- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 48
- 27
- Konu Sahibi Sedef savur
-
Onlar anlamazMillet ters tepki verdi
Yorumu kınadıgım an başka bir herifin yatagında buldum kendimi.Ben istemedim cnm bnm ama çok ters tepki aldım herkeze şuan buyuk konuştu herkzn başına gelebilir
Hint dizisi kıvamında bir senaryo canlandı kafamda. Böyle yuvarlana yuvarlana yatağa giriyor falan.Niye, ayağınız kaydı da mı girdiniz evli adamın yatağına? Yanlışlıkla mı oldu?
Hint dizisi kıvamında bir senaryo canlandı kafamda. Böyle yuvarlana yuvarlana yatağa giriyor falan.
Seni aferin alacağına dair beklentiye sokan şey neydi ki?Millet ters tepki verdi
aferini doktor yazdıysa demek hshsSeni aferin alacağına dair beklentiye sokan şey neydi ki?
Doğru. Aferin devam et mükemmel yoldasinMerhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Tabii ki çok doğru yapmışsınız. Bak ne güzel ev de açmış. Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Mesela bence bu konu fake, çünkü insanda biraz utanma olmaz mı böyle açık açık yazar mı gelipGizlice dini nikah falan kıymadınız, dinde öyle bi şey yok bu arada. Aklınızda olsun bu kadar dini bütün biriyseniz zina yapıyorsunuz yine de
Ayrıca evet, metressiniz, kaba tabirle kapatma. Ev kapamış ya. Size üzülmem de çocuğunuza yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?