- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi durmagogebakalim
-
Ben sen ne zamandir sarisin beğeniyosun derimÇok afet bir sarışınla halvette gördüm kendimi karicim dese,mesela...
Napardiniz
Bu konuyu niye dert ettiniz siz bi sadede gelseniz ya ha problem ne ?Huyum ? Bunu buyuk sorun haline getirecek biri olsaydım bana bosaldıgını soylemezdi soylemeseydi de ruhum duymazdı tanımadan ne rahatça bir yorum
Çok afet bir sarışınla halvette gördüm kendimi karicim dese,mesela...
Napardiniz
Aaa ne kadar hoş, bende esmer ve vücudu taş gibi bir adamla seviştim bütün gece derdimÇok afet bir sarışınla halvette gördüm kendimi karicim dese,mesela...
Napardiniz
Ben sorularımı yazdım senin bir fikrin yok anlasılan ha zorlamasan beyincigini daha fazlaBu konuyu niye dert ettiniz siz bi sadede gelseniz ya ha problem ne ?
Nolcak ki.. Vücut bi süpriz yapmış işte üzerinde düşünmeye değmez.Bu sabah uyandığımızda eşim gece bir sıcaklık hissettim uyandım ve boşalmışım dedi nasıl yani dedim rüya görmedim nasıl oldu çok şaşkınım dedi. Dün gece beraber olmuştuk. sabahına böyle birşeyin olması moralimi bozdu. Her gün ilişki isteyen libidosu tavan yapmış biri de değil. 2-3 güne bir olur.
Evli bir erkeğin rüyalanması normal mi başına böyle birşey gelen oldu mu? Rüya görmeden boşalma olabilir mi?
Aaa ne kadar hoş, bende esmer ve vücudu taş gibi bir adamla seviştim bütün gece derdim
Aaa ne kadar hoş, bende esmer ve vücudu taş gibi bir adamla seviştim bütün gece derdim
Soruyla ilgili fikriniz yoksa konuma yorum yapmayın, kişiliğim ve benim o potansiyelde olup olmadığımı açtığım konudan anlayamazsınızHadi şimdi kandırmayalım kimseyi...
Adama hayatı zindan edecek potansiyel var sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?