• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Yok eski esimin kiz kardesi aldatilan kadinin hem yuzune gulerdi hemde o aldatilan kadinin kocasinin metresinin esyalarini evinde saklardi anlatabildim umarim ! bende diyorum Allah Allah bu oda neden kilitli agzindan kacirdi geri zekali Allah'im dedim nasil insanlarin icine dusmusum !

Ciddi olamazsin!!! Sen sukretmelisin eski kocan sana bunlari yapmista ayrilmissin. Ya omrunu curutseydin bunlarla. Gercrkten diyorum su mubarek gunlerde sukret. Aaa o nedemk ya bunlar nasi insan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(

Daha yaşınız çok küçük, o aşk sandığınız şey var ya aşk değil, öyle olduğunu sanıyorsunuz, birkaç yıl sonra bu ilişkiden pişman olacaksınız, senelerimi verdim diyorsunuz, henüz bu yıl liseden mezun olmuş bir çocuksunuz, hangi senelerden bahsediyorsunuz:50:
İstediğiniz bölümlere puanınız tutuyorsa hemen şehirdışında bir üniversite tercihi yapın, telefon numaranızı değiştirin, gideceğiniz şehri o kişiyle paylaşmayın, irtibatı kesin.

Kötü bir insan olmayabilirsiniz ama o kişiyle görüşmeye devam ederseniz hem kendiniz hemde o kişinin eşine büyük kötülük yaparsınız.
Okuyun, meslek sahibi olun, henüz öyle aşk acılarıyla kıvranıp olmadık ilişkilerle yıpranacak, evli bir adam için gereksiz fedakarlıklar yapacak çağlarda değilsiniz.

Sevdiğinizi zannettiğiniz insan 22 yaşındaymış, karısı da genceciktir onun, yazık değil mi?

Genç arkadaşım bu söyleyeceğim kulağınıza küpe olsun, 22 yaşında bir erkeğin henüz kişiliği oturmamıştır, dün karısına aşıktı, bugün size, yarın başkasına, eşini aldatan sizi de aldatır, bu beraberliğe devam eder, okumaktan, tüm hayatınızdan vazgeçerseniz ilerde kafanızı vurursunuz ama son pişmanlık fayda etmez, yol yakınken vazgeçin bu aşk sandığınız ilişkiden.

Ayy öyle masum anlattın ki kıyamam yazık ya
Karısı da adamı zincire vurmuş boşanamıyor vah vah
Ne masum bir aşk bu böyle
Bu erkekler mi çok zeki yoksa bizim kızlar mı...
Neyse
Bu arada sen yuva yıkan kadın, patronun da ona da neyse...

Neyse

neden öyle söylüyorsun aaaa ayıp ettin...aşka saygın olsun meryemcim....herkese nasip olmaz evli adamın sevgisi

Demekki aldatan kadınlar kendilerini böyle avutuyor
Aldatılan ne beddua ediyo ne acılar çekiyor bilmiyorsunuz tabi

Neyse

neden öyle söylüyorsun aaaa ayıp ettin...aşka saygın olsun meryemcim....herkese nasip olmaz evli adamın sevgisi:60:

neden öyle söylüyorsun aaaa ayıp ettin...aşka saygın olsun meryemcim....herkese nasip olmaz evli adamın sevgisi

Özür dilerim yav. Bihter ve Behlül ün yanlarında olmalıydım aşk kazanmalı.
O çok kutsal
Hem karısı ile anlaşamıyormuş her aldatma hikayesinde olduğu gibi :27:

Son düzenleme:
aha ha aha aşkın önünde eğilirken mısır mı yiyecen kız...eğilirken dikkat et boğazına kaçmasın mısır:52::52:...
Yok kız yorumları yeni okumaya başladım da
Bu uyduruk hikaye ve mukemmel yorumları okurken iyi giderdi dedim :)

Son düzenleme:
ya çok felaket bi durum hiç başlanmamalıydı evli adama aşık olmakta ne demek allah aşkına size çok aşksa boşansın karısından onuda yapmıyor ohh valla hep seni hep karısını idare ediyor allah kimseye yaşatmasın yaptıgınız çok yanlışşş:47:

Yani gorumcen yataklikmi yapiyodu eski kocana😳😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kaynanın , kaynın ve adamın bilumum akrabalarının bile yaptıgını gördüm ve hatta halada görüyorum!! arkadasım maalesef bu tarz bi ilişki içinde anlamıyor dinlemiyor laf soylesen adama kusuyor falan ve nerdeyse her haftasonu adamın teyzesinde kardesinde annesinde kuzeninde vs. onların özel günlerine gidiyor geziyor cocuklarla ilgileniyor falan ama adamın ailesi karısına birsey demiyor kadının haberi yok ( yani aslında haberi var kızdan ama adamın ailesinin buna yataklık ettiğinden yok )) cok fena bir durum bu işten sıyrılmasını bekliyorum canalarım sonucsuz kaldı hikaye hep aynı ama dinlemiyor yasadıgının farklı oldugunu düşünüyor er yada gec anlayacak umarım gec olmaz yaptıgı yanlıstan döner:(

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Buraya yazdığınıza göre yorumlarıda kaldracağınızı düşünerek söylüyorum ki sizin için aşk nedir? Yaşadığınız şeyin aşk olduğunu sanıyorsunuz, herşeyden önce ailenizin başını öne eğdirmeye değecek birşey aşk olabilir mi bunu düşünmeniz gerekirdi ayrıca daha kendi geleceğinizi düşünmeniz okulu bitirmeniz gerekirken boyunuzu aşan işlere girmiş kendiniz dahil o adamla çevrenizdeki herkesi üzmüşsünüz. Aşk bu dünyadaki en güzel, en temiz duygu ama siz ve o adam bunu kavrayamamışsınız birde çok büyük bir maharet gibi buraya dert paylaşır gibi yazmışsınız yazıkk!!!

senin yasin küçük anlamiyorsun???? sana su kadar soyleyim.. o adam senin düşündüğün kadar seni sevseydi senin bu yasta adını cikartirmazdi....bosardi karisini anli sanli alirdi seni.....
kusura bakma gerçek acidir.....cok gorduk senin gibi ask yasyanlari... aldiklari beddua , yasadiklari rezillik yüzünden mutlu olamadilar...

Back
X