Evli bir kadının başkasına aşık olması

Sürekli soruyor ise yanlışmı yapıyorum acaba diye ,o zaman kendiside farkında yanlış yaptığının . Tebrik edemeyeceğinize göre bence hata yaptığını söylemelisiniz ..

Valla samimi bir arkadaşım böyle bir şey yaşasa onu bu heyecanından vazgeçirmeye uğraşır,kaybedeceği şeyleri gözüne gözüne sokar açmaya çalışırdım gözlerini...
Hiç tereddüt etmezdim doğrumu yapıyor yanlışmı diye.Birde çocukları varmışş yazıkk.Hiçmi gözü onları da görmüyor.
Mutsuzsa eşiyle ya boşansın yada bu şekilde devam ettirmesin.

merak ediyorum.. pembe düş, masum aşk derken, böyle bir evliliği olan kadınların platonik aşklarını mı yoksa, içinde cinsellik barındırmayan aşkımı ifade ediyorsunuz?

aşkın saflığı, masumluğu olmaz.. aşk= aşk 'tır..

evli, ama boşanamıyor, safça karşı komşuya, bir mağazanın sahibine, maliyedeki memura vs vs aşık.. onu düşlüyor.. düşlerken mutlu oluyor.. adamı görünce heyecanlanıyor..belkide eşinin yerinde onun olmasını arzuluyor..

yada aşık olduğu adamla flört ediyor.... ama öpücük yok, dokunuş yok.

hangisi bunlardan?..

yada sadece düşüncelerde kalan eyleme geçmeyen aşktan mı bahsediyorsunuz?

hangi aşk eyleme dökülmeden durur? kim aşık olduğu kişinin hislerini bilmesini istemez? onu hislerinide bilmek istemez?

insanların bir sabrı vardır.. o sabır taştığı an, her türlü eylem gerçekleşir..

kesinlikle bu şıktan bahsediyorumm
tabiki bi sabır var
işte o tükendiği zamn gözünü karartır ve boşanır
sonrada hayalini kurduğu yaşamı özgürce yaşar

kan çiçeği dünyayı ne kadar toz pembe görüyorsun öyle...
yazdığın şiirsel yorumlar ..
hayatta olup bitenleri doğal karşılaman...
enteresan geldi açıkcası...CADIARZU
ben yine diyorum hiç bir gerekçe haklı çıkarmaz benim nezlimde..
illegal hiç bir ilişkiye saygı duyamam ben..
bahsettiğin gibi evli ama kendini pembe düşlerle avutan kadınlarada yoktur saygım...
ha koynuna girmişsin ha pembe düşlerle hayal etmişsin..
aldatma aldatmadır fiilen yahut beynen her iki şekilde haklı kılmaz..alsanaalsanasmile
önce boşanacak sonra pembe düşmü kuracak masumcamı yaşayacak ne yaparsa yapacak...
ama illa boşanacak...

aynısını en samimi arkadaşım yaşadı... ben karşı çıktım kızdım bağırdım ama vazgeçmedi... boşandı o zaman sustum şimdi evlenecekler. ancak benim asıl endişelendiğim başkalarının ahını alanalar nasıl mutlu olacak, yada evli kadının aklını çelen adam nasıl evinin sadık erkeği olacak...allah hayırlısını versin

eşiyle ilgili sorunlarımı var arkadaşınıın..ne bileyim eşinin ilgisizliği,dayak,vurdumduymazlık,sürekli tartışma vs. gibi..arkadaşını bu hisleri yaşamaya eşinin davranışlarımı yönlendiriyor acaba o yüzden mi dışardan bir arayış içerisinde kalmış..altta yatan neden de önemli..geçici bir heves için evliliğini riske atmamalı..ama eğer ortada bir evlilik kalmamışsa ayrılsın kimle isterse onunla birlikte olsun..

evliyken bir baskasına aşık oluyorsa bir kadın ya eşine aşık deildir bir baskasını gözü görücek kadar yada artık aşk bitmiştir ama bunu aldatma boyutuna getirmeden bitirmek gerekir yada o evlligi bitirmek gerekirr kimseye zarar vermemek içinn

Eğer başka birine aşıksa,boşansın..
ki böyle bişey yaşamayı göze alıyosa,boşanmaıda göze alması gerekir..
Seninde bu durumda evet arkadaşım yaptığın yanlış diyip tavrını belli etmelisin..
O bunu sana sormakdan çekinmiyosa,sen neden yanlış oldğunu söylemekten çekiniyosunki ??

aynı paralelde düşünüyoruz
ayrılıdığımız tek nokta
benim boşanamayanlara saygı duymam
senin saygı duymaman
diyorumya işte ne kadar aldatma olup olmadığı uzun bi tartışma konusu
kişilere göre değişir bunun rengi
ve evet bu dünyada olmaz dediğim herşeyle karşılaştım
o yüzden daha etraflıca düşünüp büyük konuşmamaya dikkat ediyorum
bu kadar geniş düşünmemde bu yüzden galiba

iki arada kalmak cok zordur..demekki eşine olan sevgisi ve saygısı azalmış..kendini bu arada kalmaktan kurtarmalı ve bı an önce yönünü seçmeli.....aşk güzel bir duygudur zamanı ve mekanıda yoktur ancak evlilikte bazı seylerden feragat etmeyı gerektırır hele de cocuk varsa...

aynen katılıyorum arkadaşıma....
yanlış olduğunu kafasına vura vurar göstereceksin gerekirse anlamıyor mu diğer arkadaşlarım gibi boşanmasını dile getireceksin eşine saygısını daha fazla yitirmemesi açısından.....yerimseniben

Allah'ım sen kimseye böyle bir durum içinde bırakma yarabbim...:Saruboceq:

ya arkadaşlar bu artık o kadar arttı ki.benim teyzemin bir arkadaşı var evli teyzem 42 yaşında o kadında öyle olmalı.kocasıyla çok severek evlenmiş.dıştan gör asla konduramazsın ama akdın bir süredir başka bir adamla telefonda konuşuyormuş aynı soruyu o da teyzeme sormuş.teyzem bu konuda çok katıdır.çok konuşmuş kadınla yanlış yoldasın kendine gel diye.ama neden boşanmıyorlar biliyor musunuz.kurulu düzenlerini rahatlarını bozmamak için.benim anlattığım kadın kocasından dolayı çok rahat.son model otomobiller mücevherler aklınıza ne gelirse kadın tüm imkanlara sahip.geldin diyen yok gittin diyen yok çok rahat o yüzden rahat batmış olmalı.çünkü emin olun hayattan zevk alacak bir şeyi kalmayan her şeye sahip insanlar sapıtıyor.bu yüzden boşanmıyorlar.biri gönlünü hoş tutuyor diğeri ihtiyaçlarını karşılıyor.ohhhhhhhh ne alaka kim vazgeçer.zaten bu kadınlarda ar namus olsa bunu yapmazlar.

işte bu alanen aldatmadır
kesinlikle bu tarz insanların aşık olduklarına inanmıyorum
iki taraflada gönül eğlendiriyorlar...

arkadaşına neden sessiz kalıyorsun ki... onu kendine getir, gerekirse bağır çağır, onun ihtiyacı olan da bu emin ol. yanlış yapıyorsun de. eğer aşığım dediği adamla aynı yerde çalışıyorsa işten ayrılsın. kocasını aldattığının farkına varmasına yardımcı ol. ha evliyken başka birine aşık olabiliyorsa bu bitse bile yenisi de gelebilir. eşi beklentilerine karşılık vermiyorsa boşansın, boşanmıyorsa kocasına bağlanmaya çalışsın. bu işin sonu hayır değil.

bir tanıdığımın yanında çalışan bir bayan vardı, bir çocuk annesi, işyerinden evli bir adam bu kadına aşık oluyor, zaten aynı odada çalışıyorlar, kadında adama karşılık veriyor ve beraber oluyorlar, ilişkileri bir süre devam ediyor. sonra kadın pişman olup ayrılmak istiyor, yaşananları yok saymak istiyor... ama adam kadını bırakmıyor, kadını kocasından kıskanıyor, kendi karısını çok aşağılayan bi adam bu hiç korkusu yok. bu kadını sürekli tehdit ediyor, kocana anlatıcam her şeyi diyor, ya benimsin ya toprağınsın diyor. son durum mu kadın şu anda toprak altında hem de 20 li yaşlarında. 2. intihar girişiminde hayatını kaybetti. ölümüyle herşey ortaya çıktı. oğlu ve eşinin halini siz düşünün. yanlışın bir keresi yok maalesef, bir kereden yol olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…