Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
Daha yaşınız çok küçük, o aşk sandığınız şey var ya aşk değil, öyle olduğunu sanıyorsunuz, birkaç yıl sonra bu ilişkiden pişman olacaksınız, senelerimi verdim diyorsunuz, henüz bu yıl liseden mezun olmuş bir çocuksunuz, hangi senelerden bahsediyorsunuz

İstediğiniz bölümlere puanınız tutuyorsa hemen şehirdışında bir üniversite tercihi yapın, telefon numaranızı değiştirin, gideceğiniz şehri o kişiyle paylaşmayın, irtibatı kesin.
Kötü bir insan olmayabilirsiniz ama o kişiyle görüşmeye devam ederseniz hem kendiniz hemde o kişinin eşine büyük kötülük yaparsınız.
Okuyun, meslek sahibi olun, henüz öyle aşk acılarıyla kıvranıp olmadık ilişkilerle yıpranacak, evli bir adam için gereksiz fedakarlıklar yapacak çağlarda değilsiniz.
Sevdiğinizi zannettiğiniz insan 22 yaşındaymış, karısı da genceciktir onun, yazık değil mi?
Genç arkadaşım bu söyleyeceğim kulağınıza küpe olsun, 22 yaşında bir erkeğin henüz kişiliği oturmamıştır, dün karısına aşıktı, bugün size, yarın başkasına, eşini aldatan sizi de aldatır, bu beraberliğe devam eder, okumaktan, tüm hayatınızdan vazgeçerseniz ilerde kafanızı vurursunuz ama son pişmanlık fayda etmez, yol yakınken vazgeçin bu aşk sandığınız ilişkiden.