- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
O nasil beddua kiz ödüm citladi okuyunca ayh evlerden irak
Bende iki yıl önce bugünlerde ihanetten değil Yaşadığım üzüntülerden bebeğimi kaybettim. Ogün dünya Başıma yıkılmıştı ama bugun iyki olmamış diyorum. Allah'ın yaşattığı hiç bişey sebepsiz değil. Allah onlardan çocuk sahibi olmamızı istememişBugün de tam Bebeğimi kaybetmemin yıldönümü. O sabah doktora gittim çok sağlıklı bebis dedi.. Hiç unutmam gittim koca bir pizza yedim bebis im de yesin dedim. Ve bebis e kıyafetler aldım birsürü. . Doğum yaklaşıyordu bebek odası aldık ablamla. Akşam da ihaneti öğrendim o his olum gibi. Yok oldum o an ve bir kanama bebisi kaybettim. Boşandım ama o acimi hiç unutmam her uyandığım sabah eski eşim ve ahlaksız kadına beddua ederim.. Sana hissedilenler de bunlar bilgine..
Babam ben küçük yaştayken vefat ettiYaziniza saglik, ne guzel anlatmissiniz gervekleri, kesin bu kadininda babasi kucuk yasta terketmistir, ya da babasi buna hic onem vermiyordur ki, omru boyunca yasadigi erkek eksikligi acisini baska kadinlara farkli noktadan yasatarak egosunu tatmin ediyor. Bu asagilik bir davranis boyle bir insana ancak acirim ben.
Babam ben küçük yaştayken vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?