullanıp öğrenmek istediğini öğrenir, o yüzden annen bişey sorunca sen kuzu kuzu doğruyu anlat ki canına okumasın![]()
Annenle paylaşımdan asla vazgeçme, vageçersen sen zararlı çıkarsın. Bir anne her türlü yöntemi kullanıp öğrenmek istediğini öğrenir, o yüzden annen bişey sorunca sen kuzu kuzu doğruyu anlat ki canına okumasın![]()
Ben hala kazık kadar olan kızıma herşeyi anlatmaya çalışıyorum,annelik bitmiyor işte anlat anlat dur ..
yaşınız kaç merak ettim
bide aileniz nasıl tepki vermedi anlamış değilim
saçınızı başınızı yolup kapının önüne koymaları gerekirdi Türkiye standartlarında bir aile olduğunu düşünürsek![]()
Tahmin ediyorum anneniii
Egemcim bayılıyorum sana varyakız erkek fark etmez icabında icabına bakacaksın
Öyle olmasın anne her zaman doğruları söyler yön verir evladına![]()