Babam ben küçük yaştayken vefat etti
Babam ben küçük yaştayken vefat etti
Ya bu olabilir mi? Nerde bayani buraya yonlendirelim. Belki de odur.Aldatildim yazan konudada cocuklarinin 5 yasinda ve 5 aylik oldugunu yazan bayan var.
Senin gibi yuva bozup adına aşk koyan KÜÇÜK OROSPULAR bi bitmediii
Babasız kalmanın acısını başkalarından çıkarma lütfen...Babam ben küçük yaştayken vefat etti
ayıp kızSenin gibi yuva bozup adına aşk koyan KÜÇÜK OROSPULAR bi bitmediii
Yazdım rahatladım ohhİşte bu olmadı. . 32 sayfadır herkes içinde tuttu bu ''küçük'' sözcüğüYazamıyorsak vardı bi bildiğimiz. .
zaten yaşar, kimse yaşattığını yaşamadan ölmez hala şaşkınım şu okuduğumaSimdi birsey yazicam da degmezsin iste degmezsin evli bir adamin yuvasini yiktigin icin sende aynisini yasarsin insallah
Babasini kucuk yasta kaybetmis,terkedilmis binlerce milyonlarca insan var, sen suan o kadinin esini ve o cocuklarin babasini calarak kendine masaldan bir es ve baba uydurdugnu dusunebilirsin, ve onlari oyle essiz babasiz birakmak sana belki kabul etmek istemedigin bir haz verebilir. Ama cok yanlis yoldasin, seninki ask degil,bir nevi tutunma bir nevi caresizlik hatta ileri gidicem simariklik. Bundan kisa zamanda geri donmelisin, bu adamda sana istedigin seyler asla ama asla olmayacak yalnis yoldasin.Babam ben küçük yaştayken vefat etti
Yazdım rahatladım ohh
Banlancam biliyorum ama hakediyor bunu neden ona saygı duyuyim ki haketmiyor.ayıp kız
gizli kelimeyi demek yasak
Kızzzzzz ne ettin sennnnSenin gibi yuva bozup adına aşk koyan KÜÇÜK OROSPULAR bi bitmediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?