- Konu Sahibi kelebek2006
-
ne bu konuyu neden actıgını ne de yukarda neyin atarını yaptıgını anladım, allah bize sabır versin asıl
sende azıcık kitap oku
çıkarım arada arkadaslarla toplanıp bıra bılem ıcerız ooh
eşım evde cocuga bakar
arada ararım ıyımısınız dıye
bızı duşunme keyfıne bak ya der
evet terkrar söyleyeyeim bu bir TESPITTI actidigim konuyla hic alakasi yok herkesin görüsü ayni dediginiz cevabiydi bu
ne tespitmiş,o kadar konu açmışsın hala çözümleyememişsin
Tespit felan degil arkadasimiz bu konuya benzer bir kac konu acmis. Konu özel sebeblerden acilmis ap acik ortada konu sahibi kabul etmiyor..
tabi ki çıkıyorum canım her istediğinde...çarşıya da çıkarım gezmeyede alişverişede ...
sana izin vermiyor mu eşin?
saçma bişey bu ele bu devirde
yani birazda güvenle alakalı bir durum bu.acaba eşin sana güvenmiyor mu?
çıkarım arada arkadaslarla toplanıp bıra bılem ıcerız ooh
eşım evde cocuga bakar
arada ararım ıyımısınız dıye
bızı duşunme keyfıne bak ya der
maşallah seninki iyiymiş.hiçbirzaman arkadaşlarla bara gidicem diye izin alamam heralde.
Bazen akşamları yemeğe çıkarız kızlarla ama içkisiz ortamlara.
ulannn bir yardim istedik diye suclu duruma düsürüldük size pes dogrusu insan degilsiniz siz evet bir sorunum var kocamla inkar etmedim bunu ama detaylara da girmek istemedim bu kadar kötü müdür bu ve mutsuz da degilim sorun da henüz yasamadim sirf sözde her sey ha ayni konuyu da acmadim biri aksamlari disariya cikmaktir digeri de gündüzleri tek basina cikmaktir!
Siz dalga gecmeye devam edin siz insan degilsiniz
Arkadaslar siz evli bir bayan olarak tek basiniza disariya cikabiliyor musunuz?Mesela bir saat falan hava almak icin yalniz carsiya falan cikabiliyor musunuz? Veya gündüz kiz arkadaslariyla biraz uzaga gezmeye? Yoksa sizce Bunda bir anormalik mi var?
ulannn bir yardim istedik diye suclu duruma düsürüldük size pes dogrusu insan degilsiniz siz evet bir sorunum var kocamla inkar etmedim bunu ama detaylara da girmek istemedim bu kadar kötü müdür bu ve mutsuz da degilim sorun da henüz yasamadim sirf sözde her sey ha ayni konuyu da acmadim biri aksamlari disariya cikmaktir digeri de gündüzleri tek basina cikmaktir! sizden akil almak icin zaten acmadim o konuyu görüsünüzü ögrenmek icin actim ben mi hataliyim yoksa kocam mi hatali onu ögrenmek istedim özel birsey paylasmadan dedigim gibi siz cok meraklisiniz galiba objektif bir sekilde tartisamiyorsunuz
Siz dalga gecmeye devam edin siz insan degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?