evli bir bayan olarak...

Acikca söyliyeyim konu sahibi arkadasimizin haline üzüldüm. Ne kadar sert ve olumsuz cevaplar verse bile... Bir disari cikma ,nefes alma ,arkadaslariyla gezme özgürlügü bile elinden alinmis. Bununlarin disinda daha hangi konularda bile taviz verdi kim bilir ..... Cok yazik........

mayıs-haziran arası 3 konu açmış üçü de aynı içerikli..ne araştırmaymış bu,nasıl bir sosyal sorumluluk edinmiş kelebek??dön dolaş aynı yere gel durumunda.

Son düzenleme:
kocam da kocam kocam da kocam kocam da kocam öghh yani
konu zaten çok saçma bi boyuta geçmişte yinede yorum yapıcak olursak ''bir birey olmanın tadını çıkarın''...insanlar kendi başlarına da karar verebilirler

bu sitede özellikle evlilikle ilgili konuları okuyunca kocama 1000 kez daha aşık oluyorum.RABBİM herkese anlayışlı eş nasip etsin diyorum,konu sahibinin de ALLAH yardımcısı olsun...

bu sitede özellikle evlilikle ilgili konuları okuyunca kocama 1000 kez daha aşık oluyorum.RABBİM herkese anlayışlı eş nasip etsin diyorum,konu sahibinin de ALLAH yardımcısı olsun...

hahah ben de kocisimle coook mutluyum siz ne anliyorsunuz ki hicbir seyden haberiniz yok gelip kocami kötülüyorsunuz insanin hikayesini ögrenmeden ne yorup yapip yargiliyorsunuz kocam su an ASKER anladiniz mi siz rahat uyuyabilmeniz icin doguda nöbet tutuyor beni eve kilitleyecek gibi bir durum da olmadi!!

konu sahibi biz senin kocişini kötülemedik hala ısrarcısın ya sabır! bizimde eşlerimiz siz rahat edebilesiniz diye askerlik yaptı ne alaka şimdi? bize ne ya senin özel hayatından,eşinden?!

Daha cok sizin basinizda nöbet tutuyor gibi geldi..........

nasıl bir çelişkidesin cnm sen yaa!..

konu açtın anladık bari açıklama yapsaydın

--kızlar merak edıyorum, kocanızdan ızın alıyor musunuz? ben mısal alıyorum - almıyorum tarzında bir açıklama falan yapsaydın bari..

hem başında böyle bir şey varmıs gibi yazıyorsun, hem de yorumlara kızıyorsun..ne sağda kalıyorsun ne solda.

yaklaşımın yanlış can cazım .

gece çıkmam yalnız, çıkanlarıda hoş karşılamam.... ama gündüz eşimin haberi olduğu sürece çıkarımda gezerimde arkadaşlarımla da buluşurum.... güvendikten sonra eşler niye izin vermesin ki anlamıyorum...zaten gündüz bile izin vermeyen erkekler ya kıskançlık hastasıdır yada güvenmiyor demektir...

müneccimmiyiz pardon? ne yazıosan ona yorum yapıyoruz, ne anlıyosunuz ki ne biliyosunuz ki demişsin, evet bilmiyoruz taksit taksit yazıyosun çünkü, yorumlara kızmaya hakkın yok sen önce net ol net

ooo bende konunun yorumlarını okumadan direk cevap yazmıştım :) meğer konu nerelere gitmiş....bileydim ciddiye alıp yorum bile yazmadım....acıdım konu sahibine.... bak canım senin özgüven sorunun var sanırım....

bu konusahibinin açtığı konuyu aynen yazsak ve 100kişiye sorsak 100'üde aynı şekilde anlar....bu hanfendinin kocası dışarı çıkmasına izin vermiyor... 2+2=4 :)

Ablacım eski konularına da bir baktım da hepsi dışarı çıkabilmeyle, bir kadının dışarıda kalmasına izin verilen max. süreyle ilgili. Bak herkes bu kadar kısıtlanmak normal değil demiş, artık başkalarının dışarıda kalma süresiyle kendikini kıyaslama aşamasını bırak bence, direk harekete geç, artık kocanla kavga mı edersin, burda yazılanları başka kadınların dışarda ne kadar kaldıklarını mı okutursun bilmiyorum, ama evde bunalmaktan bezip burada millete çatıyorsun gibi geldi bana, tabi gerilir insan öyle evde dura dura.

Soruya gelince ben evli değilim ama, annemler enaz 30 yıllık evliler, eski zaman evliliklerinden yani bir de, annem çıkar haftanın 2 günü kursa gider, tonla gün grubu vardır benim ilkokul arkadaşlarımın anneleriyle bile hala görüşür, arada komşularla bi arabaya doluşup tiyatroya giderler gece çıkmak olarak, arada eser komşu günlerini günübirlik istanbulda yapar kurs arkadaşlarıyla günübirlik eskişehire fotoğraf çekmeye gider babam da karışmaz geldiği gittiği saate görüştüğü insanlara. Ama bunları yaparken evini ihmal etmez, biryere gidecekse yemeği önceden hazırlar kaldırır mesela evdekiler için ya da bir gün dışardaysa sonraki günü evde babamla birlikte onun istediği şekilde geçirir, birlikte oturup kahvelerini içerler bahçeyle ilgilenirler falan. Sonuç olarak bir kadın evini ve eşini ihmal etmediği, eşini rencide edecek şeyler yapmadığı sürece, hayatına müdahale edilmesi çok saçma, durup dururken çarşıya bile izin verilmemesi bir insanın gururuna dokunmalı bana göre.

bence arkadaşın kocası bir yere gitmesine izin vermemiş hani bazen kocalrımız hayır gidemezsin derya onun gibi bişe olmuş buda sinirlenmiş deşarj olmak için yazmışşş yada dalga geçiyo bende rahatım gitme gelme konusunda ama ınadı tuttumuda göndermediği de oluyoo haa ben huyuna geçtim yok diyecek yeri sormuyorum bile

Siz düzgün açıklamadığınız müddetçe insanlar bu şekilde anlamakta haklılar, bu kadar sinirlenecek bi durum değil bence bu.Ayrıca daha önceki konularınıza bakılırsa bu durumdan gerçekten muzdaripsiniz .

tabi ki çıkarım ....evliysem köle değilim sonuçta ...arkadaşlarımla da çıkarım...yalnızda çıkarım...anormallik neresinde ? kimse kimsenin sahibi değil sonuçta

bu yorumu şu kk da kaç kere yazdım ve yazıyorum

konu sahibi konuyu açar herkes fikrini söyler
eşi hakkında yorumlar yazılmaya başlayınca konunun yarısı çözülmüş olur zira karşı atağada geçilmişse konu çözülmüş olur

allah mutluluğunuzu daim etsin ne diyelim
biz hiçbirşeyden anlamıyorsak neden konu açıp fikir almak istedin
beklediğinin aksine yorumlar yapıldığı için bu kadar agresif olmanıza gerek yok siz ne sorduysanız ne anlattıysanız ona göre yorum yapabiliriz
yoksa kininiz eşinizin türkiyede bizleri koruduğu ama sizin almanyada olduğunuz içinmi
bu kadar basitleşmeyin lütfen sadece eşiniz değil vatanı bekleyen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…