Evli bir erkek size aşık olsa ne yapardınız?

Gecenlerde iyi tanidigim evli biri bu sekilde yaklasmak istedi ama kendi adima hic sanslari yok, olamaz da..yuva yikanin yuvasi olmaz,Allah korusun!klava:

kafasını kırarım! bu gün benim için karısını boşayan...yarın başkası için beni boşar derim........

axzıma gelenı sayar kafasını kırardım.. tanıyosam karısınada soylerdımlmaz:

büyük konusmak istemem ama bgn bnm için eşini bırakıosa yarındaa baskası için beni bırakır asla güwen olmaz ölelerine kalsn ben istemem

Aynen büyük konuşmamalı hiç bişeyde bikere bana duygularını açacak kadar seviyeyi ilerletmezdim. Ki oldu bi gaflet anımda dedi beynine tükürürdüm sanırsam kendimi hakarete uğramış hissederdim bide falan filan klava: kısaca çizerdim.
Allah (cc.) böyle niyeti bozuk, ruhu bozuk kişilerden herkesi korusun.

Bende evliyimki onun boşanmasına gerek yok.
Çünkü ben ona aşık olmadığıma göre boşanmayacağımdır.
Dolayısıylada onunda boşanmasına gerek kalmaz.
Ama allah fesatla karşılaştırmasın illaki tava getirir.
Mutluyum ben, ne kimse bana aşık olsun nede ben kimseye.
Aman Allah korusun...

hiç bir şey yapamazsın.kendi hayatı kendi kararı.istediğin kadar uyar,triplen asla dinlemeyecektir.evli insanlarla olan ilişkilerin hepsi metreslik-parasını yeme-adamın şerefsizliği-kızın şerefsizliği şeklinde değildir.evli olan adam da kız da çok iyi insanlar olabilir.aşık olmuşlardır,söz geçiremiyorlardır mantıklarına.bunlar doğal şeyler.aldatılmak tabiki de berbat bir şey.Allah kimsenin başına vermesin.ama kişiliği düzgün olan insanlar söz konusuysa,emin olun o erkek eşini aldatmamak için yeterince direnmiştir zamanında ama evde aşılamayan sorunlar olduğundan gözü başkalarına çevrilmiştir.adamın evde neler yaşadığını nerden bilebilirsiniz ki? belki eşi ile çok sorunlu,eşi onu itiyor,yetmiyor.ya da belki adam da eşi tarafından aldatılıyor? bu tabiki de çözüm aldatmak değildir,boşanmaktır.ama işte bazı insanlar kendisine sığınacak yeni bir liman bulamadan,diğer mutsuz olduğu limanı terkedemez.ya da çocukları olduğundan boşanamaz...bir de şu pencereden bakın : insan kendisini mutlu eden,kendisine yeten birini asla aldatmaz... (bu herkes için geçerli değil tabi,çapkınlığı kastetmiyorum mesela.onlar apayrı konular)

ben bekarken birisiyle tanıştım,meğer adam evliymiş ve iki de çocuğu varmış,ama daha yeni tanışmıştık,aramızda henüz flört bile olmamıştı(iyiki de olmamış).bana çok aşıktı,bende ona karşı ilgisiz değildim ama sonra evli olduğunu öğrendim ve hemen bu işin imkansız olacağını söyledim,ağladı zırladı,boşanırım falan dedi.asla ama asla böyle birşeye razı gelemezdim,hatta hiç suçum olmadığı halde böyle bir şeyi yaşadığım için ve onun bana bu söyledikleri için kendimi çok suçlu hissettim ve kendimden nefret ettim ve tabiiki bir daha asla görüşmedim.Allah korusun.ne işim olur evli adamla.

bugün karısını yüzüstü bırakmayıı göze alıosa yarında aynısını bana yaparr.
hiç işim olmazz.
bekarların suyumu çıkmışş

arkadaşlar hepiniz bir soru.evli bir erkek size aşık olsa ve sizinle evlenmek istese.karısından boşanmayı bile göze alıyor.bu durumda siz ne yapardınız.

yok canım

boşanmasın karısındandelikafadulden

öyle de evlenirizsempatiksalakcinni

nasıl bir konuysa:1shok:

benim arkadaşımda aynı durumda çocuk eski sınıf arkadaşıymış .evlenmiş ve 2 çocuğu var ve görüşüyorlar telde ayrı şehirdeler .. senin için ayrılırım diyormuş oda seviyor ama böyle bişey yapmaması gerektiğini de biliyor çok zor gerçekten. vazgeçirmeliyim bnde

evli bir erkek bana aşık hem de senelerdir hatta yenı bebeği oldu ,arada ben eevlendım 4 yıl evlı kaldım bosandım
hala da utanmadan mesajlar maıller artık bıktım bıktım ,,hem de aynı sırkette calısyoruz
süreklı yuzyuze bakmak zorundayız hem de benım cok cok uztumde calısan bır kısı toplantılarımız egıtımlerımız oluyor çok kötu bır durum

kesınlıkle yanasmam ,,asla Allah tan korkarım bırkere benım gbı bır bayanın asla canını yakmam...yarın öbürgun aynı sey benım de basıma gelırse diye düşünurum ve uzak dururum kesınlıkle....

tabı canım hemen bosanırlr zaten.onun ıcın bebek yaparlar.yok cocuk kucuk yok su yok bu bu arada sen gecen yıllarınla kalırsın o da gonlunu egledıgıyle.sakın sakın derım ben.....

Beklentiler nedir? Yani Her ilişkide insanların birbirinden beklentileri vardır. Annenin evladından,kardeşlerin birbirinden,öğretmenin öğrencisinden,patronun çalışanından,Kadının kocasından beklentilerinin olması çok doğal AMa evli bir erkeğin başka bir kadından ya da bir kadının evli olan bir adamdan beklentisini hala çözebilmiş değilim. Çünkü Bİr düşünün Aşık oluruz ve bir beklenti içine gireriz; o kişiyle birlikte olmak hatta bir ömür geçirmek onunla herşeyi paylaşmak isteriz. Ama evli olan bir başkasının olan ile bu tarz bir beklenti içine girilmez. Saçma mantıksızca. Dİceksiniz belki AŞkta bazen mantık çalışmaz. Ben bu söze hiç katılmıyorum. o AŞk değil olsa olsa insanların o an içinde bulundukları psikolojik durumdan dolayı boşluğu doldurma ihtiyacıdır. Günümüzde
1) internet üzerinden chat yaparak
2) Aynı iş yerinde çalışanlar
3) Arkadaş grubundan
4) En kötüsü akrabalardan biriyle

eşlerini aldatabiliyorlar. Öncelikle internet üzerindeki sohbetler insanlar gerçek açığa çıkarmaya korktukları kişiliklerini rahatça açığa vurarak dilediklerince sohbet edebiliyorlar.Gerçekte anlatamadıklarını anlatabiliyor ya da her zaman hayallerini kurdukları kişiliklere bürünebiliyorlar. Bu tarz ilişkiler insanın kendini aldatmasından öteye gitmiyor.Tv'lerde ve gazetelerde de gördüğümüz gibi sonları da pek iç açıcı bitmiyor. Aynı iş yerinde olanlarda ise hergün gördüğü birine insanın alışması ve evinde en ufak bir aksilikte o kişiye karşı bişi hissetmesi mümkün olabilir ama bu da AŞk değil Sadece farklı bir heyecan yaşama isteğidir. Arkadaş grubunda kendi partnerine mana bulan ama diğer kişinin hep güzel yönlerini gören kişi de AŞık olduğunu sanabilir. Ama bu da sadece komşunun tavuğu komşuya kaz görünür mantığıdır. ÇÜnkü bir kişi arkadaş olarak farklı,sevgili olarak farklı,eş olarak tamamen farklıdır.Bu tarz ilişkilerin sonu da pek iyi bitmez.Akrabasıyla eşini aldatana ise sadece sapık fikirli sapmış insanlar olarak tanımlıyorum. Yukarıdaki yorumları okudum. Daha çok kadınlar beni dinliyor diye başka adamlarla flört edebiliyorlar. Bİr gün vicdanlarını mantığını kendi dinleme cesareti bulsalar yaptıkları yanlışı farkına varıcaklar ama buna cesaret edemeyip bazı saçma nedenlerin arkasına sığınıp yaptıklarının yanlış olduğunu kabul etmiyorlar. Aşık oldum seviyorum diyorlar.

Hayatta kimse kimseyi aldatamaz. insan Sadece kendini aldatır. Aşk ya da Sevgi bu tarz ilişkilerde yoktur. Çünkü AŞk böyle yasak ilişkilerle kirletilmicek kadar temiz ve masum bir duygudur. Allah herkese akıl fikir ve vicdan versin.

insan duygularına ne kadar hakim olamasa da,,,aşk ne kadar kural tanımasadaaaa,şöylede bi gerçek var ki bunu hiç unutmamak lazım...tehlikeli sularda yüzmeyii bi tarafa bırakın tehlikeli suların kıyısından bile geçmeyin bencee...yüreğinizin acısını dindirmek hiç kolay olmaz sonrasında......

''o adam evliyken başkasına aşık olabiliyosa, benimle evlenince de başkasına aşık olabilme ihtimali vardır'' diye düşünüp böyle bir şeyi kabul etmezdim

Bir iki ozel durum disinda,her ne kadar bu "evli erkekler' her kusun etini yiyebileceklerini saniyorlarsa da bence yaniliyorlar, dunyada erkek mi kalmadi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…