- Konu Sahibi kelebek2006
-
ne oluyor bee siz insanin özel hayatini cok mi merak ediyorsunuz tarafsiz bir sekilde tartisan biriyle yapamiyorsunuz heralde tövbe Yarabbim bana sabir ver ne olursunn
sırada ki soruya geçebilir kelebek hazırız hepimiz
eşiniz kaç dakika arayla nefes almanıza izin veriyor olabilir mesela
siz insanin özel hayatini ögrenmekte neden bu kadar meraklisiniz onu anlayamadim burada yardim istemek icin her seyi aciklamak sart mi yok asil siz bozuldunuz sirf özel konulara girmek istemedigim icin ondan sonra cocuk gibi küsüp dalga gectiniz pes vallaha ben bu forumdan ayriliyorum güle güle siz her bokunu paylasacaginiza gercek dünya ile ilgilenseniz iyi olurdu bunun yerine kocalarinizi burada reklam yapiyorsunuz her ufak sorunu detaylarina kadar acikliyorsunuz utanin beee
siz insanin özel hayatini ögrenmekte neden bu kadar meraklisiniz onu anlayamadim burada yardim istemek icin her seyi aciklamak sart mi yok asil siz bozuldunuz sirf özel konulara girmek istemedigim icin ondan sonra cocuk gibi küsüp dalga gectiniz pes vallaha ben bu forumdan ayriliyorum güle güle siz her bokunu paylasacaginiza gercek dünya ile ilgilenseniz iyi olurdu bunun yerine kocalarinizi burada reklam yapiyorsunuz her ufak sorunu detaylarina kadar acikliyorsunuz utanin beee
sırada ki soruya geçebilir kelebek hazırız hepimiz
eşiniz kaç dakika arayla nefes almanıza izin veriyor olabilir mesela
kocama laf atma onu tanimiyorsun manyak misin nesin
kocama laf atma onu tanimiyorsun manyak misin nesin
bi önce ki konunda eşinin bu konuda ki tavrını anlatmışsın
sen arkadaşına gidiyormuşsun 1 2 ye kadar oturmak istiyormuşsun ama eşin izin vermiyormuş
çok dertliymişsin o ne peki
kızlar gülümseyin, fotoğrafınızı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?