- 13 Temmuz 2018
- 127
- 109
- 18
- 32
- Konu Sahibi durmagogebakalim
-
Rüya görmediğini söylüyor. Olabilir mi rüya görmeden bu durum ? O kafama takıldı eğer rüya görmeden böyle bişey olmuyorsa bana neden görmedim diyor gördüm demek yerineNeden sorun ettiniz bu durumu? Gayet normal. Ben de rüya görüyorum bazen. Kendinizde ya da eşinizde bir sorun olduğunu düşünmeyin.
Kimse kimsenin anatomisine karışmıyor. gece boşalması sperm biriktiğinde atılması gerektigi icin mast. veya iliski yoksa cinsel içerikli rüya gorerek olan bir rüya ben böyle biliyorum ve akşamdan ilişkiye girip gece tekrar boşalması bu yuzden merak ettirdiErkeklerin anatomisine bile karışır hale geldik yazık adamlara vallahi
Rüya görmediğini söylüyor. Olabilir mi rüya görmeden bu durum ? O kafama takıldı eğer rüya görmeden böyle bişey olmuyorsa bana neden görmedim diyor gördüm demek yerine
ee tamam varsayalım rüyasında birini gördü napacaksınız yani nereye varmak istiyorsunuz?Kimse kimsenin anatomisine karışmıyor. gece boşalması sperm biriktiğinde atılması gerektigi icin mast. veya iliski yoksa cinsel içerikli rüya gorerek olan bir rüya ben böyle biliyorum ve akşamdan ilişkiye girip gece tekrar boşalması bu yuzden merak ettirdi
Kafana takacagını bu konuyu büyüyeceğini bildiği için olabilir mi? Yada hatırlamıyordur rüyayı büyük ihtimalle.Rüya görmediğini söylüyor. Olabilir mi rüya görmeden bu durum ? O kafama takıldı eğer rüya görmeden böyle bişey olmuyorsa bana neden görmedim diyor gördüm demek yerine
buraya konu açacak kadar takıntılı biri olduğunuzu bildiği için olabilir miRüya görmediğini söylüyor. Olabilir mi rüya görmeden bu durum ? O kafama takıldı eğer rüya görmeden böyle bişey olmuyorsa bana neden görmedim diyor gördüm demek yerine
Rüya görmediğini söylüyor. Olabilir mi rüya görmeden bu durum ? O kafama takıldı eğer rüya görmeden böyle bişey olmuyorsa bana neden görmedim diyor gördüm demek yerine
Ayy adam huyunuzu biliyor demekki bu soylememis haliniz e bide söylese vay adamcagizin haline.Rüya görmediğini söylüyor. Olabilir mi rüya görmeden bu durum ? O kafama takıldı eğer rüya görmeden böyle bişey olmuyorsa bana neden görmedim diyor gördüm demek yerine
Rüya görmedim diyor ve bende rüya görmeden bu olayın olup olmayacağını merak ediyorum çok merak ettiyseniz öyle söyliyim. Çünkü eşim rüya görmedim derken yalan mı soyledı neden yalana gerek duydu bunu anlamaya calısıyorum oldu mu ?ee tamam varsayalım rüyasında birini gördü napacaksınız yani nereye varmak istiyorsunuz?
adama akşam benimle seviştin niye başka biriyle rüyanda sevişiyorsun mu diyeceksiniz anlamadım ki
Rüya görmedim diyor ve bende rüya görmeden bu olayın olup olmayacağını merak ediyorum çok merak ettiyseniz öyle söyliyim. Çünkü eşim rüya görmedim derken yalan mı soyledı neden yalana gerek duydu bunu anlamaya calısıyorum oldu mu ?
Olabiliyo canim eşimdede olmustuRüya görmedim diyor ve bende rüya görmeden bu olayın olup olmayacağını merak ediyorum çok merak ettiyseniz öyle söyliyim. Çünkü eşim rüya görmedim derken yalan mı soyledı neden yalana gerek duydu bunu anlamaya calısıyorum oldu mu ?
Huyum ? Bunu buyuk sorun haline getirecek biri olsaydım bana bosaldıgını soylemezdi soylemeseydi de ruhum duymazdı tanımadan ne rahatça bir yorumAyy adam huyunuzu biliyor demekki bu soylememis haliniz e bide söylese vay adamcagizin haline.
Rüya görmedim diyor ve bende rüya görmeden bu olayın olup olmayacağını merak ediyorum çok merak ettiyseniz öyle söyliyim. Çünkü eşim rüya görmedim derken yalan mı soyledı neden yalana gerek duydu bunu anlamaya calısıyorum oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?