Evli bir erkekle birlikteyim .

Bile bile lades demissin sen. Tabiki vicdanin rahat olmayacak. 40 gun 40 gece dugunler yapsaniz saraylarda otursaniz bile vicdaniniz rahat olmayacak. Care? Care bitirmek bu iliskiyi. Hatta hic baslamamak ama siz onu becerememissiniz. Adam, adam degil basta. Hamile karisi evde onu beklerken senle vakit gecirdi he.. belki kadinin sancisi tuttu, bir sicak nasilsina iyimisine ihtiyac duydu. O seninle gonul eglendiriyordu. Yazilar olsun o adama. Boyle bir varligi es olarak kabul edebilecek misin? Sende pek masum degilsin! Erkek olsam guvenmem sana. Evli halimle benimle sevgili olmayi goze alan kadin korkutur beni. Kisacasi ayril..

ŞU İKİNCİ KADINLAR MASUMDUR DİYENLER NEREDE????

Bakın izleyin karşınızda terrrtemiz pırılpırıl saf ve masum biri var

Hadi gelinde bu masumiyet müzesini teselli edin
şu söyledıgını sanırım ancak diğer bi 2. kadın demiştir.
şu var, eğer adam evlı oldugunu söylemedıyse orası ayrı!

Ne olursa olsun cocugunun annesini ayni zamanda da hamile bir kadini aldatan adamdan gecmiste karisina nasıl hayir gelmediyse gelecekte de sana hayir gelmez. kendine yazik edersin. Ve buyuklerimiz bosuna dememistir yuva yikanin yuvasi olmaz. En basta kendini o kadinin yerine koy. Cocuklariyla beraber ortada kalmak mi yoksa cocuklarini ve kocasini baska kadinla paylasmak mi? Hangi birini kaldirsin? Sadece düşün. Ben de evli adama aşık oldum zamaninda. Ama kendimi frenlemeyi bildim. Kopamamak reddedememek hepsi yalan. Her sey insanin icinde bitiyor. Karakterli bir kadinsan eger kendine dur demeyi bileceksin gun gelir aynilarini yasarsin.

Cok gecmis olsun. Pisliklerinde bogulsunlar insallah. Surum surum surunsunler. Allahin cezalari. Ne desem bilemedim gercekten cok uzuldum..

başın sağolsun,ALLAH SABIR VERSİN.

TEBRİK EDİYORUM GERÇEKTEN DAHA GÜZEL Bİ YORUM OLAMAZDI

Of cok kötü hic uzulme rabbim yuzunu hep guldursun digerlerininde allah belasini versin

Ben bi kendi konuma bakiyim

burda yazdım bana hiç böyle yazmadınız diye saolsunlar acidilar heralde mesaj bildirimi geldi

Konu Sahibi pismanliktan ölürken de yaz buraya aldatildim ani karar verdim, ben seni sevmiyormusum, keşke boşanmayaydim, sözlerini duyuncada yaz. . Çünkü emin ol sonun bu..

Bu sefer çok sesli güldüm :) konu sahibi sen gülme sakın

he canim bosansin siz evlenin sonra sende 5 sene sonra artik yazarsin cok sevmistik savastik kavustuk ama beni aldatti inanamiyorum cok kötüyüm....neden ben nedenide ekle ohh cuuuk diye oturur

canim birak bunu kendini avutma birak bu isleri kendini aldatiyosun sen o esini degil!!!!!!!
ne hayir gelir
senin icin rahat olacakmi evlenseniz bile o adamla
herseyden süpheleneceksin bir kere yapan her zaman yapar yapmasa her an yapacak damgasini yer

ailen.......

düsünemiyorum bile

aklini basina topla!

Babaannemin lafı var söyleyim mi ya banlarsa mune beni

hayat hep bir yinelemeden ibarettir ve unutmamak gerekir ki insan kirdigi yerden kirilir. bu inanclar asla bir klise degildir. fakat elbette ki ne yasayacaginizi da yalnizca Allah bilir. yargilamak biz kullarina dusmez !!!

bu tur konulara insan tevekkulle cevap vermelidir. cunku kinadigi basina gelmeden olmeyecektir insanevladi.

simdi gorusume gelirsem:

her iliskinin kendine gore bir temeli vardir. biz desek ki evet bosanir ve evlenirsiniz yahut hayir bosanmaz ve ayrilirsiniz... yalan olur. bilemeyiz. fakat sizin evvel kendinize sunu sormaniz ve bunun yanitini iyice kabullenerek yol almaniz gerekir;

- bu vicdan ile hayat boyu yasayabilecek misiniz?

eger yasarim diyorsaniz; kimseye sakiz etmeyin durumunuzu.

yok eger yasayamam diyorsaniz; kimseye de sakiz etmeyin adinizi.

nisanlin allahin sevgili kuluymus.o senn icin degil de sen onun icin yanlis insanmissn.sen karisinin hamile oldugunu bile bile bu adamla birlikte olmaya devam ettn.kendini hic o kadinin yerine koydun mu?hamilelerin duasi da bedduasi da tutarmis cnm bnu unutma.sen o kadinin o cocuklarin vebalini asla odeyemiceksin.bde vicdandan bhsediyosun.sende olsa bunlari ypmazdn heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…