• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

yaşınız kaç merak ettim
bide aileniz nasıl tepki vermedi anlamış değilim
saçınızı başınızı yolup kapının önüne koymaları gerekirdi Türkiye standartlarında bir aile olduğunu düşünürsek :ssz:
Oldu olacak katletselerdi de sende rahatlardin..
Yorumlariniz ne kadar tas kalpli..
Arkadasimiza dogru yolu gostermek daha iyidir bence

Son düzenleme:
Valla böyle konular görünce hiç şaşırmıyorum. Bizim akıllı bildiğmiz acun ılıcalı bile karısını aldattı. Metreside şuan acunun metresi olmaktan gurur duyuyo herkese göstere göster yaşıyo ilişkisini kadın heee bide çocuk yaptı evli adamdan kendini iyice karısı gibi görmeye başladı. Valla ağzım açık izliyorum hepsini böyle böyle metresliği normalleştiriyolar. Şeyma subaşı evli adamı ayartıp çocugu yaptı miamiler de geziyo eee 17 yaşında kızlarda patronlarından hamile kalıp bu " büyük aşkı" meyvelendirmek istiyolar. Onların neyi eksik şeyma metresinden? Kolay paraya ulaşmak bu aralar bu kadar basitken niye hanım kızlarımız sabah 8 akşam 7 çalışsınlar. Ohhh evli zengin bi tane bul bide elinden kaçmasın diye doğur bi tane. Sonrada " kınamayın beni kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş " diye gez ortalarda :47:

He bide metreslerin diğer top 10 listesindeki ilk üçe giren cümleleri sıralıyorum
" ne yaşadığmı bilmiyosunuz çok direndim "
" kınamayın beni , insan kınadığı şeyi yaşaamdan ölmezmiş"
" çok büyük aşk yaşıyoruz , ben çok masumum ama bu aşka karşı koyamıyorum"
Bütün metresler genelde suçsuz günahsız oluyolar hep ama evli adamlarda yatıp kalkıcak kadarda şeytanlar. Kimse parkta elele dolaşıyoruz demesin!!!! :47:
Kadin hatali dogru peki basiretsiz kocalara ne demeli. Yavuz hirsizin hic mi sucu yok..???
Ayrica emine hatice seyma bilmem ne. Herkes ne hali varsa görsün. .

Kadin hatali dogru peki basiretsiz kocalara ne demeli. Yavuz hirsizin hic mi sucu yok..???
Ayrica emine hatice seyma bilmem ne. Herkes ne hali varsa görsün. .

Acun zaten parayı bulup ilk karısını değiştiren kart zamparalardan çıktı ona laf yok ama genç yaşta metresliği marifet bilip yaptıgı zinayı milletin gözüne sokan metresimiz daha çok göze batıyo :ssz:

Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna dememişler:34:
Hele şu yasak ilişki kurbanı kadınlara acıyan gözle bakıyorum.
Adamlar onları nedense hep çok seviyor hep aşıktırlar...
He yavrum he.:9:
Aynen sana çok aşık ondan hala karısını bırakmadı akşam onla yatıp arada bir senle oluyor:9:
Nasıl mide var sizde anlamıyorum ki ben.:19:

Seninle hayalleri konuşup BİRTANECİK KARISI ile yaşıyor ..
Diğer kadına üzüldüm, gururlu kadına üzüldüm. Adamı allah ıslah etsin.
Hala nasıl aşk diyorsunuz, aşkın adını nerelere getirdiler yarabbim !!

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

mutsuz erkeği mutlu etmek sana mı kaldı be kızım ? dört dörtlük bir evlilik mi varmış ? kendine nasıl yakıştırabiliyorsun bu durumu? etrafında seni sevecek bekar erkek kalmadı son çaren yuva yıkan konumuna düşmek miydi? yol yakınken kaççç uzaklaş o adamdan. Biraz kafanı kullan ya seni seven adam hala evli ki evlliliiği daim olsun ! aşkkı buldum sandığın kişi seni ne durumda bırakmış göremedin mi ? aşk bu kadar mı basitleşti yani ? bırakın evli adamların yakasını ya aklını kullan biraz onlar seni kullanmadan. biz olmaya mücadele verdik diyorsun ne yaptın Allah aşkına kendini küçük düşürmekten başka? kaç yaşındasın sen üni. okumak istiyorsun ? üni. eğlence parkı değil canım... ama git derim yine de kendini geliştirme olgunlaşma imkanı bulursun aklını mantığını kullanmayı hayatı öğrennirsin. öğrenci olacak yaştaysan hayatının baharındasın sen bunun keyfini çıkar daha ne erkekler çıkacak karşına sen adam gibi durduktan sonra... o adam evli barklı ne verebilir sana, eşinin ahı üstündeyken, mutsuzluktan dışlanmaktan başka ? ilk okuduğumda sana çok sinirlendim ama hadi güzelim kendi yoluna bak bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin gerçek hayata dön hayal dünyasından çık. ağlayanın malı gülene yaramaz. harcama kendini, kaybedeceğim bulamayacağım sandığın aşkı bulursun o adamı siler atarsın ama ömrünce taşıyacağın bu ismi bir daha iki dünyada da alnından silemezsin METRES !

Son düzenleme:
evli adamla ne işiniz olur anlamıyorum ki ..:ssz:

bekarların suyu mu çıktııı yawrum !!! :51:

O adam patron olmasaydı işci olsaydı peki yine aşk olacakmıydı sizde ? Ve küçük kaçamaklar dediniz derinliği bilinmez ama su testisi su yolunda kırılmış galiba.

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Bir baskasini heleki karisini canini hayat arkadasni senin icin birakan Adam pardn.ona aslında adam.demek ayip.olur ama senide bi baskasi icin birakir unutma yuva yikann yuvası olmaz bnu cok gördük.
Byle aşk da olmaz dünyada 72 mlyn insandan bi o mu kaldı sana kizim!!
Onn karisina.acidim suan sadece sana değil sen.biadamla evli olsan aaldatlsan o kadnn yerinde olsan nolrdu acaba empati kur istersen braz yardmmci olr bu sana!

bence bu konunun ömrü pek sürmez. yakında kapanır. çünkü saçmalıklarla dolu, muhtemelen sahte... :ssz:

true nun dediği gibi ergenuslar bastı kk yı okullar tatil olunca..diğer konuda da 17 yaşında günde 3-4 kere sebişerek gebe kalmaya çalışıyor..

aynı yorumu yazayım bari:
bunlar dindar nesil yetiştirmeye çalışırken,bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la..:ssz::ssz:

en sevdiğim repliklere ilave:
ömrüm boyu kimse onun beni sevdiği kadar sevemez...........nerden biliyosun terazisi nerde,geleceği gördüğüne göre kahinlik de var
vazgeçemiyorum,o akdar seviyoruz...........bellli herif bir eli yağda bir eli balda geziyor,sübyanın da adı çıkmış hangi şehre gitsem diyor

ne çekti kk şu ergenuslardan zaten... bütün saçma konular genelde böyle ergenlerden çıkıyor...

Adam 22 yasinda..
Ve patron..
1.5 yıllık iliskileri var. Demek ki adam daha uzun zamandir evli..
22 yasinda patron olan bir adam var ortada. Bu adam kacinda evlenmis, zorla babasi evlendirdiyse patron olduguna gore babasi da fabrikator falan olsa gerek. Ben anlamadim bu işten bir sey..

Konu sahibi fantazilerini dile getirmis bence. Genc yakisikli hemi de patron hemi de karisindan ayri hahahahahaha:):)

kendince senaryo yazmış konu sahibi işte...

dindar nesille bağlantısını anlamadım.açıklayabilir misiniz?

hani ülkenin başında olan birisi, kindar nesil, dindar nesil vs. diye bir laf etmişti ya. ona ithafen demiş arkadaş...

Ewli adam seni yataginda kullanir isi bitince karisina doner. Asla bosanmayi dusunmez. Kullanilan sen olursun. Adam ciddiyse gitsin bosansin bakalim Yapiyomu oyle bise

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kadının düşmanı yine kadın... İşte örneği..
Biz kendimize ediyoruz ne ediyorsak... Adamlara hiiiç mi hiiiç kızmayalım.
Ağır ithaflarda bulunmak vardı da, daha evvelsi gün ban yedim, o yüzden tekrar yemeye hiç niyetim yok ama en kızdığım durumlardan biridir evli biriyle ilişki yaşamak...
Allah ıslah etsin hepinizi.

Sana korkutuk asik olsa esine bosanma davasi acar senin yanindan hic ayrilmazdi.senin toplum icindeki yerini korurdu.ama Insallah esini bosar da seninle evlenir o zaman gorursun adamin nasil biri oldugunu boylrce ilk esi de kurtulmus olur.aldatilma sirasi sana gelir sen tadarsin nasil bi duygu oldugunu.

Back
X