evli bir bayan olarak...

ne oluyor bee siz insanin özel hayatini cok mi merak ediyorsunuz tarafsiz bir sekilde tartisan biriyle yapamiyorsunuz heralde tövbe Yarabbim bana sabir ver ne olursunn

Sen ailendeki kadınların stereotype sözlerine çalışmışsın belli..."Yarabbim bana sabır ve ne olursun"muş
"Ay fenalıklar bastı" , "Ayol bu ne daraltmayın beni" ve benzeri cümlelerle de destekle kadın olduğunu bravo.
Sosyoloji okumuyorsan da ne bu anket hevesi

Son düzenleme:
sırada ki soruya geçebilir kelebek hazırız hepimiz

eşiniz kaç dakika arayla nefes almanıza izin veriyor olabilir mesela

siz insanin özel hayatini ögrenmekte neden bu kadar meraklisiniz onu anlayamadim burada yardim istemek icin her seyi aciklamak sart mi yok asil siz bozuldunuz sirf özel konulara girmek istemedigim icin ondan sonra cocuk gibi küsüp dalga gectiniz pes vallaha ben bu forumdan ayriliyorum güle güle siz her bokunu paylasacaginiza gercek dünya ile ilgilenseniz iyi olurdu bunun yerine kocalarinizi burada reklam yapiyorsunuz her ufak sorunu detaylarina kadar acikliyorsunuz utanin beee

çünkü kızkızayız çünkü paylaşmak güzeldir çünkü burası kadınlar kulübü.. bu liste uzar gider canım

evet son mesajıyla durum anlaşıldı..üstüne gitmeyin bence.yaraya parmak basmak olayı bence de..

Son düzenleme:

Bakin cözülmeye basladiniz..... :)) Bilgisayar basinda psikolojik tahmin ..... insan psikolojinde bu kadar etkili oldugumu düsünmedim hele de bilgisayar basinda.....

bi önce ki konunda eşinin bu konuda ki tavrını anlatmışsın

sen arkadaşına gidiyormuşsun 1 2 ye kadar oturmak istiyormuşsun ama eşin izin vermiyormuş

çok dertliymişsin o ne peki

hadı sana gule gule ıyıce cıvanadan cıktın sen...sana dıyılecek cok soz varda neyse gece gece bozmayım kendımı
anladın sen....

kocama laf atma onu tanimiyorsun manyak misin nesin

uslubunuza dikkat edin gidin bunları kocanıza söyleyinde belki sakinleşirsiniz

demek ki nefes almanıza bile karışıyor ki bu kadar dellendiniz

böyle işte eşlerini sıkıyorlar geliyorlar burada cesaretli kesliyorlar

saatte geç oldu uyusanız diyorum ağzını çıkanı kulağınız duymuyor çünkü

siz buraya hakaret etmeye mi geldiniz

valla kocanıza da hak verdim yani bu kadar kullandığı kelimeleri bilmeyen kişi de dışarıya izin vermez habire kapışır kavga edersiniz

kendisini dışarı çıkarmayan eşine birşey diyemeyip gelip sinirini buradaki kadınlardan çıkarmaya çalışan bir insan var karşımızda..eşine laf eden yok,doğru konuş.bize ne mutlu mesut yaşayın!!

gelirler kocalarının yaptıklarını yazarlar çoğunlukla yakınırlar kocaya laf dedik mi eleştirdik mi o koca kıymete biner birden böyle savunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…