evli bir bayan olarak...

kısss ben kaçırmışım ne olmuş buraşta
konuyu ilk okuduğumda dışarı çıkamamaktan müzdaripti galiba konu sahibesi
şimdi eşini yere göğe sığdıramiiyyiii

Ben de saf saf yorum yapacaktım kiii konu sahibinin aslında eşiyle değil kendisiyle ilgili sorunu olduğunu farkettim. Allah yardımcısı olsun.

Mutlu olduğun kocişini buralarda şikayet etmemelisin. Hem bide askermiş. Hiç öyle bir kocişin arkasından konuşulur mu? Yapmayın efendim...

benim annem gündüzü geç gerekirse gece de çıkardı dışarı,bilmemkaç saatlik bi şehre düğüne de giderdi,gitmişken bi gece arkadaşında da kalırdı:)))
bi gün bunun kavgası olmadı evimizde..bizim üniveristeyi kazandığımız şehre de geldi,ev-yurt aramaya da,bilmediği bi şehir,mahalle mahalle dolaşarak hemde :) evden markete bile çıkamayan bir kadın olsaydı bunları yapamazdı mesela...

Bir tez konusu daha.

Maaşallah bu kk. kadınlarında yüksek lisans yapmayan da yok.

Canım bekliyoruz diğer tez konularını,biz burdayız yardımcı oluruz.

çıkarım arada arkadaslarla toplanıp bıra bılem ıcerız ooh
eşım evde cocuga bakar
arada ararım ıyımısınız dıye

bızı duşunme keyfıne bak ya der

eşım evde cocuga bakar

Maşallah seninki iyiymiş.Hiçbirzaman arkadaşlarla bara gidicem diye izin alamam heralde.

Bazen akşamları yemeğe çıkarız kızlarla ama içkisiz ortamlara.

Tespit felan degil arkadasimiz bu konuya benzer bir kac konu acmis. Konu özel sebeblerden acilmis ap acik ortada konu sahibi kabul etmiyor..

biliyorum canım,konu sahibinin yorumuna ironi yapmıştım

tabi ki çıkıyorum canım her istediğinde...çarşıya da çıkarım gezmeyede alişverişede ...
sana izin vermiyor mu eşin?
saçma bişey bu ele bu devirde
yani birazda güvenle alakalı bir durum bu.acaba eşin sana güvenmiyor mu?

Lütfen böyle özel konulara girmeyelim arkadasimiz kocisiyle cok mutlu.......

eşım evde cocuga bakar

maşallah seninki iyiymiş.hiçbirzaman arkadaşlarla bara gidicem diye izin alamam heralde.

Bazen akşamları yemeğe çıkarız kızlarla ama içkisiz ortamlara.

ooo biz şirince eşliğinde pijama partisi bilem yaparız
hadi ben bekarım ama gelenlerin hepsi kızımın arkadaşlarının evli anneleri
gel keyfim gel

ulannn bir yardim istedik diye suclu duruma düsürüldük size pes dogrusu insan degilsiniz siz evet bir sorunum var kocamla inkar etmedim bunu ama detaylara da girmek istemedim bu kadar kötü müdür bu ve mutsuz da degilim sorun da henüz yasamadim sirf sözde her sey ha ayni konuyu da acmadim biri aksamlari disariya cikmaktir digeri de gündüzleri tek basina cikmaktir! sizden akil almak icin zaten acmadim o konuyu görüsünüzü ögrenmek icin actim ben mi hataliyim yoksa kocam mi hatali onu ögrenmek istedim özel birsey paylasmadan dedigim gibi siz cok meraklisiniz galiba objektif bir sekilde tartisamiyorsunuz

Siz dalga gecmeye devam edin siz insan degilsiniz

Son düzenleme:

İnsanlığı sizden öğrenecek değiliz.

Madem kocişinizle çok mutlusunuz,bir probleminiz yok yanlış anlaşılacak konular açmamayı öğrenmişsinizdir sanırım.Detaylara girmek istemiyorsanız insanların anladığı şekilde yorum yapmasına da katlanırsınız.

tabiki çıkıyorum
istediğim zaman istediğim yere gidiyorum
alış verişe gidiyorum, hava almaya çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum
arkadaşlarımla falan çıkıyorum neden sorun olsun ki?
eşin mi yasaklıyor?

eşimin kızdığı tek şey, gece kalmaları. yani gece başka birinin evinde kalmama izin vermez bi tek

"ULaaan " gibi baslayip kendinizi hakli cikarmaya calisiyorsunuz...

Yardim istiyorum esim gece cikmama gündüz yanliz cikmama izin vermiyor diye mi yazdiniz ??? Tespit etmek istiyorum özelim sizi ilgilendirmez.esimle cok mutluyum hic sorunumuz yok diyende sizdiniz.. Konuyu subjektiv bir sekilde yazsaydiniz objektiv cevaplar alirdiniz konu güzel bir sekilde tartisilirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…