- Konu Sahibi affedilmeyen
-
herkes boşanamıyoki amaa
ben dünyada yapayalnız olan
kendine hayalleri dost seçen kadınlardan bahsediyorum canım arkadaşıma.s.
tabiki boşamak iki taraf içinde en ahlaklı en kesin çözüm
ama buna cesaret eden hayatı tam anlamyla yaşama şansını elde eder
cesareti olmayan dört duvara bakan kadınlarada çok görmem ben pembe düşleri
acı ama gerçek
merak ediyorum.. pembe düş, masum aşk derken, böyle bir evliliği olan kadınların platonik aşklarını mı yoksa, içinde cinsellik barındırmayan aşkımı ifade ediyorsunuz?
aşkın saflığı, masumluğu olmaz.. aşk= aşk 'tır..
evli, ama boşanamıyor, safça karşı komşuya, bir mağazanın sahibine, maliyedeki memura vs vs aşık.. onu düşlüyor.. düşlerken mutlu oluyor.. adamı görünce heyecanlanıyor..belkide eşinin yerinde onun olmasını arzuluyor..
yada aşık olduğu adamla flört ediyor.... ama öpücük yok, dokunuş yok.
hangisi bunlardan?..
yada sadece düşüncelerde kalan eyleme geçmeyen aşktan mı bahsediyorsunuz?
hangi aşk eyleme dökülmeden durur? kim aşık olduğu kişinin hislerini bilmesini istemez? onu hislerinide bilmek istemez?
insanların bir sabrı vardır.. o sabır taştığı an, her türlü eylem gerçekleşir..
kan çiçeği dünyayı ne kadar toz pembe görüyorsun öyle...
yazdığın şiirsel yorumlar ..
hayatta olup bitenleri doğal karşılaman...
enteresan geldi açıkcası...CADIARZU
ben yine diyorum hiç bir gerekçe haklı çıkarmaz benim nezlimde..
illegal hiç bir ilişkiye saygı duyamam ben..
bahsettiğin gibi evli ama kendini pembe düşlerle avutan kadınlarada yoktur saygım...
ha koynuna girmişsin ha pembe düşlerle hayal etmişsin..
aldatma aldatmadır fiilen yahut beynen her iki şekilde haklı kılmaz..alsanaalsanasmile
önce boşanacak sonra pembe düşmü kuracak masumcamı yaşayacak ne yaparsa yapacak...
ama illa boşanacak...
valla canım evet yada hayır demekte neden tereddüt ediyorsun bilemedim ne var bunda tereddüt edecek, gayet açık yapacağın şey
tabii ki de sana akıl danışıyosa bunun yanlış bi yol olduğunu söyliceksin
ya arkadaşlar bu artık o kadar arttı ki.benim teyzemin bir arkadaşı var evli teyzem 42 yaşında o kadında öyle olmalı.kocasıyla çok severek evlenmiş.dıştan gör asla konduramazsın ama akdın bir süredir başka bir adamla telefonda konuşuyormuş aynı soruyu o da teyzeme sormuş.teyzem bu konuda çok katıdır.çok konuşmuş kadınla yanlış yoldasın kendine gel diye.ama neden boşanmıyorlar biliyor musunuz.kurulu düzenlerini rahatlarını bozmamak için.benim anlattığım kadın kocasından dolayı çok rahat.son model otomobiller mücevherler aklınıza ne gelirse kadın tüm imkanlara sahip.geldin diyen yok gittin diyen yok çok rahat o yüzden rahat batmış olmalı.çünkü emin olun hayattan zevk alacak bir şeyi kalmayan her şeye sahip insanlar sapıtıyor.bu yüzden boşanmıyorlar.biri gönlünü hoş tutuyor diğeri ihtiyaçlarını karşılıyor.ohhhhhhhh ne alaka kim vazgeçer.zaten bu kadınlarda ar namus olsa bunu yapmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?