Evli biriyle flötleşiyorum

beloobelo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
1
-23
1
23
Merhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Bu arada kendisi haftanın her gunune iş çıkarıyo ve eve olabildigince gitmiyo gibi Bana yardımcı olabilirmisiniz

Eşeksin yani aynen çok mutsuz az metreslik yap mutlu et adamı hayrına

Bugün evdeki kadına bunu yapan size neler yapar düşünün bakalım.

Tefe koyar oynatın sizi.

Ne bekarlar geziyor dışarda.

Ütüsünü karısına yaptırmış adama nasıl bakabiliryorsunuz anlamıyorm.

Bizim patronlarda derdi gözlerine birini kestirirce.

Hep aynı hikaye.

iyi b.k yiyorsun.

Senin evli biriyle gezmen yanlış değil, bizim önyargılı olmamız yanlış Metresliği normalleştiremeyeceksiniz, bizim ahlaki değerlerimiz var…

Evdeki karısına ilgi göstermeyen ve aldatan adamın size hayrı olacağını mı düşünüyorsunuz?
İş yerinde duyulsa erkeği kimse suçlamaz siz potansiyel “metres” lakalı alırsınız. Herkes size cinsel obje, kullanılacak bir mal gibi bakar. Bunu istiyorsanız tabi buyrun devam edin :)

Bir kadın bir kadına bunu yapmamalı

B*k varda milletin kocasına sülük gibi yapışıyorsunuz.

Hic kadın kadın buna yapar mı geyiğine falan girmeyeceğim. Kendine bunu yapıp yakistiran başkasına her şeyi yapar biliyorum çünkü. Ancak bizden ne bekliyorsunuz, adam sizi kandirmamiş, gayet dürüst, bile bile gel metresim ol demiş sizde gönüllüsünüz, burada dert nerede ben anlamadım. Bizim yardım edeceğimiz yer neresi tam olarak?

Mutsuzsa boşansın sonra ne halt yerse yesin
Yalan tabiki
Bu tip adamlar hep evde mutsuz zorla evlenmiş eşiyle sorun yaşıyor sevişmiyor
Eee o zaman boşan boşanamıyorda
Bi siz olsanız acaba diyeceğim
Burada binlerce buna benzer konu var
Sınır koy boşan de bak bakalım boşanıyor mu
Adam ahlaksız bu net
Peki bu ahlaksızlığı uygun gördüğü kişi kim siz
Kendinize bunu yakıştırabiliyor musunuz
Siz bilirsiniz kendinizle bu muhasebe yapın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…